Gönderen Konu: Hisar Hastanesi-3750 greft Hasan Akıl  (Okunma sayısı 6841 defa)

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hastanesi-3750 greft Hasan Akıl
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2017, 19:35:08 »
Hayırlı olsun. Şuanki resimlerden yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. En azından 10.gün kabuk dökümü sonrası resimlere yapılacak yorumlar çok daha sağlıklı olacaktır.
Kanalları Emrah beymi, Hasan beymi açtı sizde.

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2017, 20:45:25 »
Hayırlı olsun. Şuanki resimlerden yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. En azından 10.gün kabuk dökümü sonrası resimlere yapılacak yorumlar çok daha sağlıklı olacaktır.
Kanalları Emrah beymi, Hasan beymi açtı sizde.
Teşekkür ederim sağolun hocam, iki arkadaş gittik benim kanalları Hasan bey arkadaşı Emrah bey açtı

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2017, 20:46:33 »
Planlama iyi yapilmis gibi tepedede sanirim aciklik varmış sac kalitenizde iyi görünüyor hayirli olsun sabirli olun 😊

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2017, 16:00:48 »
arkadaşlar 10. gün kabuk dökümü yıkaması yapıldı bugün, nasıl görünüyor?

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2017, 16:04:47 »
Hayirli olsun, umarim ekimin seni mutlu eder. Saç dokulmesi tipimiz çok benziyor. Ben de yakin zamanda yaptirmayi düşünüyorum  :)
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2017, 16:06:33 »
Hayirli olsun, umarim ekimin seni mutlu eder. Saç dokulmesi tipimiz çok benziyor. Ben de yakin zamanda yaptirmayi düşünüyorum  :)
valla sonucu iyi olur inşallah diyeyim ama ektirmeden beklediğim günlere pişman oldum imkanın varsa ektir hocam bekleme derim😉

HunTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2017, 18:21:11 »
valla sonucu iyi olur inşallah diyeyim ama ektirmeden beklediğim günlere pişman oldum imkanın varsa ektir hocam bekleme derim😉

Ektirmediğim günlere mi pişman olurum, yoksa ektirdikten sonra pişman mı olurum aklımda hep bu sorular var. Sen böyle diyince biraz rahatladım. Resimlere bakıyorum herkes mutlu, neredeyse herkesin saçı güzel oluyor. Ama canlı olarak ektiren görmediğim için emin olamıyorum. Daha doğrusu ektiren gördüm ama yeni ektirmişti veya seyrekti saçları. Belkide saçı sık olan gördüm ama ektirdiğini anlamadım o da olabilir :D yalnız henüz ektirmemiş biri olarak en zor kısmın ektirmeye ve ektiriceğin yere karar vermek olduğunu düşünüyorum. Senin gibi böyle tavsiye verenleri gördükçe cesaret geliyor yalan yok.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2017, 18:59:19 »
hayırlı olsun gayet güzel bi ekim olmuş. son zamanlarda adı öne çıkan ekim merkezlerinden biri.Ne kadar ücret ödediniz ?

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Eylül 2017, 23:51:30 »

Ektirmediğim günlere mi pişman olurum, yoksa ektirdikten sonra pişman mı olurum aklımda hep bu sorular var. Sen böyle diyince biraz rahatladım. Resimlere bakıyorum herkes mutlu, neredeyse herkesin saçı güzel oluyor. Ama canlı olarak ektiren görmediğim için emin olamıyorum. Daha doğrusu ektiren gördüm ama yeni ektirmişti veya seyrekti saçları. Belkide saçı sık olan gördüm ama ektirdiğini anlamadım o da olabilir :D yalnız henüz ektirmemiş biri olarak en zor kısmın ektirmeye ve ektiriceğin yere karar vermek olduğunu düşünüyorum. Senin gibi böyle tavsiye verenleri gördükçe cesaret geliyor yalan yok.
Sende benim gibi yıllardır aynaya bakıp içinden aahh çekiyosan, ulan ektircem ektircem deyip duruyosan hiç durma, ondan kurtulmak bile yetiyor insana

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Eylül 2017, 23:56:02 »
hayırlı olsun gayet güzel bi ekim olmuş. son zamanlarda adı öne çıkan ekim merkezlerinden biri.Ne kadar ücret ödediniz ?
Hocam teşekkür ederim, erken yorum yapmak istemedim biraz bekleyim dedim fakat şu ana kadar hisardan çok çok memnunum gidişata göre fikrimiz netleşir artık, 4 bin tl ücret ödedim

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2017, 00:17:58 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun inşallah güzel olur saçların.Dokulen bölgeler tamamen aynı ve sende muhtemelen saçlarını benim gibi hep geriye taramak isteyip tarayamayan ve önleri kapatmak için her türlü şekle girenlerdensin :D neyse kısa keseyim bende hisar ve İlhan hoca arasında kaldım ama daha 5 6 ay var ekime girmeme buradaki sonuçlara göre karar verecem senin ekimi de aldım incelemelerim arasına ;)

tatto_3992

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2017, 00:36:49 »
Hayırlı olsun kardeşim inşallah istediğin gibi olur

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2017, 18:35:36 »
Hocam öncelikle geçmiş olsun inşallah güzel olur saçların.Dokulen bölgeler tamamen aynı ve sende muhtemelen saçlarını benim gibi hep geriye taramak isteyip tarayamayan ve önleri kapatmak için her türlü şekle girenlerdensin :D neyse kısa keseyim bende hisar ve İlhan hoca arasında kaldım ama daha 5 6 ay var ekime girmeme buradaki sonuçlara göre karar verecem senin ekimi de aldım incelemelerim arasına ;)
Takip et hocam gelişmeleri yazarım :)

eydkonya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2017, 18:36:40 »
Hayırlı olsun kardeşim inşallah istediğin gibi olur
Eyv hocam inşallah sonu güzel olur henüz ekildiği gibi duruyor, şok filan başlamadı bakalım

Facebook Twitter Instagram