herkesin sürecinden bir şeyler öğrenmek güzel, faydalı bilgiler edinmek güzel ancak milletin saçınla ilgili ne düşündüğünden ziyade senin nasıl hissettiğin önemli.
Sürecin çok erken daha. 3-5 aya çok mutlu olacağını düşünüyorum. Ekim çok sık, planlama güzel, ekime uygun bir açıklık. Güzel olmaması için bir neden göremiyorum ben. O yüzden kafana takma.
Dip not: Belli ekim merkezlerinin ekimine yorum yapan, diğerleri için sadece eleştiri yapan, trol sayılabilecek kişi sayısı forumda arttı. O yüzden yorum yapanların başka yorumlarını da incelemeni tavsiye ederim.
Abi bu guzel yorumun karsisinda şapka çıkarır ceketimin dugmesini iliklerim
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun ve bu forum onun icin var zaten bilgi edinmek sureci paylasmak baskalarinin surecini takip etmek bilenin bilmeyene yol gostermesi destek cikmasi bu sebeple kurulmustur diye dusunuyorum. Hatta bir arkadas yazisinda bu forum olmasa sac ektirmeyi dusunmezdim bile sagolun falan yazmis.
Ama bi kesim var ki siteyi kurulma amacinin disinda kullandiklarini dusunuyorum. Bu benim sahsi fikrim oyledir degildir bilemem eyvallah ama disariya yansitilan durum bu malesef.
Belli basli bir kac ekim merkezinin konulari takip ediliyo digerlerine hep on yargi ile bakiliyo. Ayrica eminim ki burada bir cok kisinin duygularina tercüman olmussundur
Ben daha surecin basinda oldugumu zaten biliyorum erken konusmakta istemiyorum ama bu forum sayesinde baskalarinin 40bin 60bin tl ye 5bin euro 7bin euro ya yaptirdiklari saclarinin bile olumsuz sonuclandigini gordum ben ilk baslarda da ne kadara yaptirdigimi yazmistim yine yaziyorum ben bu saci 16 aralik 2021’de sampuan losyon ilaclar vs hersey dahil 8bin tl ye ektirdim ve surecten cokta memnunum Allah herkesin gonlune gore versin insallah kalin saglicakla