Anket

Saç ekimini genel olarak nasıl buldunuz ?

Güzel olmuş
49 (53.8%)
Fena değil
28 (30.8%)
Güzel olmamış
14 (15.4%)

Toplam Oy Verenler: 91

Gönderen Konu: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27  (Okunma sayısı 22573 defa)

Cx

• Full Member
  • Hairmasterturkey Saç ekimi
Ynt: 4200 Greft Hairmaster Yaş 27
« Yanıtla #135 : 24 Şubat 2022, 00:45:03 »
Sa arkadaslar size bir sorum olacak.

Forumu bayadir takip ediyorum artik alışkanlık oldu girmediğim gün yok.
Bir cok konuyu takip ettim bir şey dikkatimi cekti ekim yaptiran arkadaslar genelde ekim merkezlerinin kendisine greftlerin hep coklu olduğunu söylediklerini yazmislar
Sizce bunun dogruluk payı nedir acaba moral vermek icin mi böyle söylüyorlar ?
Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar sagolun.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #136 : 24 Şubat 2022, 14:35:05 »

Bir cok konuyu takip ettim bir şey dikkatimi cekti ekim yaptiran arkadaslar genelde ekim merkezlerinin kendisine greftlerin hep coklu olduğunu söylediklerini yazmislar

BU SORUYA KİMSE CEVAP VERMEYECEK Mİ ?
  • Ekim Tarihi: 16.12.2021
  • Ekim Merkezi ismi Hairmasterturkey
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Kullanmıyorum

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #137 : 24 Şubat 2022, 14:41:38 »

Merkezden merkeze değişiklik göstermesiyle birlikte bence doğruyu söylüyorlar.
Diğer türlü olmadık beklentiye sokarlar insanları.
Böylece ekim merkezinin aleyhine olur.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #138 : 24 Şubat 2022, 14:45:50 »
Merkezden merkeze değişiklik göstermesiyle birlikte bence doğruyu söylüyorlar.
Diğer türlü olmadık beklentiye sokarlar insanları.
Böylece ekim merkezinin aleyhine olur.

Eger oyleyse saclar zaten genelde 2li 3lü deniliyo o zaman misal 4bin greft ektiren kisi asagi yukari 12bin 15bin tel sac ektirmis oluyo
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 24 Şubat 2022, 14:56:05 »

Bu binanın altı kaya, depremde bir şey olmaz gibi bir hava oluşuyor haklısınız ama ben de doğru söylediklerini düşünüyorum çünkü böyle bir yalanın kimseye faydası olmaz.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #140 : 24 Şubat 2022, 15:02:14 »
Bu binanın altı kaya, depremde bir şey olmaz gibi bir hava oluşuyor haklısınız ama ben de doğru söylediklerini düşünüyorum çünkü böyle bir yalanın kimseye faydası olmaz.

anladim hocam tesekkur ederim yorumlariniz icin sagolun
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #141 : 25 Şubat 2022, 00:53:14 »
Sa arkadaslar biraz once instagramda dolanırken karsima cikti da size de sormak istedim.

Supradyn multivitamin hapları var icirigide gercekten zengin bu hapi kullansak saclarin gelisiminde önemli bir rol oynar mi acaba daha once kullanan var mi yan etki eder mi bilgilendirirseniz sevinirim :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 25 Şubat 2022, 09:00:14 »
Hapın içeriğine bakınca zaten anlarsınız. Takviye olarak kullanılabilir ama saç gelişimi için mucize bir ilaç, vitamin yok maalesef. İşe yarayanlar belli zaten;  fin, dut, xpecia ve benzerleri.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Cx

• Full Member
« Yanıtla #143 : 25 Şubat 2022, 11:38:07 »
Hapın içeriğine bakınca zaten anlarsınız. Takviye olarak kullanılabilir ama saç gelişimi için mucize bir ilaç, vitamin yok maalesef. İşe yarayanlar belli zaten;  fin, dut, xpecia ve benzerleri.

Bu soyledikleriniz ilac statüsünde ve forumda da gordugum kadariyla yan etkileri olan ilaclar ve de birakildigi zaman dokulmelerin hizlandigini soyluyolar.
Ben kullanmadim bilmiyorum sadece kullanan kisilerin yapmis oldugu yorumlardan bahsediyorum
Benim dedigim ise gıda takviyesi icildigi zaman saclara fayda eder mi ne gibi zararlari olabilir diye fikir alisverisinde bulunmak istedim
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 25 Şubat 2022, 11:54:07 »
Bu soyledikleriniz ilac statüsünde ve forumda da gordugum kadariyla yan etkileri olan ilaclar ve de birakildigi zaman dokulmelerin hizlandigini soyluyolar.
Ben kullanmadim bilmiyorum sadece kullanan kisilerin yapmis oldugu yorumlardan bahsediyorum
Benim dedigim ise gıda takviyesi icildigi zaman saclara fayda eder mi ne gibi zararlari olabilir diye fikir alisverisinde bulunmak istedim
Eğer vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmesi varsa fayda eder. Örneğin biotinin saç tellerini kalınlaşmasına ve hızlı uzamasına katkısı var. Genetik erkek tipi saç dökülmesi varsa asıl sebep ortadan kalkmadığı için vitaminler dökülmeyi engellemiyor maalesef.  Lüzumsuz yere fazla takviye almak karaciğer ve böbrekler için iyi değil tabi ki. Multi vitamin alacaksanız saç için gerekli etkenlerin bir araya getirildiği takviyeleri tercih edebilirsiniz. Xpecia, Trixowell, Orzax Ocean Capillus gibi bir çok seçenek mevcut.
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45

onur1399

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 25 Şubat 2022, 12:04:58 »
Merhaba, saç dökülme tipiniz bence çok avantajlı sizin için sık bir Ekim sonucu 10 yaş gençleşebilirsiniz. Bende Ekim yaptırdım 26. Gündeyim ama çok fazla kaşıntı var sizde de oldu mu acaba? Ve çıkan saçlar arka taraftakiler ön tarafa göre daha dik çıkıyor, sizde sadece öne ekim yapılmış gerçi. Sizde de böyle bir durum oldu mu

