Anket

Saç ekimini genel olarak nasıl buldunuz ?

Güzel olmuş
49 (53.8%)
Fena değil
28 (30.8%)
Güzel olmamış
14 (15.4%)

Toplam Oy Verenler: 91

Gönderen Konu: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27  (Okunma sayısı 22617 defa)

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
Ynt: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27
« Yanıtla #195 : 17 Nisan 2022, 15:42:04 »
 :-[
dostum şu alandaki saçları şu an ben göremiyorum son halinde

Ordaki saclarim duruyolar merak etmeyin :)
Saclar geriye dogru tarali oldugu icin fotografta gorunmuyo olabilirler ve ön cizgi eskiye ortalama 1cm asagiya alindigi icin yeni cizgi daha tam olusmadi surec 4 aylik size oyle gelmis olabilir valla bir an korktum yorumunuzu okuyunca ama dedigim gibi ordaki saclar duruyo yani korkulacak bi durum yok :)

Ve son olarak sunuda soyliyim ordaki saclarim zarar gormus olsa önler bu kadar dolgun gorunmezdi. Aynada baktigimda önlerdeki dolgunlugu ve o alandaki saclarimi rahatlikla gorebiliyorum aynada gorunenle fotograftaki arasinda baya bir fark var fotografta farkli cikiyo bakis acisi ile alakalida olabilir

Bir daha fotoğraf yuklerken bu sefer saclarimi farkli sekilde tarayacagim o zaman belki daha anlasilir bir sekilde olur :)

Ve son olarak ekimden once saclarimi geriye dogru tarayinca bu sekilde durmuyodu bile kıvrılıyodu tekrar öne düşüyodu suanda sekil almaya basladi ne tarafa tarasam o sekilde duruyo. Ozellikle islaninca kotu bir goruntu olusuyodu ama şimdi hic oyle bir problemim yok cok sukur umarim zamanla daha da iyi olur

Cx

• Full Member
« Yanıtla #196 : 17 Nisan 2022, 16:00:22 »
dostum şu alandaki saçları şu an ben göremiyorum son halinde

Mesela bu fotograf tras olmadan onceki halim burda öndeki kendi saclarim biraz daha belli oluyo
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #197 : 17 Nisan 2022, 16:15:28 »
ekim öncesi saçlarını kaybetmemişsin bu yönde yorum yazan arkadaş bence yanılmış o da seninde dediğin gibi koyduğun fotoğrafların yanıltıcılığından kaynaklanıyor.
bence sürecin olmulu hocam bir kaç ay sonta görüntün çok değişir tek eleştirdiğim nokta saç çizgisi sanki çok sık ekilmemiş bu durumda sonucu şu an için kötü gösteriyor .
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Cx

• Full Member
« Yanıtla #198 : 17 Nisan 2022, 16:18:47 »
 :-[
ekim öncesi saçlarını kaybetmemişsin bu yönde yorum yazan arkadaş bence yanılmış o da seninde dediğin gibi koyduğun fotoğrafların yanıltıcılığından kaynaklanıyor.
bence sürecin olmulu hocam bir kaç ay sonta görüntün çok değişir tek eleştirdiğim nokta saç çizgisi sanki çok sık ekilmemiş bu durumda sonucu şu an için kötü gösteriyor .

Dogrudur olabilir tesekkur ederim yorumunuz icin.

Benim her tarafa esit bir sekilde ekim yapildi ön cizgi yogun arkaya dogru seyrek sekilde yapilmadi soylediginiz dogru olabilir umarim kendi ön tarafta olan saclarim on cizgimi daha da yogun gosterir ve kotu bir goruntu olmaz zamanla hersey duzelir insallah

Ama dedigim gibi bir dahaki sefere saclari geriye dogru degil yana dogru tarayacagim bakalim o zaman nasil yorumlar gelecek :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 17 Nisan 2022, 16:31:53 »
Hocam süreç seyrinde gidiyor. Sana bir tavsiye edeyim süreç bitene kadar 7-8 aylık periyotta saçlarını kısaltma,olağan akışına bırak gelişimi daha net görürsün, dönör bölge hariç saçın uzadığı gibi kalsın senin için daha net bir izlenim olur. Ekim yapılmayan bölgelerinde seyrelme olabilir travmaya uyduya bilir bu da sürecin bir parçası, ilerleyen anlarda kendine gelip toparlar o yüzden öyle bir endişe içine girme. Süreç yavaşlar atak yapar belki dökülmeler olur bunlar da sürecin bir parçası 9-12 aylarda net bir görünüm elde edersin. Saç rengin kapatıcılık ve kamuflaj acısından avantajlısın ilerleyen aylarda seyrek bir alan görmen zorlaşacak o yüzden içini ferah tut. Bol sabırlı güzel günler diliyorum.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #200 : 17 Nisan 2022, 17:02:09 »
Hocam süreç seyrinde gidiyor. Sana bir tavsiye edeyim süreç bitene kadar 7-8 aylık periyotta saçlarını kısaltma,olağan akışına bırak gelişimi daha net görürsün, dönör bölge hariç saçın uzadığı gibi kalsın senin için daha net bir izlenim olur. Ekim yapılmayan bölgelerinde seyrelme olabilir travmaya uyduya bilir bu da sürecin bir parçası, ilerleyen anlarda kendine gelip toparlar o yüzden öyle bir endişe içine girme. Süreç yavaşlar atak yapar belki dökülmeler olur bunlar da sürecin bir parçası 9-12 aylarda net bir görünüm elde edersin. Saç rengin kapatıcılık ve kamuflaj acısından avantajlısın ilerleyen aylarda seyrek bir alan görmen zorlaşacak o yüzden içini ferah tut. Bol sabırlı güzel günler diliyorum.

Hocam oncelikle guzel yorumun icin cok tesekkur ederim
Simdilik gelisimden memnunum insanin kendisini en iyi bilen yine kendisidir o yuzden ben onceki halimi ve simdiki halimi goz onunde bulundurunca aradaki farki cok net bir sekilde anlayabiliyorum cevremden de guzel olumlu yorumlar aliyorum surecin daha cok basindayim dediginiz gibi 9. 10. Ayda daha da guzel olucagina eminim yakin cevremdeki kisilerde ailem is arkadaslarim kendi arkadaslarimda eski halimi iyi bildikleri icin cok begeniyolar daha 1. Ayda olumsuz yorum yapan arkadaslar bile simdi ohooo baya cikmis artik saclarin var demeye basladilar dedigim gibi simdilik surecten gayet memnunum onceden saclarimi kestirirken bile kel olan bolgelere uygun bir sekilde kestirmem gerekiyodu kapatabilmek icin ama artik boyle bir problemim yok aynaya baktigimda kendimi daha cok begenmeye basladim ve özgüvenim yükselmeye basladi ilerleyen zamanlarda da cok daha guzel olucagindan hic suphem yok zaman herseyin ilacidir bekleyelim bakalim 9. 10. Ayda nasil bir surecten gececegiz :)

Ve tavsiyene de ozellikle uyacağım daha simdiye kadar sacin ustlerini hic kisalttirmadim zaten sadece 1 defalik ekim yapilan bolge haric diger yerler esit olsun diye kendi saclarimi kisalttirmistim sonra daha hic kisalttirmadim simdi bundan sonra ustler haric kisalttiracagim bakalim nasil olucak :)
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2022, 17:16:40 Gönderen: Cx »
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #201 : 24 Nisan 2022, 17:29:58 »
S.a arkadaslar 130 günlük güncel gelismeyi paylasiyorum
Farkli sekillerde taradim daha iyi anlamaniz icin
Yorumlarsaniz sevinirim :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #202 : 24 Nisan 2022, 17:32:18 »
Süreç epey erken ve gelişmeler güzel görünüyor dostum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #203 : 24 Nisan 2022, 20:00:38 »
Süreç epey erken ve gelişmeler güzel görünüyor dostum.

Sagol kardesim tesekkur ederim
Forumdakiler haric begenmeyen yok simdiye kadar demek ki bu forumda herkes profesyonel sac analisti
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

barbaross

• Sr. Member
« Yanıtla #204 : 25 Nisan 2022, 20:30:28 »
Sagol kardesim tesekkur ederim
Forumdakiler haric begenmeyen yok simdiye kadar demek ki bu forumda herkes profesyonel sac analisti

resimlerde saçlar hep kötü çıkar getçek hayatta daha iyi yorum almanın sebebi bu.
ama bana kalırsa resimler gerçeği daha iyi yansıtıyor sürecin iyimi kötümü benzer sürreç içerisinde olan kişilerle kıyaslarsan durumunu daha iyi anlarsın.
örneğin yanlış anlama ama bir asuman hair yada serkan aygın ekimlerine alışık olan forum ahalisinin senin sürecini beğenmemesi normal çünkü onlara kıyasla epey geriden geliyor senin saçlar.
ama genele göre yorumlarsak sürecin kötüde değil bunuda belirteyim.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #205 : 25 Nisan 2022, 21:24:16 »
resimlerde saçlar hep kötü çıkar getçek hayatta daha iyi yorum almanın sebebi bu.
ama bana kalırsa resimler gerçeği daha iyi yansıtıyor sürecin iyimi kötümü benzer sürreç içerisinde olan kişilerle kıyaslarsan durumunu daha iyi anlarsın.
örneğin yanlış anlama ama bir asuman hair yada serkan aygın ekimlerine alışık olan forum ahalisinin senin sürecini beğenmemesi normal çünkü onlara kıyasla epey geriden geliyor senin saçlar.
ama genele göre yorumlarsak sürecin kötüde değil bunuda belirteyim.

Dogrudur hocam eyvallah sagolasin
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #206 : 26 Nisan 2022, 22:50:20 »
Merhaba arkadaslar 4 aylik surecteki saclari begenmeyen arkadaslarin bu 2 fotograf arasinda tekrar karsilastirma yapmalarini rica ediyorum bir kez de boyle degerlendirin bakalim nasil bir gelisme olmus 4 ayda
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 26 Nisan 2022, 23:01:45 »
Kardeşim saçlar çok güzel olmuş ve daha da olacak. Sen kendin beğendikten sonra gerisi boş. İnsanlar burada doğru ya da yanlış yorum yapıyor zaten bizde iyi ya da kötü yorum yapılsın diye fotoğraf koyuyoruz. O yüzden çok takılma. Burada senin takılman gereken nokta şu , yaşın daha genç ve dökülmeler devam edecek, kalan saçları nasıl koruman lazım bunu düşünmelisin. Malum ilaçların yan etkisini düşünmüyorsan onlar koruyuculuk olarak çok etkili olacaktır. Ya da ekim sürecin bittikten sonra var olan saçların dökülme durumuna göre kök hücre tedavisi gibi yollara da başvurabilirsin.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Cx

• Full Member
« Yanıtla #208 : 26 Nisan 2022, 23:15:01 »
Kardeşim saçlar çok güzel olmuş ve daha da olacak. Sen kendin beğendikten sonra gerisi boş. İnsanlar burada doğru ya da yanlış yorum yapıyor zaten bizde iyi ya da kötü yorum yapılsın diye fotoğraf koyuyoruz. O yüzden çok takılma. Burada senin takılman gereken nokta şu , yaşın daha genç ve dökülmeler devam edecek, kalan saçları nasıl koruman lazım bunu düşünmelisin. Malum ilaçların yan etkisini düşünmüyorsan onlar koruyuculuk olarak çok etkili olacaktır. Ya da ekim sürecin bittikten sonra var olan saçların dökülme durumuna göre kök hücre tedavisi gibi yollara da başvurabilirsin.

Sagolasin hocam tesekkur ederim motive eden yorumun ve onerilerin icin

Suan icin sac dokulmem eskiye gore durdu diyebilirim onceden dusta falan cok dukulurdu simdi 3 5 tel anca dokuluyo o yönden rahatim dedigin gibi zamanla da daha da guzel olacagina eminim :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #209 : 16 Mayıs 2022, 19:57:00 »
S.a arkadaslar 150. Gün güncellemesi yapıyorum

Değerli yorumlarınızı bekliyorum ☺