Hintell Başkan benim göremediğim ince detayları daha iyi analiz ediyor, sloocer üstad da öyle. Ama finasteridin işe yaradığı konusunda ben başla bırak yaparak kullandığım için artısını fotoğraflara baktığımda anlayabiliyorum. Bence size artı sağlıyor ancak kararma yaptığı halde dökülmeyi %100 durdurmadığı için belki de mevcut dökülmeleriniz devam ediyordur. Bazen kullanılan şampuan dahi çekilen fotoğrafta sürecin anlaşılmasını engelliyor. Kafein içerikli bir şampuan kullanılıp fotoğraf çekildiğinde ve tarandığında saçlar kamufle olduğu için yine süreç analizinde bence yanıltabiliyor. Benim sizin sürecinizde ki başından beri soru işaretleri sivilce ve kızarıklığın devam etmesi. Bazı takip ettiğim süreçlerde gerçekten çıkışları bu cilt yapısına sahip olan insanlar için problem olabiliyor. Yani çok fazla detay var eğer her bir ayrıntıyı kafaya takacak olursanız zaten stresten süreç sizin için eziyet haline gelir. Takiplerinizi yapın, ancak kafanıza süreci çok takmayın. Zaten sorun olursa bile ufak bir sorun olur onu da Şahin Bey halleder. O da en kötü senaryoyu düşünürseniz. Ben yine tekrar ediyorum saçlarınızın güzel olacağını düşünüyorum.