Saç Ekimi Sonuçları
Ekim öncesi saçlarınıza bakınca önceki halinize göre daha seyrekleşmiş gibi geldi bana şu anki halimiz ve o saçları güçlendirmezsen gidici gibi
merhaba anne tarafınızın saç durumu nedir dayınız varsa felan cevaplayabilir misiniz teşekkür ederim iyi günler
Selamlar herkese bugün ekimin 17. günü saçlarımı yıkarken elime birkaç saç geliyor ucunda kök varmış gibi şok dökülme bu mu oluyor acaba ucunda kök olması beni korkuttu bilgi sahibi abiler arkadaşlar varsa beni aydınlatırlarsa çok sevinirim. Ensem biraz uzamış klinik ensenizi yordu k şimdilik tıraş etmeyin uzatın biraz dedi ama orantısız uzamış tıraş etsem sıkıntı olur mu ki acaba değerli yorumlarınızı bekliyorum 🙏😉😉🙃
Merabalar forum ahalisi bugün 130. günüm ensem çok iyi durumda ekim bölgesinde de çıkışlar devam ediyor ama sanki çok yavaş ilerliyor gibi hissediyorum kliniği aradım prp ve mesoterapi yaptır dediler iki prp dışında prp yaptırmadım hiç onun etkisi olabilir mi bilmiyorum süreç bitirince tekrar paylaşım yapacağım
Merhabalar arkadaşlar beş buçuk ayım oldu sizinlede paylaşmak istedim ön ve orta kısımdan şu an için memnunum tepe kısmı beni üzüyor orası daha geç sonuç veriyor bildiğim kadarıylada zaten greftler oraya yetmediği için sadece sıklaştırma yapacağını söylemişti Büşra Hanım kıymetli yorumlarınızı bekliyorum 😉🌹🙃
Yaşın genç olduğu için herhalde iyi gelişim göstermiş saçların kardeşim takviye olarak ne kullandın bende aynı yerde ektirdim tepe kısmını dert etme ilerde bir ekim daha yapılır ensen de diğer fotoğraflarda iyi görünüyor daha da gelişir bu saçlar 👏
Tarak girmeyecek kadar olsun yeter 😂😂 şaka maka tepe de biraz sıklaşsa önler de hacim kazansa yeter bana kliniğin verdiği H4B biotin ve serum kullandım bittikten sonra da Solgar 5000 kullandım düzenli prp yaptırdım şu an kullandığım bir şey yok Batman’a gidince klinikte prp yaptırmayı düşünüyorum
Merhaba! 8. Aya girmişken konu güncellemesi yapmak istedim berber ensemi kısa almış normalde daha iyi duruyor ekim saçını çok beğendim gerçekten iyi ki yapmışım. Ocak ayı gibi tepe ekimi yaptırmayı düşünüyorum ama fire durumu korkutuyor beni daha önce tepe ekimi yaptırmış arkadaş ve abilerinde yorumunu bekliyorum.🙏🙏
Merhaba tepe bölgen çok belli olmuyor bu fotoğrafta ama maşaallah gayet güzel gelişim göstermiş dostum şu an çok iyi duruyor saçların