Gönderen Konu: Hintell , Sloocer saçlarımı geri istiyorum !  (Okunma sayısı 2916 defa)

kazimkanatli2001

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hintell , Sloocer saçlarımı geri istiyorum !
« Yanıtla #15 : 09 Ocak 2022, 12:50:05 »
donor açık alanı kapamaz protez yaptır çizdiğin çizgiden 2 cm aşağı in kaşla saçı birleştir.

Abi sence dupa varmı bende ne diyorsun tecrübe sahibi olarak . Her hafta saçıma koy yumurtası sürüyorum . Ailem sorun yok saçında diyor ama ben ikna olmadım . Döner bölgede dupa var bence bakarmisin

Sakaklarim çok açık beni inanılmaz rahatsız ediyor sence kime ektirmem lazim abi 4000 kök yeter mi sence
Bu dönersen 4000 alinirmi

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 09 Ocak 2022, 12:57:03 »
Canım Kardeşim ne dupası
Şimdi yersin ceviz sopası

Biz bir şey yok diyoruz
Ailende yok diyor. Biz senin iyiliğini senden daha çok isteyenlerdeniz. İnan bana senin halini benden iyi anlayan olmayacaktır. Saçların çok güzel ve kusursuz. Günlük dökülmelere Kafan takıldiysa takma. O hepimizde olan bir şey. Seni öpüyorum kendine iyi bak

Şakakların neredeyse kirpiklerine deyecek.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 09 Ocak 2022, 14:43:16 »
Gencin niyeti kaşlarla birleştirmek saçları anlaşılan.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 09 Ocak 2022, 15:05:37 »
Abi sence dupa varmı bende ne diyorsun tecrübe sahibi olarak . Her hafta saçıma koy yumurtası sürüyorum . Ailem sorun yok saçında diyor ama ben ikna olmadım . Döner bölgede dupa var bence bakarmisin

Sakaklarim çok açık beni inanılmaz rahatsız ediyor sence kime ektirmem lazim abi 4000 kök yeter mi sence
Bu dönersen 4000 alinirmi
Köy yumurtası yerine, gezen tavuk yumurtası sür hem daha ucuz hem gezdikleri için yumurta da saçında gezer, kan dolaşımına katılır böylece saçın ile kaşın birleşir. Hiko Baba gibi tarzın olur.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 09 Ocak 2022, 17:33:18 »
Köy yumurtası yerine, gezen tavuk yumurtası sür hem daha ucuz hem gezdikleri için yumurta da saçında gezer, kan dolaşımına katılır böylece saçın ile kaşın birleşir. Hiko Baba gibi tarzın olur.

:) :) :) :D Katılıyorum, çok doğru tespitler.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2022, 17:57:33 »
  .
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2022, 18:19:28 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kazimkanatli2001

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Ocak 2022, 18:01:43 »
Dalga geçmişiniz ama beni anlamadınız yada ben anlatamadim . Gün isinda bakın ne kadar seyrek ve ekim istedim yer kel tamamen . Saçlarıma bu kellik nedeniyle şekil vermekte zorlanıyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2022, 18:32:55 »
 burhan cacanın gencliği gibisin maşallah.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 10 Ocak 2022, 18:43:07 »
O işaretlediğin yere saç ektir bak ondan sonra nasıl görüneceksin. Macera arama annenin babanın senden istediği eğitimini, mesleğini her neyse onları tamamla. Saçların mükemmel. O gösterdiğin yer herkeste anadan doğma zaten kel. Oraya ekim olmaz. Saçlarında iyi çokta yakışıklısın maşallah. Kafanı saçına değil geleceğin için yor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 10 Ocak 2022, 20:35:42 »
……….
Global Moderator

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 10 Ocak 2022, 21:02:19 »
yeni bir trollümüz oldu hayırlısı olsun herkese   

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 10 Ocak 2022, 21:33:27 »
 bunlar hep aynı kişilerdir.alıp baska nickler geliyolar biz yazdıkça işleride oluyor hata yapıp yazıyoruz

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 10 Ocak 2022, 21:43:35 »
bunlar hep aynı kişilerdir.alıp baska nickler geliyolar biz yazdıkça işleride oluyor hata yapıp yazıyoruz

Belkide saçları çok dökülmüştür. Bu resimler gençlik resimleri. Bakıp bakıp özlemişim çekiyordur. Gerçek ve anlık resimlerini paylaşmaya çekiniyordur. Fakat kesin bir dert var ortada. Bekleyip görelim.

kazimkanatli2001

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 11 Ocak 2022, 22:20:35 »
Belkide saçları çok dökülmüştür. Bu resimler gençlik resimleri. Bakıp bakıp özlemişim çekiyordur. Gerçek ve anlık resimlerini paylaşmaya çekiniyordur. Fakat kesin bir dert var ortada. Bekleyip görelim.

Resimler güncel abi . Babam 52 yaşında bugün gidip inceledim sakaklari falan aynı , alnında aynı açıklık var . Aynı açıklık ondada var . Beni ikna etmeye çalışıyor saçlarımız gür diye ama inanmıyorum . Doktora gidip sordum Ekim istiyorum dedim kızdı bana anlamıyorum . Babamla saçınız şuan birebir aynı

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 15 Ocak 2022, 00:04:44 »
Dalga geçmişiniz ama beni anlamadınız yada ben anlatamadim . Gün isinda bakın ne kadar seyrek ve ekim istedim yer kel tamamen . Saçlarıma bu kellik nedeniyle şekil vermekte zorlanıyorum

Kardesim bizim kendi kadrolu trollerimiz var.. hatta kimisi ORJİNAL troll.. onlara ayıp oluyor çat diye dahil olmak..emeğe saygı lğtfen

Facebook Twitter Instagram