Anket

Saç ekimini genel olarak nasıl buldunuz ?

Güzel olmuş
49 (53.8%)
Fena değil
28 (30.8%)
Güzel olmamış
14 (15.4%)

Toplam Oy Verenler: 91

Gönderen Konu: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27  (Okunma sayısı 22633 defa)

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
Ynt: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27
« Yanıtla #241 : 08 Haziran 2022, 21:31:06 »
Bence biraz daha toparlar ama sıkıntı saç yönleri dik ve kalın ekilmiş. Yapay duruyor. Her türlü revize gerekecek gibi

Kalın derken ilk zamanlar bu sekilde kalin ince kivircik cansiz vs durmasi normal diye biliyorum 12. Ayda kendi dogal haline gelicek diye biliyorum. 2. Ekimi istese bile yaptirmam artik diye dusunuyorum artik olursada olucak olmazsada olucak
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #242 : 08 Haziran 2022, 21:41:31 »
ben beğendim şahsen, gayet güzel güle güle kullan kardeşim.
İki şey var, şimdi muhtemelen o bölgedeki kendi saçların dökülüyordu, ekim sonrası bölgedeki dökülme hızlandı travma dolayısıyla.
İkincisiyse 6. aydasın ve biraz daha sıklaşma ve hacimlenme olacak.
Şu hali bile gayet güzel. Ekim olduğunu bu işleri takip etmeyen biri anlayamaz, saç rengin de doğal görünüme katkı sağlamış.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #243 : 08 Haziran 2022, 21:54:24 »
ben beğendim şahsen, gayet güzel güle güle kullan kardeşim.
İki şey var, şimdi muhtemelen o bölgedeki kendi saçların dökülüyordu, ekim sonrası bölgedeki dökülme hızlandı travma dolayısıyla.
İkincisiyse 6. aydasın ve biraz daha sıklaşma ve hacimlenme olacak.
Şu hali bile gayet güzel. Ekim olduğunu bu işleri takip etmeyen biri anlayamaz, saç rengin de doğal görünüme katkı sağlamış.

Valla usta cok dogru demissin oncelikle tesekkur ederim.

Burda bir cok kisinin formunu inceledim takip ettigim kisiler falanda var onlarada bakiyorum mesela adamlarin 6. 7. 9. 10. Aylari hepsi zaman gectikce duzelmis hic kimsenin ki 6. Ayda gürlesmemis zaten

Önlerin suanda dogal durmadiginin farkindayim ama onumde daha bir bu kadar daha zaman var illaki daha cok gurlesir az da olsa dogal gorunumune kavusur suan bile ben soylemeden ekim oldugunu anlamiyolar soyledigim kisilerde cok guzel olsugunu soyluyolar bakalim 1 seneyi tamamlayinca cevremden gelen yorumlar nasil olucak gorucez

Sac dokulmesi konusunda da saclarim ekimden once bi donem dokuluyodu sonra duzeliyo ara ara dokulmeler hizlanip yavasliyodu ama ekimden sonra baya fark edilir sekilde azalmisti hatta durmustu diyebilirim yani suan eskisi kadar dokulmese de bi atak yapmaya basladi bu sebepten dolayi acaba bu surecin bir parçası mi degil mi diye merak ettigim icin burda tecrubeli arkadaslara danismak istedim

Kisacasi ben suan bile bu görüntüden memnunum. He tabi ki daha da guzel olmasini bekliyorum ama hic gelismeyip boyle kalsalar bile memnunum eski halime gore daha mutluyum daha ozguvenliyim ve bunlar benim icin yeterli bile :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 09 Haziran 2022, 00:01:10 »
Forumda bazı arkadaşlara saçları yukarı ve geriye doğru taramak ayıpmış gibi geliyor galiba çok şaşırıyorum bazen. Olmamış diyenler var. Mükemmel olmuş ben beğendim. Donör bölge sıkıntılı duruyor ama erken dönemde sıfıra vurdurmuşsun 2 numara yeterli yanlar ve enseler için.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #245 : 09 Haziran 2022, 07:23:29 »
Forumda bazı arkadaşlara saçları yukarı ve geriye doğru taramak ayıpmış gibi geliyor galiba çok şaşırıyorum bazen. Olmamış diyenler var. Mükemmel olmuş ben beğendim. Donör bölge sıkıntılı duruyor ama erken dönemde sıfıra vurdurmuşsun 2 numara yeterli yanlar ve enseler için.

