Anket

Saç ekimini genel olarak nasıl buldunuz ?

Güzel olmuş
49 (53.8%)
Fena değil
28 (30.8%)
Güzel olmamış
14 (15.4%)

Toplam Oy Verenler: 91

Gönderen Konu: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27  (Okunma sayısı 22616 defa)

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
Ynt: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27
« Yanıtla #226 : 05 Haziran 2022, 20:02:28 »
Zeytin yagı sarmısak saç döker gelişimi yavaşlatır
Hata yapmışsın 150 gün sürecin erken
Umarım daha iyi toparlar ve sıklaşır saçların

İnternette tam tersi saci güçlendirir besler vs.  seyler yaziyodu daha hic kullanmadim zaten

Bugun 171. Gün bu fotoğraf biraz eski
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

Cx

• Full Member
« Yanıtla #227 : 05 Haziran 2022, 20:09:10 »
Zeytin yagı sarmısak saç döker gelişimi yavaşlatır
Hata yapmışsın 150 gün sürecin erken
Umarım daha iyi toparlar ve sıklaşır saçların

İnternette bunlar gibi yüzlerce yazi var hic bir tane kötü yorum yazani görmedim

Yaşanan sağlık sorunları nedeniyle saç dökülmesi meydana gelebilir. Bu durumu çözmenin en kolay yolu sarımsaktır. Dökülme yaşanan bölgelere uygulanan sarımsak kürleri saçların yeniden çıkmasına yardımcı olarak, Selenyum ve sülfür içerdiği için saçı yapısal olarak güçlendirmektedir.

Saça uygulanan sarımsak kürleri saçların yeniden çıkmasına yardımcı olmaktadır. Ayrıca sarımsaklı şampuanları da kullanabilirsiniz. Zeytinyağının saç derisini ve saç tellerini yumuşatıcı etkisi bulunmaktadır.. Özellikle yıpranmış ve kolay kırılan saçların bakımında kullanılmaktadır.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 08 Haziran 2022, 07:16:27 »
Merhaba ,

Sarımsak vs gibi şeyler saçı döker mi çıkartır mı bilmem ama sizin süreciniz 12. aya kadar devam ediyor. Saçlarınızın şuan en çok ihtiyacı olan şey gözeneklerin hava alması ve kan dolaşımı. Şu aşamada kafanıza süreceğiniz yoğun kıvamlı şeyler gözeneklerinizi tıkayıp hava almasını engelleyebilir. En azından süreç tamamlanana kadar ekim yapılan bölgenin tam iyileşmediğini aklınızdan çıkarmayın. Bu arada sarımsaklı şampuan vs gibi ürünlerin içine sarımsak koymazlar tamamen kimyasal ürünlerdir.
  • Ekim Tarihi: 17.02.2022
  • Ekim Merkezi ismi AKL KLİNİK
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Cx

• Full Member
« Yanıtla #229 : 08 Haziran 2022, 08:25:23 »
Merhaba ,

Sarımsak vs gibi şeyler saçı döker mi çıkartır mı bilmem ama sizin süreciniz 12. aya kadar devam ediyor. Saçlarınızın şuan en çok ihtiyacı olan şey gözeneklerin hava alması ve kan dolaşımı. Şu aşamada kafanıza süreceğiniz yoğun kıvamlı şeyler gözeneklerinizi tıkayıp hava almasını engelleyebilir. En azından süreç tamamlanana kadar ekim yapılan bölgenin tam iyileşmediğini aklınızdan çıkarmayın. Bu arada sarımsaklı şampuan vs gibi ürünlerin içine sarımsak koymazlar tamamen kimyasal ürünlerdir.

Öncelikle teşekkür ederim guzel yorumunuz icin
Sampuan olarak dalin bebek sampuani kullaniyorum. Merak ettigim konu bu donemlerde sac dokulmeye baslamasi normal midir cunku ilk 5 ay falam hic sac dokulmem olmadi 3 5 tel gibi onemsiz sekilde dokuluyodu suan ozellikle banyodayken biraz artti dokulme sayisi ve bu sebepten dolayı da dogl cozumler aramaya basladim daha iyi bir önerisi olan varsa yardimci olursa cok memnun olurum
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #230 : 08 Haziran 2022, 08:34:29 »
Öncelikle teşekkür ederim guzel yorumunuz icin
Sampuan olarak dalin bebek sampuani kullaniyorum. Merak ettigim konu bu donemlerde sac dokulmeye baslamasi normal midir cunku ilk 5 ay falam hic sac dokulmem olmadi 3 5 tel gibi onemsiz sekilde dokuluyodu suan ozellikle banyodayken biraz artti dokulme sayisi ve bu sebepten dolayı da dogl cozumler aramaya basladim daha iyi bir önerisi olan varsa yardimci olursa cok memnun olurum

Saç ekimi sırasında saç derinize operasyon yapılıyor bu da kafa derinizin olağanın dışında kan akışının hızlanmasına neden oluyor bir nevi prp gibi düşünün bu sayede kendi saçlarınızda dökülme zayıflama varsa bir süre yavaşlıyor. Sonrasında sizinde söylediğiniz gibi 5-6 ay sonra normal saçlarınızda var olan dökülmeler devam edebilir. Önemli olan ekilen saçların dökülüp dökülmediği.

Forumda var olan saçların korunması için sürekli fin öneriliyor bir üroloğa ve ekim merkezinize danışarak yan etkilerini de bilerek kullanırsanız faydalı olur.

