Anket

Saç ekimini genel olarak nasıl buldunuz ?

Güzel olmuş
49 (53.8%)
Fena değil
28 (30.8%)
Güzel olmamış
14 (15.4%)

Toplam Oy Verenler: 91

Gönderen Konu: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27  (Okunma sayısı 22643 defa)

Hakko

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27
« Yanıtla #301 : 30 Temmuz 2022, 11:46:45 »
Masaallah, Saclar süper olmus, cok begendim.  7-7 bucuk ay dasin ve dahada gelisecek saclarin. cok basarili is cikarmislar. güle güle tara
  • Ekim Tarihi: 21/22 Mart 2022
  • Ekim Merkezi ismi AHD
  • Greft Miktarı 3000
  • Yaşınız 49
  • Medikal Tedavi Biotin 10.000

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
« Yanıtla #302 : 30 Temmuz 2022, 15:31:07 »
Masaallah, Saclar süper olmus, cok begendim.  7-7 bucuk ay dasin ve dahada gelisecek saclarin. cok basarili is cikarmislar. güle güle tara

Teşekkür ederim kardeşim darısı başına insallah :)
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

Cx

• Full Member
« Yanıtla #303 : 06 Ağustos 2022, 14:02:52 »
Olmuş mu arkadaslar ? 10 gün sonra 8. Ay bitecek
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

KelDorado

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #304 : 06 Ağustos 2022, 15:41:00 »
Olmuş kral, bundan sonrasında sırf estetik için yaptırırsın :)

Cx

• Full Member
« Yanıtla #305 : 06 Ağustos 2022, 17:52:44 »
Olmuş kral, bundan sonrasında sırf estetik için yaptırırsın :)

Eyvallah kral sagolasin. Bu kadar yeterli benim icin :)

Geçen sene Ağustos ayı ve bu sene Temmuz ayı :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Eyüp Koçak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #306 : 07 Ağustos 2022, 05:25:12 »
Çok güzel sonuç bence. Güle güle tarayın.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #307 : 08 Ağustos 2022, 18:00:57 »
Çok güzel sonuç bence. Güle güle tarayın.

Tesekkur ederim kardesim sagolasin darisi basiniza
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #308 : 08 Ağustos 2022, 18:05:16 »
bu sçlar erken çıkar benden söylemesi şok deri seviyesinde olmuş aslında saçlar dökülmemiş sadece çıkacağı zamanı bekliyorlar.

ekimin 28 . günü yaptığım yorum  :)

harika olmuş saçlar  |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Cx

• Full Member
« Yanıtla #309 : 12 Ağustos 2022, 21:03:42 »
ekimin 28 . günü yaptığım yorum  :)

harika olmuş saçlar  |-nazarboncugu-|

Eyvallah kral sagolasin darisi sizlerin basina :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

vict0ry

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #310 : 13 Ağustos 2022, 00:07:49 »
güzel olmuş doğal ekim.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #311 : 18 Ağustos 2022, 13:40:44 »
güzel olmuş doğal ekim.

Eyvallah kardesim.

Merak ettiğim acaba 8. Aydan sonrada gelisim devam eder mi yoksa böyle kalır mı ?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

kellox

• Life
  • Full Member
« Yanıtla #312 : 18 Ağustos 2022, 15:26:28 »
Kardesim oncelikle hayirli olsun konunu bugun gordum yaklasik 1 saatte bastan sona okudum zor bir surec olmus senin incin zaman zamab olumsuz elestriler canini sıkmış ama bunlar olacak mutlaka herksin beklentisi farklidir onemli olan senin memnuniyetin sen olmus diyorsan olmustur gerisi fasafiso yani bence cok guzel sonuc hemde sabirla ve israrla hic bir takviye alinmadan da boyle guzel sonuclar alinabildiginin harika bir ornegisin bir ara konunu sildirnek  bile istemissin ama iyiki baskan seni dikkate almamis ekim yaptirnayi dunenlere deyim yerindeyse belvesel gibi bir kayit olmus herseyden once senin pozitifligin ve bazi olumsuz yorumlara karsi kendini pozitif yonde iyi olduguna inandirmis ve inancini kaybetmemissin bu moral ve motivasyonla bu guzel sonuca ulasmissin tebrik ederim seni👏🏻👏🏻👏🏻

Gule gule tara saclarinu 12 ayda hacim kazanir cikan saclarin ve kalinlasir hatta 18 aya kadar sen farketnesen de gelisim ince ince devam eder
Selamlar
Life Hair Şahin Çelik 2500 Greft Şaç Ekimim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28107.0
Takviyeler
Propecia
Evocapil Plus Tablet
Regrow Serum
Solgar Pycnogenol
Solgar Arginin

