Gönderen Konu: kulak üstü seyrelmesi  (Okunma sayısı 2842 defa)

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
kulak üstü seyrelmesi
« : 11 Ocak 2022, 14:11:39 »
merhaba arkadaşlar benim erkek tipi dökûlmem var ayrıca kulak üstü ve faullerde seyrek nedeni ne olabilir

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: kulak üstü seyrelmesi
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2022, 14:12:09 »
Donör de seyrekleşme var mı?
Global Moderator

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2022, 14:51:10 »
Donör de seyrekleşme var mı?
hayır hocam orda sıkinti yok

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2022, 22:44:02 »
Hafif bir seyrelme ve donörün en alt kısmında hafif bir seyrelme genetik saç dökülmesinde olabilir. Bende de kulak üstleri seyrelmişti özellikle çocukluk zamanımında ki fotoğraflarımla karşılaştırma yaptığımda azalma var ama uzun süredir bu şekilde kaldı. Muhtemelen dökülmeler oluyor ama yavaş ilerliyor. Ayrıca söylemekte yarar var özellikle saç dökülmesi yaşayanlar bir çok kişide yan bölümlerdeki saçlar daha ince oluyor ve tekli saç daha çok bulunuyor. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla o bölgedeki saçlarınız da iyi endişe edecek bir durum yok gibi gözüküyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2022, 12:38:25 »
Hafif bir seyrelme ve donörün en alt kısmında hafif bir seyrelme genetik saç dökülmesinde olabilir. Bende de kulak üstleri seyrelmişti özellikle çocukluk zamanımında ki fotoğraflarımla karşılaştırma yaptığımda azalma var ama uzun süredir bu şekilde kaldı. Muhtemelen dökülmeler oluyor ama yavaş ilerliyor. Ayrıca söylemekte yarar var özellikle saç dökülmesi yaşayanlar bir çok kişide yan bölümlerdeki saçlar daha ince oluyor ve tekli saç daha çok bulunuyor. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla o bölgedeki saçlarınız da iyi endişe edecek bir durum yok gibi gözüküyor.
aşirı beyazlama var sizce bu da genetik mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Ocak 2022, 17:31:23 »
Donör güzel duruyor ama yanlarda incelme var bir kan testi yaptırın bakalım eksik vitamin var mı
Global Moderator

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 16 Ocak 2022, 18:01:32 »
Donör güzel duruyor ama yanlarda incelme var bir kan testi yaptırın bakalım eksik vitamin var mı
ozaman ben yarın bir kan tahlili yaptırayım yalnız babamin ve bir kaç amcamın da yanları
seyrek acaba bu da genetik olabir mi

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 16 Ocak 2022, 20:30:57 »
Özellikle bir hastalığınız yoksa saç dökülmesi, beyazlaması genetikdir. Hemen pat diye dökülmez ama saçlarınız. Yaşlandıkça dökülmeler olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Ocak 2022, 01:08:36 »
Özellikle bir hastalığınız yoksa saç dökülmesi, beyazlaması genetikdir. Hemen pat diye dökülmez ama saçlarınız. Yaşlandıkça dökülmeler olur.
haklisiniz teşekür ederim

patmizeycek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2022, 15:51:01 »
Dökülmelerin farklı nedenleri vardır.Bknz; genetik faktörler,deri problemleri,beslenme alışkanlıkları,vit. ve mineral eksikliği,hormonsal sebepler,bazı hastalıklar(tıroıd,böbrek üstü bezleri,diyabet vb),doğum ve kemoterapiler,kozmetik nedenler, stres depresyon sigara kullanımı vs. bir sürü etkenleri var.Saç ekim uzmn. olarak benim sana tavsiyem prp,mezoterapiye başlaman.Bunlar var olan saç köklerini güçlendirir,besler, gelişimini destekler.İnce saç köklerini beseyerek kalınlaştırır.PRP yeni saçlar çıkarmaz.Belirli seanslardan sonra sizde farkı görüceksiniz.Ekim için su an daha erken.Önce var olan saclarınızı korumaya calısın.prp yaptırcağınız kliniği iyi seçin.

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Ocak 2022, 19:13:32 »
Dökülmelerin farklı nedenleri vardır.Bknz; genetik faktörler,deri problemleri,beslenme alışkanlıkları,vit. ve mineral eksikliği,hormonsal sebepler,bazı hastalıklar(tıroıd,böbrek üstü bezleri,diyabet vb),doğum ve kemoterapiler,kozmetik nedenler, stres depresyon sigara kullanımı vs. bir sürü etkenleri var.Saç ekim uzmn. olarak benim sana tavsiyem prp,mezoterapiye başlaman.Bunlar var olan saç köklerini güçlendirir,besler, gelişimini destekler.İnce saç köklerini beseyerek kalınlaştırır.PRP yeni saçlar çıkarmaz.Belirli seanslardan sonra sizde farkı görüceksiniz.Ekim için su an daha erken.Önce var olan saclarınızı korumaya calısın.prp yaptırcağınız kliniği iyi seçin.
denemek isterim ama çoğu insan işe yaramadığını para tuzağı olduğunu söylüyor

patmizeycek

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2022, 11:14:43 »
Cunku insanlar yeni saclarinin cikacagina inanip o vaatle gittikleri icin ise yaramadigini soyluyorlar.Prp var olan sac koklerini guclendiriyor

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2022, 15:36:20 »
Cunku insanlar yeni saclarinin cikacagina inanip o vaatle gittikleri icin ise yaramadigini soyluyorlar.Prp var olan sac koklerini guclendiriyor
haklisiniz büyük ihtimal o düşüncede oluyorlar

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 18 Ocak 2022, 15:41:32 »
hintel hocam kan testi yaptım bir sorun çıkmadı ben de saçlarimi 4 numaraya vurdum ne kadar dökülmüs diye sanirim baya açılmiş saçlarim

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 18 Ocak 2022, 22:32:25 »
kerozan tablet başla senin için uygun olur.

Facebook Twitter Instagram