Saçınız için doğal yöntemlere gelecek olursak en azından ekim süreci tamamlanana kadar ekilen yerlere pek alakasız şeyleri , bitkisel olsa bile sürmekten kaçınsanız iyi olur. Faydası olsa bile zararı olma ihtimalini sıfıra indirmek en iyisi. 1 yılın sonunda zaten her şeyi yapın sürün gerekirse boyayın :)
  • Greft Miktarı 3900
  • Medikal Tedavi Prozinc Şampuan , Prozinc Sprey , Biotin 2500 Mcg, Toz Collagen

Cx

• Full Member
« Yanıtla #231 : 08 Haziran 2022, 08:39:01 »
Saç ekimi sırasında saç derinize operasyon yapılıyor bu da kafa derinizin olağanın dışında kan akışının hızlanmasına neden oluyor bir nevi prp gibi düşünün bu sayede kendi saçlarınızda dökülme zayıflama varsa bir süre yavaşlıyor. Sonrasında sizinde söylediğiniz gibi 5-6 ay sonra normal saçlarınızda var olan dökülmeler devam edebilir. Önemli olan ekilen saçların dökülüp dökülmediği.

Forumda var olan saçların korunması için sürekli fin öneriliyor bir üroloğa ve ekim merkezinize danışarak yan etkilerini de bilerek kullanırsanız faydalı olur.

Saçınız için doğal yöntemlere gelecek olursak en azından ekim süreci tamamlanana kadar ekilen yerlere pek alakasız şeyleri , bitkisel olsa bile sürmekten kaçınsanız iyi olur. Faydası olsa bile zararı olma ihtimalini sıfıra indirmek en iyisi. 1 yılın sonunda zaten her şeyi yapın sürün gerekirse boyayın :)

Önerinizi dikkate alicam tesekkur ederim bilgilendirici yorumunuz icin

Finastreid cok duydum bu forumda ama kullanmak ne kadar mantıklı olur bilemedim cok sayida hakkında sikayet ve olumsuz yazilar var insanin kafasinda ister istemez soru isaretleri olusuyo o yuzden pek sicak bakmadim ilaca
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

berbatov

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #232 : 08 Haziran 2022, 08:41:07 »
Önerinizi dikkate alicam tesekkur ederim bilgilendirici yorumunuz icin

Finastreid cok duydum bu forumda ama kullanmak ne kadar mantıklı olur bilemedim cok sayida hakkında sikayet ve olumsuz yazilar var insanin kafasinda ister istemez soru isaretleri olusuyo o yuzden pek sicak bakmadim ilaca

Merkezinizle görüşüp prp  de yaptırabilirsiniz dökülmelerin yavaşlamasında faydalı olabiliyor.
  • Greft Miktarı 3900

Cx

• Full Member
« Yanıtla #233 : 08 Haziran 2022, 13:54:18 »
Sa arkadaslar surecim 8 gün sonra 6. Ay bitecek bugun tras oldum o sekilde fotoğraf çekip atmak istedim

Farki daha iyi anlamaniz acisindan birde öncesi ve sonrası fotoğrafı ekliyorum

Yorumlarsaniz sevinirim 😃
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2022, 14:00:35 Gönderen: Cx »
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #234 : 08 Haziran 2022, 14:09:37 »
Arkadaslar bir diger sorum ise bu alim yapilan yer ilerleyen zamanlarda duzelir mi ?
Ekimin uzerinden 6 ay gecti
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #235 : 08 Haziran 2022, 19:29:19 »
Düzelmez.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #236 : 08 Haziran 2022, 19:31:50 »
Sa arkadaslar surecim 8 gün sonra 6. Ay bitecek bugun tras oldum o sekilde fotoğraf çekip atmak istedim

Farki daha iyi anlamaniz acisindan birde öncesi ve sonrası fotoğrafı ekliyorum

Yorumlarsaniz sevinirim 😃
Sadece ön tarafınız açıkmış bu açıklık gerçekten avantajmış. Gereken sayıdan da fazlası ekilmiş üstelik. Ben su halini beğenmedim, bu ayda avantajlı açıklık ve ekilen greft sayısını da göz önüne aldığımızda çok daha iyi olmalıydı bu ekim.

Kel91

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #237 : 08 Haziran 2022, 19:38:24 »
donör fazla hırpalanmış ve doğal durmuyor hocam. bence revize ister bu ekim. hairmaster pek master değil bu işte belli ki

Cx

• Full Member
« Yanıtla #238 : 08 Haziran 2022, 20:05:15 »
Sadece ön tarafınız açıkmış bu açıklık gerçekten avantajmış. Gereken sayıdan da fazlası ekilmiş üstelik. Ben su halini beğenmedim, bu ayda avantajlı açıklık ve ekilen greft sayısını da göz önüne aldığımızda çok daha iyi olmalıydı bu ekim.

Su hali zaten cokta guzel degil eyvallah ama daha 6. Aydayim benim istegim size gore 1 yili tamamladigimda nasil olur ?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #239 : 08 Haziran 2022, 20:06:08 »
donör fazla hırpalanmış ve doğal durmuyor hocam. bence revize ister bu ekim. hairmaster pek master değil bu işte belli ki

Valla uzuldum hocam yaa ama daha 6. Ay 12. Aya kadar daha da toparlamaz mi sizce ?
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram