Gönderen Konu: Propecia neden bulamıyorum?  (Okunma sayısı 2364 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Propecia neden bulamıyorum?
« Yanıtla #15 : 11 Ocak 2022, 21:00:39 »
 bulamazsan proscar var şu an al bolup iç zaten bedava masraf procecia.zam dolayısıyla yılbasına doğru ilaçlar olmazdı ama şimdi kur falan filan vs... ilaçların yuzde 20sinde sorun yasanıyormuş

iambestbaddest21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 11 Ocak 2022, 22:08:41 »
Proscar'ı bölerek kullandığım için biraz tedirgin ediyor beni. Bazı uzmanlar bölerek içmeyi önermiyor. Yüzeyi değiştiği için sindirime uğradığı bölge değişebiliyormuş. Pek etkisi olur mu bilmem ama .

Bu arada garip bir şekilde Avodart sorduğum iki eczanede de rafta vardı. Sanırım MSD şirketinde de bir sorun var.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 11 Ocak 2022, 22:12:48 »
 ikiside aynı uzmanların çoğu boyle dusunur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

iambestbaddest21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 11 Ocak 2022, 22:18:15 »
Ben de fark edeceğini düşünmüyorum aslında. Sindirime etkimeden bir, ilaç değil sonuçta. Nerede kana karıştığı  önemsiz olmalı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 11 Ocak 2022, 22:22:32 »
 ben yıllarca procecia kullandım ucuzunu oğrenince proscara gectim fark gormedim
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

iambestbaddest21

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 11 Ocak 2022, 22:32:58 »
Çok teşekkürler

OnurAx

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 15 Ağustos 2022, 16:30:56 »
Ben de propecia bulamıyorum eczane eczane gezdim ancak malesef yok şuan piyasada. proscar dediğiniz ilaçda aynı işleve yarıyo sanırım onu alıcam nasıl kullanmam gerek bu ilacı bilgilendirir misiniz ?**

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Ağustos 2022, 19:40:38 »
Ben de propecia bulamıyorum eczane eczane gezdim ancak malesef yok şuan piyasada. proscar dediğiniz ilaçda aynı işleve yarıyo sanırım onu alıcam nasıl kullanmam gerek bu ilacı bilgilendirir misiniz ?**

Üşenmiyorsan 5e böl, 1 parçasını yut, kalanları bir folyoya sar. Youtube da nasıl 5e böleceğinle ilgili bir iki video vR. Tabi hjomojen olmaz ama günlük 1 mg civarı alırsın. Baktın olmuyor, 4e böl geç. Arada pek bir fark yok.

Facebook Twitter Instagram