Gönderen Konu: Can Saç Ekim Merkezi 5000 greft Yaş 21  (Okunma sayısı 4880 defa)

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Can Saç Ekim Merkezi 5000 greft Yaş 21
« Yanıtla #30 : 09 Nisan 2022, 15:13:58 »
Ekim öncesi saçlarınıza bakınca önceki halinize göre daha seyrekleşmiş gibi geldi bana şu anki halimiz ve o saçları güçlendirmezsen gidici gibi

Ekim zamanında saçlarım hala yoğun bir şekilde dökülmeye devam ediyordu o yüzden kendi saçlarım yok gibi çalışıldı ailede babadan abiden tutunda amca kuzene kadar normal saçlı kimse yok benimde sonum öyle olacaktı prp finasterid ne varsa kullandım sonuç yine aynı o yüzden ektirdim ekilenler çıksa bile bana yeter diyorum artık inşallah güzel olur bu ay tekrar prp ve mezoterapi başlayacağım zaten

Emrah Zorlu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 09 Nisan 2022, 18:11:26 »
merhaba anne tarafınızın saç durumu nedir dayınız varsa felan cevaplayabilir misiniz teşekkür ederim iyi günler

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 13 Nisan 2022, 15:01:27 »
merhaba anne tarafınızın saç durumu nedir dayınız varsa felan cevaplayabilir misiniz teşekkür ederim iyi günler
Valla benim amcadan tutunda dayıya kadar hiçbirinde saç yok dökülmüş hepsi ense ve yanlar var sadece bunu göre göre bizimkiler nasıl bir evlilik yapmış bilmiyorum 😂😂
  • Ekim Tarihi: 11.01.22
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant Batman
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Biotin , Ense Serumu Prp ve Mezoterapi

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 31 Mayıs 2022, 12:18:37 »
Selamlar herkese bugün ekimin 17. günü saçlarımı yıkarken elime birkaç saç geliyor ucunda kök varmış gibi şok dökülme bu mu oluyor acaba ucunda kök olması beni korkuttu bilgi sahibi abiler arkadaşlar varsa beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Ensem biraz uzamış klinik ensenizi yordu k şimdilik tıraş etmeyin uzatın biraz dedi ama orantısız uzamış tıraş etsem sıkıntı olur mu ki acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum 🙏😉😉🙃

Merabalar forum ahalisi bugün 130. günüm ensem çok iyi durumda ekim bölgesinde de çıkışlar devam ediyor ama sanki çok yavaş ilerliyor gibi hissediyorum kliniği aradım prp ve mesoterapi yaptır dediler iki prp dışında prp yaptırmadım hiç onun etkisi olabilir mi bilmiyorum süreç bitirince tekrar paylaşım yapacağım
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

Bakalım nolcak

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 31 Mayıs 2022, 13:02:05 »
Kardeş öncelikle hayırlısı olsun. Tüm sürecini okudum, tepe ve donör bölge değilde ekim sonrası çektiğin gibi, ekim öncesi ve son halini portre resimden karşılaştırmalı paylaşabilir misin?
Ve H4B vitamini klinik mi tavsiye etti?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 31 Mayıs 2022, 13:34:02 »
ekim öncesi saçlarında dökülme devam ediyor dht baskılamaktan sonra istersen üzerinde takla at fayda olmaz onları korumalısın ilk başta
yani bir taraftan saç gelişirken bir tarafdan kayıp yaşadığın için çok bir anlam ifade etmiyor

süreçte erken eski hali ile çok fazla bir fark yok gibi şu an zaten yeni gelişim başlıyor
Global Moderator

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 04 Temmuz 2022, 17:02:16 »
Merabalar forum ahalisi bugün 130. günüm ensem çok iyi durumda ekim bölgesinde de çıkışlar devam ediyor ama sanki çok yavaş ilerliyor gibi hissediyorum kliniği aradım prp ve mesoterapi yaptır dediler iki prp dışında prp yaptırmadım hiç onun etkisi olabilir mi bilmiyorum süreç bitirince tekrar paylaşım yapacağım

