83. GÜN Dün ekim sonrası 2. kez traş oldum (yanlar ve arkalar makina ile üst kısımlar makas ile alındı, traş öncesi DONÖR bölgenin durumu çok daha iyiydi. Özetle doner bölge harika diyebilirim, makina ile traş olmama rağmen donör alımı yapıldığı anlaşılmıyor. Ekilen saçlarda ise henüz çıkışlar başlamadı.
Bugün KÖK HÜCRE TEDAVİSİ için kliniğe gittim ve operasyon tamamlandı. Öncelikle kan alındı, akabinde resimlerde görülen bölgedeki saçlar kesilip, 3 greft alındı. (Öncesinde uyuşturulduğu için bir ağrı/sızı olmadı diyebilirim.) Alınan kandan elde edilen plazma ile beraber bu saçlar cihaza konularak 10 dakika bekletildi ve elde edilen sıvı; çok ince uçlu iğneler ile, (canımın acımaması için iğne uçları sürekli değiştirilerek) dökülme olan ve ekim yapılan bölgelere enjekte edildi. Bu sıvının tamamı deri altında kalıyor. (PRP uygulamasında ki gibi der üstüne dökülmüyor.) Kafa derimin altında sıvının akışını,karıncalanma hissi gibi hissettim bir süre. Akabinde masaj uygulandı. Cerrahi kısım hariç işlemleri Demet hanım yaptı ve bu detaylı bilgileri de onun bilgilendirmesi sayesinde yazabiliyorum. İşlemi yaptırmamda da Demet hanım'ın tavsiyesi etkili oldu.
2-3 ay içerisinde gözle görülür derecede bir sonuç alacağım bilgisini verdi.