Cx

• Full Member
« Yanıtla #313 : 20 Ağustos 2022, 13:45:45 »
Kardesim oncelikle hayirli olsun konunu bugun gordum yaklasik 1 saatte bastan sona okudum zor bir surec olmus senin incin zaman zamab olumsuz elestriler canini sıkmış ama bunlar olacak mutlaka herksin beklentisi farklidir onemli olan senin memnuniyetin sen olmus diyorsan olmustur gerisi fasafiso yani bence cok guzel sonuc hemde sabirla ve israrla hic bir takviye alinmadan da boyle guzel sonuclar alinabildiginin harika bir ornegisin bir ara konunu sildirnek  bile istemissin ama iyiki baskan seni dikkate almamis ekim yaptirnayi dunenlere deyim yerindeyse belvesel gibi bir kayit olmus herseyden once senin pozitifligin ve bazi olumsuz yorumlara karsi kendini pozitif yonde iyi olduguna inandirmis ve inancini kaybetmemissin bu moral ve motivasyonla bu guzel sonuca ulasmissin tebrik ederim seni👏🏻👏🏻👏🏻

Gule gule tara saclarinu 12 ayda hacim kazanir cikan saclarin ve kalinlasir hatta 18 aya kadar sen farketnesen de gelisim ince ince devam eder
Selamlar

Ve aleyküm selam güzel abim cok guzel bir yorum yapmissin cok tesekkur ederim varol.

Ben bu konuyu ilk olustururken ekim düşünen arkadaslara yardimci olmak edindiğim bilgileri paylasmak yalan yanlis arastirmadan etmeden merdiven alti yerlerde ekim yapmalarinin önüne gecmek icin olusturdum yoksa benim bu siteden veya konudan hic bir  çıkarım gelirim kazancim vs. yok olamaz da.

İlk baslarda begenmeyen olumsuz yorumlar yapan arkadaslar simdi ise gayet basarili cok guzel olmus diyolar eyvallah sagolsunlar

Ama forumda gercekten dikkat ettim ilk zamanlarda forumda cok zaman geciriyodum forumda bir kitle var ki sürekli isim yapmis ekim merkezlerine yorum yaparlarken “cok guzel olmus. On cizgin cok guzel. Cok guzel tasarlanmis. Cok sık bir ekim olmus. Cok begendim. vs. yorumlar yapip ismi duyulmamis ekim merkezlerine “ olmamis. Daha iyi olabilirdi. On cizgin kotu olmus. 2 ekim planlansa daha iyiymis vs. yorumlariyla karsilastim ve guzel olmus dedikleri ekimlere de 6 7 ay sonra baktim bu seferde revize gerekir beklenen olmamis takviye kullandaydin gibi yorumlar yapmislar burda kimse kimseye bedava yalandan umut verip sonradan revize gerekir falan demesin umut tacirliği yapmasin kardesim benim konumda hersey şeffaf bastan sona herseyiyle paylaştım ve fotograflarimin hepsi de net bir sekilde cekilmis fotoğraflardir istisnalar haric arada eski halimide paylastim onlar biraz daha bulanik olabilir.

Ben hic bir zaman benim sacim 4x4’luk oldu demedim benimde sacimda begenmedigim yerler var hatta doktor istersen 2. Ekimide yapariz istemezsen ücretsiz PRP yapalim dedi ben suan ki halimden cok cok memnunum Allah’a cok şükür beklediğimden daha guzel oldu elbette hosuma gitmeyen yerler de var ama eger saclarim bu denli cikmasaydi moral ve psikolojik  olarak yerlerde olurdum cok şükür ki boyle kotu bir senaryo ile karsilasmadim. Yakin cevremde de bir cok sac ektirenler oldu gerek cevremde gerek forumda ektiren kisilere oranla benim sonucumun %50’nin ustunde bir basari yakaladigimi düşünüyorum genel olarak memnunum mutluyum herkesin beklentisi farklıdir bana bu yeter de artar bile daha fazlasinda gozum yok

Ekim düşünen arkadaslarda çıtayı cok yuksek tutmasinlar sonra hayal kırıklığına uğrama şansları cok yüksek bunu da belirtmis olalim

Bu iki fotoğraf arasinda tam 4 sene var 4 sene sonra ayni yerde ayni sekilde fotoğraf cektim aradaki fark ortada benim birsey dememe gerek yok emegi gecen herkese sonsuz teşekkür ederim ☺
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Asilzade101

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #314 : 21 Ağustos 2022, 11:58:27 »
Dostum konunu baştan sona okudum umutsuzluğa kapılmayıp sabırla beklemişsin vee güzel son üstelik gayette yakışmış .Bende fırsattan istifade yazın ektirdim yarın 40.gün olacak hepimizin hakkında hayırlısı :)

Facebook Twitter Instagram