Cx

• Full Member
« Yanıtla #146 : 25 Şubat 2022, 12:52:56 »
Eğer vitamin eksikliğine bağlı saç dökülmesi varsa fayda eder. Örneğin biotinin saç tellerini kalınlaşmasına ve hızlı uzamasına katkısı var. Genetik erkek tipi saç dökülmesi varsa asıl sebep ortadan kalkmadığı için vitaminler dökülmeyi engellemiyor maalesef.  Lüzumsuz yere fazla takviye almak karaciğer ve böbrekler için iyi değil tabi ki. Multi vitamin alacaksanız saç için gerekli etkenlerin bir araya getirildiği takviyeleri tercih edebilirsiniz. Xpecia, Trixowell, Orzax Ocean Capillus gibi bir çok seçenek mevcut.

Tamamdir hocam cok tesekkur ederim degerli yorumun icin :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Cx

• Full Member
« Yanıtla #147 : 25 Şubat 2022, 12:59:23 »
Merhaba, saç dökülme tipiniz bence çok avantajlı sizin için sık bir Ekim sonucu 10 yaş gençleşebilirsiniz. Bende Ekim yaptırdım 26. Gündeyim ama çok fazla kaşıntı var sizde de oldu mu acaba? Ve çıkan saçlar arka taraftakiler ön tarafa göre daha dik çıkıyor, sizde sadece öne ekim yapılmış gerçi. Sizde de böyle bir durum oldu mu

Merhaba oncelikle hayirli olsun sac ekiminiz umarim guzel sonuc alirsiniz :)

Ben sac dokulme seklimi ektirdikten sonra avantajli oldugunu anlamis oldum tesekkur ederim guzel dilerkleriniz icin :)

Kasinti normal bende de cok abartilacak kadar olmadi ama yine arada bir oluyodu
Sac cikis sekli de normal ilk zamanlar kendi sacina gore daha kalin dik kıvırcık cansız vs. bir sekilde uzayabilir zamanla duzeliyo (bu bilgiyi hem burda forumdan hemde ekim merkezimden ogrendim) hersey zamanla duzeliyo.

Bende suan biraz kepek ve donör bölgemde baya bi sivilcelenmeler var bunlar ilerleyen zamanlarda sende de olabilir bunlar da normal sürecin icinde olan seyler
Tabi ki aşırı bir şekilde devam ederse ekim merkezine bilgi vermenizde fayda olucaktir.
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

onur1399

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 25 Şubat 2022, 13:25:06 »
Merhaba oncelikle hayirli olsun sac ekiminiz umarim guzel sonuc alirsiniz :)

Ben sac dokulme seklimi ektirdikten sonra avantajli oldugunu anlamis oldum tesekkur ederim guzel dilerkleriniz icin :)

Kasinti normal bende de cok abartilacak kadar olmadi ama yine arada bir oluyodu
Sac cikis sekli de normal ilk zamanlar kendi sacina gore daha kalin dik kıvırcık cansız vs. bir sekilde uzayabilir zamanla duzeliyo (bu bilgiyi hem burda forumdan hemde ekim merkezimden ogrendim) hersey zamanla duzeliyo.

Bende suan biraz kepek ve donör bölgemde baya bi sivilcelenmeler var bunlar ilerleyen zamanlarda sende de olabilir bunlar da normal sürecin icinde olan seyler
Tabi ki aşırı bir şekilde devam ederse ekim merkezine bilgi vermenizde fayda olucaktir.

Kaşıntı beni rahatsız etmeye başladı ara da oluyor bende de ama çok sıkıntı veriyor. Kepek aynı şekilde bende de var, sizde de olması biraz rahatlattı beni  :) dik şekilde çıkması canımı sıkmıştı acaba böyle mi çıkar diye umarım dediğiniz gibi saç  yönünü bulur  :)
Benim konum da burda inceleyebilirsiniz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25656.0

Cx

• Full Member
« Yanıtla #149 : 25 Şubat 2022, 14:02:14 »
Kaşıntı beni rahatsız etmeye başladı ara da oluyor bende de ama çok sıkıntı veriyor. Kepek aynı şekilde bende de var, sizde de olması biraz rahatlattı beni  :) dik şekilde çıkması canımı sıkmıştı acaba böyle mi çıkar diye umarım dediğiniz gibi saç  yönünü bulur  :)
Benim konum da burda inceleyebilirsiniz
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=25656.0

Bir süre kaşıntı sivilceye katlanmak zorundasin sonucun guzel olsun da kasinmasi falan sorun degil :)

Dedigim gibi ilk zamanlar kivircik kalin veya cansiz güçsüz yada yönü yukari dogru çıkabilir bunlarin hepsi zamanla duzelir merak etme :)
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 27

Facebook Twitter Instagram