Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun. Şuanki resimlerden yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. En azından 10.gün kabuk dökümü sonrası resimlere yapılacak yorumlar çok daha sağlıklı olacaktır.Kanalları Emrah beymi, Hasan beymi açtı sizde.
Hayirli olsun, umarim ekimin seni mutlu eder. Saç dokulmesi tipimiz çok benziyor. Ben de yakin zamanda yaptirmayi düşünüyorum
Alıntı yapılan: Mehikoko - 05 Eylül 2017, 16:04:47Hayirli olsun, umarim ekimin seni mutlu eder. Saç dokulmesi tipimiz çok benziyor. Ben de yakin zamanda yaptirmayi düşünüyorum valla sonucu iyi olur inşallah diyeyim ama ektirmeden beklediğim günlere pişman oldum imkanın varsa ektir hocam bekleme derim😉
Alıntı yapılan: eydkonya - 05 Eylül 2017, 16:06:33Alıntı yapılan: Mehikoko - 05 Eylül 2017, 16:04:47Hayirli olsun, umarim ekimin seni mutlu eder. Saç dokulmesi tipimiz çok benziyor. Ben de yakin zamanda yaptirmayi düşünüyorum valla sonucu iyi olur inşallah diyeyim ama ektirmeden beklediğim günlere pişman oldum imkanın varsa ektir hocam bekleme derim😉Ektirmediğim günlere mi pişman olurum, yoksa ektirdikten sonra pişman mı olurum aklımda hep bu sorular var. Sen böyle diyince biraz rahatladım. Resimlere bakıyorum herkes mutlu, neredeyse herkesin saçı güzel oluyor. Ama canlı olarak ektiren görmediğim için emin olamıyorum. Daha doğrusu ektiren gördüm ama yeni ektirmişti veya seyrekti saçları. Belkide saçı sık olan gördüm ama ektirdiğini anlamadım o da olabilir yalnız henüz ektirmemiş biri olarak en zor kısmın ektirmeye ve ektiriceğin yere karar vermek olduğunu düşünüyorum. Senin gibi böyle tavsiye verenleri gördükçe cesaret geliyor yalan yok.
hayırlı olsun gayet güzel bi ekim olmuş. son zamanlarda adı öne çıkan ekim merkezlerinden biri.Ne kadar ücret ödediniz ?
Hocam öncelikle geçmiş olsun inşallah güzel olur saçların.Dokulen bölgeler tamamen aynı ve sende muhtemelen saçlarını benim gibi hep geriye taramak isteyip tarayamayan ve önleri kapatmak için her türlü şekle girenlerdensin neyse kısa keseyim bende hisar ve İlhan hoca arasında kaldım ama daha 5 6 ay var ekime girmeme buradaki sonuçlara göre karar verecem senin ekimi de aldım incelemelerim arasına
Hayırlı olsun kardeşim inşallah istediğin gibi olur