Merhabalar arkadaşlar beş buçuk ayım oldu sizinlede paylaşmak istedim ön ve orta kısımdan şu an için memnunum tepe kısmı beni üzüyor orası daha geç sonuç veriyor bildiğim kadarıylada zaten greftler oraya yetmediği için sadece sıklaştırma yapacağını söylemişti Büşra Hanım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum 😉🌹🙃
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

nehar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 04 Temmuz 2022, 17:17:35 »
Merhabalar arkadaşlar beş buçuk ayım oldu sizinlede paylaşmak istedim ön ve orta kısımdan şu an için memnunum tepe kısmı beni üzüyor orası daha geç sonuç veriyor bildiğim kadarıylada zaten greftler oraya yetmediği için sadece sıklaştırma yapacağını söylemişti Büşra Hanım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum 😉🌹🙃

Yaşın genç olduğu için herhalde iyi gelişim göstermiş saçların kardeşim takviye olarak ne kullandın bende aynı yerde ektirdim tepe kısmını dert etme ilerde bir ekim daha yapılır ensen de diğer fotoğraflarda iyi görünüyor daha da gelişir bu saçlar 👏
  • Ekim Tarihi: 09.01.22
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 34
  • Medikal Tedavi H4B Biotin H4B Ense Serumu Düzenli Prp

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 04 Temmuz 2022, 17:23:02 »
Yaşın genç olduğu için herhalde iyi gelişim göstermiş saçların kardeşim takviye olarak ne kullandın bende aynı yerde ektirdim tepe kısmını dert etme ilerde bir ekim daha yapılır ensen de diğer fotoğraflarda iyi görünüyor daha da gelişir bu saçlar 👏

Tarak girmeyecek kadar olsun yeter 😂😂 şaka maka tepe de biraz sıklaşsa önler de hacim kazansa yeter bana kliniğin verdiği H4B biotin ve serum kullandım bittikten sonra da Solgar 5000 kullandım düzenli prp yaptırdım şu an kullandığım bir şey yok Batman’a gidince klinikte prp yaptırmayı düşünüyorum
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 30 Eylül 2022, 16:31:36 »
Tarak girmeyecek kadar olsun yeter 😂😂 şaka maka tepe de biraz sıklaşsa önler de hacim kazansa yeter bana kliniğin verdiği H4B biotin ve serum kullandım bittikten sonra da Solgar 5000 kullandım düzenli prp yaptırdım şu an kullandığım bir şey yok Batman’a gidince klinikte prp yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba! 8. Aya girmişken konu güncellemesi yapmak istedim berber ensemi kısa almış normalde daha iyi duruyor ekim saçını çok beğendim gerçekten iyi ki yapmışım. Ocak ayı gibi tepe ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama fire durumu korkutuyor beni daha önce tepe ekimi yaptırmış arkadaş ve abilerinde yorumunu bekliyorum.🙏🙏
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 08 Ekim 2022, 16:20:33 »
Merhaba! 8. Aya girmişken konu güncellemesi yapmak istedim berber ensemi kısa almış normalde daha iyi duruyor ekim saçını çok beğendim gerçekten iyi ki yapmışım. Ocak ayı gibi tepe ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama fire durumu korkutuyor beni daha önce tepe ekimi yaptırmış arkadaş ve abilerinde yorumunu bekliyorum.🙏🙏
Sanırım güncellemem görünmüyor. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar☺☺
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 08 Ekim 2022, 23:05:12 »

Merhaba tepe bölgen çok belli olmuyor bu fotoğrafta ama maşaallah gayet güzel gelişim göstermiş dostum şu an çok iyi duruyor saçların

haydibreewolf

• Full Member
« Yanıtla #42 : 09 Ekim 2022, 11:37:10 »
Gayet güzel sonuç brom daha da gelişir bu saç

barontutus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Ekim 2022, 21:10:29 »
Merhaba tepe bölgen çok belli olmuyor bu fotoğrafta ama maşaallah gayet güzel gelişim göstermiş dostum şu an çok iyi duruyor saçların
Teşekkür ediyorum kardeşim tepe kısmı maalesef seyrek ilk ekimde sayı yetmedi ikinci ekimi düşünüyorum orası için
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 21

Furious_Mia

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 09 Ekim 2022, 21:27:39 »
ortalama gidiyor. saça destek lazım medikal.
Saç ektiriyorum aşağıda konum var beklerim seni de yorumların için.
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Finasteride
Tedaviler:

Finasteride 1.25 mg

Konu Başlığım:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28837.0

Facebook Twitter Instagram