Merhabalar, 3 senedir saç dökülmem her geçen sene daha kötğye gidiyo şuan yaşım 22 3 senedir bu illetle uğraşıyorum uzun zamandır minoxil kullanıyorum ilk başlarda güzel etkisini gördüm ama artık çıkarttıgı da dökülüyor saçım aşırı derecede yaglanıyor normalde yaglı bir insan degilim bildigim kadarıyla bu da dht kaynaklı. Babam dayılarım kel tamamen babam gibi dökülüyor saçım. Uzun süredir minoxil kullandım Son 4 aydır minoxil+xpecia kullanıyorum bir değişim yok ama xpecianın tepeye faydası olduğunu düşünüyorum şakaklara ve ön kısma hiçbir etkisini görmedim bide ayrıca belirtmek istediğim şey hayatımda ilk defa sertleşmeme sorunu yaşadım ilişki sırasında xpecia yaptı diyemem veya bir kanıtım da sadece söylemek istedim. Bir çözüm bulamadım min bir işe yaramıyo xpecia fazla bir etkisi yok dökülme durmuyo . Bu durum aşırı derecede moralimi bozuyo kameraya bakmak istemiyorum sürekli aklım saçımda acaba açıklıgı gözüküyo mu diye bu bir takıntı bunun takma kafana demeyin olmuyo. Saçımıın Açıklıgını kapatmaktan bıktım artık normaldede alnı geniş biriyim saç şakaklardan açılınca iyice rezalet oldu özgüvenim sıfır. Birisiyle konuşurken sürekli saçıma bakması çok canımı sıkıyor bu forumda olanlar da bunun sıkıntısını çok çekmiştir daha öncede saçımı kazıtmayı düşünüyorum en azından saç görmezsem daha iyi gelir diye veya jilet iyi gelir diye dht kaynaklı olduğunu biliyorım tabi içerden müdahale lazım ama finansterid bu saçı toparlayabilecegine de pek ümidim yok forumdaki abilerimden akıl istiyorum masaj igneleme akla gelecek her şeyi yaptım artı multivitamin de kullanıyorum kımyasal sampuan da kullanmıyorum 4 senedir saçıma fön vurmadım kuruturken bile değerli yorumlarınızı bekliyorum bir çözüm yolu bulalım.