Gönderen Konu: 16 Yaş İçin Medikal Tedavi Önerisi  (Okunma sayısı 891 defa)

patmizeycek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 16 Yaş İçin Medikal Tedavi Önerisi
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2022, 16:27:40 »
merhaba saç köklerini güçlendirmek ve var olan kökleri geliştirmek açısından prp önerebilirim.Simdiden ilaçlara baslayıp bosuna bunyene zarar verme.Bilgi almak istersen bana yazabilirsin.

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2022, 17:32:49 »
merhaba saç köklerini güçlendirmek ve var olan kökleri geliştirmek açısından prp önerebilirim.Simdiden ilaçlara baslayıp bosuna bunyene zarar verme.Bilgi almak istersen bana yazabilirsin.
merhaba forumda bir çok yerde prp ve mezoterapinin işe yaramadığını okumuştum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2022, 17:46:35 »
 saçı genel ince seyrek olanlar için mezoterapi iyidir kalınlaştırır.prp ileriki yaslarda yaslanmaya baslayınca daha etkilidir genelde çok memnuniyetsizlik var bunlardan ama arada memnun olanlarda çıkıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2022, 18:22:35 »
Lanet bı dökülme aynısını bende yaşıyorum ön çizgisi sorun yok fakat orta ve tepe kısmı seyreldi
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2022, 15:58:10 »
Kan, demir ve vitamin değerlerine baktıysan ve normalse %0.005 topikal finasterid kullan.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2022, 22:35:00 »
Kan, demir ve vitamin değerlerine baktıysan ve normalse %0.005 topikal finasterid kullan.
demir eksikliği ve kansızlık varmış ama takviyeleri de doğru düzgün kullanmadım.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2022, 22:46:37 »
kerozan tablet başla yan etkisi olmaz.ayrıca dermaroller ile iğneleme + procapil içeren bir sprey ve masaja başla.
ayrıca imkanın olursa medikal estetik işlemler yapan bir doktorda kafana botoks yaptır saçını geri getirebilir.

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2022, 15:22:58 »
Lanet bı dökülme aynısını bende yaşıyorum ön çizgisi sorun yok fakat orta ve tepe kısmı seyreldi
ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2022, 18:36:40 »
ne yapmayı düşünüyorsunuz peki ?
Suanlik sadece sabah ve akşam olmak üzere günde iki tablet xpecia içiyorum , saçta gerileme yok gibi geliyo , sabit duruyo , umarım gerçekten öyledir , dökülmeler baya azaldı bundan eminim , amacım şimdilik sabit tutup 20 yaşına falan gelince topikal losyonlara yönelmek anti androjen içeren losyonlar , minoxa hiç bulaşmak istemiyorum , ayrıca oral anti androjen düşünmüyor değilim ama şuan düşünmüyorum 19 yaşındayım çünkü
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram