dostum şu alandaki saçları şu an ben göremiyorum son halinde
Ordaki saclarim duruyolar merak etmeyin
Saclar geriye dogru tarali oldugu icin fotografta gorunmuyo olabilirler ve ön cizgi eskiye ortalama 1cm asagiya alindigi icin yeni cizgi daha tam olusmadi surec 4 aylik size oyle gelmis olabilir valla bir an korktum yorumunuzu okuyunca ama dedigim gibi ordaki saclar duruyo yani korkulacak bi durum yok
Ve son olarak sunuda soyliyim ordaki saclarim zarar gormus olsa önler bu kadar dolgun gorunmezdi. Aynada baktigimda önlerdeki dolgunlugu ve o alandaki saclarimi rahatlikla gorebiliyorum aynada gorunenle fotograftaki arasinda baya bir fark var fotografta farkli cikiyo bakis acisi ile alakalida olabilir
Bir daha fotoğraf yuklerken bu sefer saclarimi farkli sekilde tarayacagim o zaman belki daha anlasilir bir sekilde olur
Ve son olarak ekimden once saclarimi geriye dogru tarayinca bu sekilde durmuyodu bile kıvrılıyodu tekrar öne düşüyodu suanda sekil almaya basladi ne tarafa tarasam o sekilde duruyo. Ozellikle islaninca kotu bir goruntu olusuyodu ama şimdi hic oyle bir problemim yok cok sukur umarim zamanla daha da iyi olur