ben beğendim şahsen, gayet güzel güle güle kullan kardeşim.
İki şey var, şimdi muhtemelen o bölgedeki kendi saçların dökülüyordu, ekim sonrası bölgedeki dökülme hızlandı travma dolayısıyla.
İkincisiyse 6. aydasın ve biraz daha sıklaşma ve hacimlenme olacak.
Şu hali bile gayet güzel. Ekim olduğunu bu işleri takip etmeyen biri anlayamaz, saç rengin de doğal görünüme katkı sağlamış.
Valla usta cok dogru demissin oncelikle tesekkur ederim.
Burda bir cok kisinin formunu inceledim takip ettigim kisiler falanda var onlarada bakiyorum mesela adamlarin 6. 7. 9. 10. Aylari hepsi zaman gectikce duzelmis hic kimsenin ki 6. Ayda gürlesmemis zaten
Önlerin suanda dogal durmadiginin farkindayim ama onumde daha bir bu kadar daha zaman var illaki daha cok gurlesir az da olsa dogal gorunumune kavusur suan bile ben soylemeden ekim oldugunu anlamiyolar soyledigim kisilerde cok guzel olsugunu soyluyolar bakalim 1 seneyi tamamlayinca cevremden gelen yorumlar nasil olucak gorucez
Sac dokulmesi konusunda da saclarim ekimden once bi donem dokuluyodu sonra duzeliyo ara ara dokulmeler hizlanip yavasliyodu ama ekimden sonra baya fark edilir sekilde azalmisti hatta durmustu diyebilirim yani suan eskisi kadar dokulmese de bi atak yapmaya basladi bu sebepten dolayi acaba bu surecin bir parçası mi degil mi diye merak ettigim icin burda tecrubeli arkadaslara danismak istedim
Kisacasi ben suan bile bu görüntüden memnunum. He tabi ki daha da guzel olmasini bekliyorum ama hic gelismeyip boyle kalsalar bile memnunum eski halime gore daha mutluyum daha ozguvenliyim ve bunlar benim icin yeterli bile