Merhaba,
12.01.2022 Aren Sağlıkta Şura Ünal ve ekibine saç ekimi işlemimi yaptırdım.
İşlem sonrasında süreç ile alakalı araştırmalar yaparken bu forum sitesine denk geldim,
fotoğraflarımı ve süreci sizlerle paylaşacağım,
yapılan işlem ile alakalı fikirlerinizi ve varsa önerilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
çevremde bir çok insan başka yerlere saç ekimi yaptırmıştı içlerinde Şura hanıma saç ekimi yaptıran bir arkadaşımla görüştükten sonra şura hanıma başvurdum.
ilk görüşmeye gittiğimde saç analizim yapıldı,süreç anlatıldı ve gerekli bilgiler alındı sonrasında sağlık öz geçmişim araştırıldı saç ekimine engel bir durum olmadığı için benden gerek gördükleri kan tahlillerini istediler kan sonuçlarım çıktığında bünyelerindeki dermotoloji uzmanı sonuçlarımı inceleyip bir sorun olmadığına karar verildi ve saç ekim tarihim belirlendi.
Saç ekimi öncesinde neler yapmam gerektiği hakkında bilgilendirildim.
işlemim sabah saat 9:00'da başlatıldı akşam saat 18:30'da sona erdi.
Şura hanım ile birlikte ekibinde toplamda 6 kişi vardı.
dokularımı farklı bir hemşire aldı.
kanallarımı Şura Hanım iğne ucuyla açtığını söyledi
ekim işlemini de diğer ekip arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiler
6000 greft aldıklarını söylediler
ekim sonrasında herhangi bir ağrım olmadı,ekimden kaynaklı tedirgin olduğum için biraz uyku problemi yaşadım.
bu günde 3. günüm ilk yıkamamı yaptılar
10. günde de kabuk kaldıracaklarını söylediler
ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları sizlerle paylaşıyorum benim için zor bir süreç oldu
yaklaşık 1 yıldır konu ile ilgili araştırma yapıyorum
keşke buradaki tecrübeli arkadaşlarımın yorumlarını daha önce almış olsaydım
ban göre güzel bir süreçti sizin fikirleriniz de benim için çok önemli fotoğraflarıma olumlu yada olumsuz yorum yaparsanız bende süreci ona göre takip ederim