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin sagolun

Kuaförüm eger istersem donör bolgeyi daha farkli kesip görüntünün daha iyi gorunecegini soyledi bende bir sonraki trasta deneyebilecegimizi soyledim

Benim sacimda yana tarayinca bu kadar kotu durmuyo zaten ama ben israrla saclarin simdiden alismasi icin surekli geri dogru tariyorum yoksa bende biliyorum kusurlari kapatmasini ama ben boylede mutluyum insanlar ekim oldugunu anlamasınlar diye ugrasmiyorum hatta direk ben kendim ekim oldugunu soyluyorum

Birde fotoğraflarda sacin sekli daha degisik cikiyo normalde daha guzel duruyo
Ve soyle de bir gercek var ki milletin yüklediği fotograflara bakiyorum çoğunluğunun çektiği fotoğraflar benimkileri kadar net degil ayrica bunuda goz onunde bulundurmanizi isterim :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Fury

• Full Member
« Yanıtla #246 : 09 Haziran 2022, 09:28:55 »
Henüz sonuç tatmin edici diyebileceğimiz bir zamana gelmeden bence de güzel bir sonuç . Eski haline göre mutluysan gözüne takılmıyorsa ekim başarılıdır . Önemli olan ekim yaptıran kişinin aklında saç derdinin artık olmaması . Ben de şuanki sonucu beğendim 7.8. Aylarda daha da toparlar diye düşünüyorum . Ama evet donör alımı pek başarılı olmamış. Onu da berberinizin dediği şekilde halledersiniz .
  • Ekim Tarihi: 13.05.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Clinic
  • Greft Miktarı 4650
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Biotin - b12 - d3 - Omega3 - doku yenilenmesi için her gün bir bardak ilikli kemik suyu

Cx

• Full Member
« Yanıtla #247 : 09 Haziran 2022, 10:11:19 »
Henüz sonuç tatmin edici diyebileceğimiz bir zamana gelmeden bence de güzel bir sonuç . Eski haline göre mutluysan gözüne takılmıyorsa ekim başarılıdır . Önemli olan ekim yaptıran kişinin aklında saç derdinin artık olmaması . Ben de şuanki sonucu beğendim 7.8. Aylarda daha da toparlar diye düşünüyorum . Ama evet donör alımı pek başarılı olmamış. Onu da berberinizin dediği şekilde halledersiniz .

Evet haklisiniz ekimin basarili olup olmadigini surec tamamlandiktan sonra net bir sekilde söyleyebiliriz ben paylasimlarimi surecin gidişatını ogrenmek icin ve sac ektirecek olan kisilerin daha cok bilgi sahibi olmalari icin yapiyorum ve bu benim ilk sac ekimi deneyimim. Simdiki sonuctan bile memnunum ki daha onumde surecin tamamlanmasi icin 6 ay gibi bir zaman daha var burada bir cok arkadasimiz 2. Hatta 3. Defa sac ektiren kisiler var. Evet donör bölgemin savunulcak bir yani yok zamanla duzelir mi toparlar mi bilmiyorum ama ekim yapilan bolgeden simdilik memnunum gelen tepkilerde hep olumlu yönde artik aynaya baktigimda kendimi eski halime gore daha cok begeniyorum ve en onemlisi de eskisine gore daha ozguvenliyim hatta simdi saclarimi yana tarayip birde oyle fotoğraf paylasicam bakalim begenmeyen kisilerin yorumu ne olucak :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #248 : 09 Haziran 2022, 10:15:11 »
Evet arkadaslar 6 aylik sonuc ve saclar yana tarali bir sekilde paylasiyorum birde bu sekilde yorumlarsaniz cok memnun olurum :)

Sizce cok belli oluyo mu ekim oldugu ?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

mk1313

• Full Member
« Yanıtla #249 : 09 Haziran 2022, 17:01:32 »
ya canım kardeşim kim sana belli oluyor, doğal değil dedi. Çok takılıyorsun bence
Gayet güzel, zaten sarı saçların ekim olduğu belli olmaz genelde. senin de gayet doğal görünüyor 6 ay için

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #250 : 09 Haziran 2022, 19:02:46 »
Dikmediğin sürece sorun yok

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 09 Haziran 2022, 19:04:33 »
Süeecin yarısındasın güzel duruyor tabi yana yatırdığın için bir de saçları dikip goto koyarsan asıl görüntü ozaman anlaşılır bu şekilde güzel ve biraz daha sıklaşırsa daha da güzel olacaktır inşallah
Global Moderator

Cx

• Full Member
« Yanıtla #252 : 09 Haziran 2022, 19:15:04 »
Süeecin yarısındasın güzel duruyor tabi yana yatırdığın için bir de saçları dikip goto koyarsan asıl görüntü ozaman anlaşılır bu şekilde güzel ve biraz daha sıklaşırsa daha da güzel olacaktır inşallah

Ustte yukari kalkik halide var bakabilirsiniz tesekkur ederim yorumunuz icin
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #253 : 09 Haziran 2022, 19:16:35 »
ya canım kardeşim kim sana belli oluyor, doğal değil dedi. Çok takılıyorsun bence
Gayet güzel, zaten sarı saçların ekim olduğu belli olmaz genelde. senin de gayet doğal görünüyor 6 ay için

Tesekkur ederim hocam sagolun. Bazi arkadaslar beğenmediklerini dogal durmadigini falan yazmis o yuzden daha iyi anlamalari icin tekrar paylasmak istedim
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #254 : 09 Haziran 2022, 19:33:25 »
Bu resimde bir sorun görünmüyor ama sıklaşması lazım saçın sanırım hala seyrek yan yok yatırdığın için daha iyi duruyor ama süreç devam ediyor zaten dahs iyi olur
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram