Merhaba,
Forumda yaptığım araştırmalar sonucu, fiyat/performans dikkate alarak AKL KLİNİK ' te 13.01.2022 tarihinde 3840 GREFT saç ekimi yaptırdım.
Saat 08:00 ' da klinikteydim, ön hat çizgisinin çizimi ve ön hat kanallarının açılması işlemini Mehmet Akil bey kendisi yaptı, harici tüm işlemler diğer uzmanlar tarafından yapıldı. Özellikle operasyonun ilk 15 dakikasında uyuşturmak için yapılan işlemler çok can yakıcıydı. Ayrıca son 10-15 dakika da oldukça acılı geçti diyebilirim.
Akl klinikte ki ilgi alaka ve işlerini bilen, profesyonel işleyişi beğendim.
Bugün pansumanın çıkartılması ve ilk yıkama işlemi için yeniden kliniğe gittim. Sprey/losyon sürme bekletme işlemi yapılmadı, özel bi şampuanla/tentürdiyotlu sünger benzeri yıkama yapıldı. Ayrıca 11. güne kabuk dökme için randevu oluşturuldu.
1 ay kadan önce yoğun seboreik dermatit sorunum varken, VICHY DERCOS yeşil kutu şampuan sayesinde mücizevi bir şekilde bu sıkıntıdan kurtuldum ve saç derimi ekime hazır hale getirdim. Ayrıca ekimden 1 ay önce haftada 2 kez İLİK YAĞI-HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI-E VİTAMİNİ karışımını saçımda 4-5 saat bekleterek bakım uyguladım. Ayrıca ekimden 1 hafta önce, 5 mg otobiotin tablete başladım. 1 ay öncesinde çok güçsüz görünen ve AŞIRI AŞIRI kepek benzeri döküntü olan saçlarım tüm bunların sonucunda ,herkes tarafından farkedilecek düzeyde iyileşme gösterdi. Hatta klinikte de ben bunları anlatmadan,"saçlarınız güçlü, kök kaliteniz çok iyi" sözleri duydum uzmanlardan, bu da beni mutlu etti.
10 gün boyunca fito-PANTHENOL-sema med şampuan - actolind solüsyon 4 lüsünü kullanacağım HARİCİ olarak.
10. gün sonrasında ise BOOSTER ŞAMPUAN/VİTAMİN/SPREY SETİ kullanacağım klinik tarafından önerilen.
OPERASYONDAN ÖNCE