Arkadaşlar merhaba bu ay asuman haire saç ekimim gerçekleşicek takıldığım nokta bu anestezi iğnesi gerçekten çok can yakıyor mu? Acısı ne kadar sürüyor ?
Kraliçe karıncanın yüzlerce karınca askerini toplayıp, bir saldırı vakası yaşatmak için yola çıktıklarını görürsün. Hedef kesinlikle bir insanoğlunun en çok kılı olan bölgelerinin zamanla en çok kılsız kalan bölgelerine, nakil gerçekleştirmek için soktuklarına bizzat şahit olacaksın.
İlk ısırık kraliçe karıncadan bir karıncalanma şeklinde sirayet edecektir. Diğerleri pekte mühim değil. Herşeyinle alışacaksın. Bir müddet sonra hayallerin peşinden gideceksin ekim esnasında. Sen okyanuslara dalarken, ekimci kardeşler işleriyle meşkul olacaklar. Sen belki de ekilmekte olan saçlarının bir sene sonrasını hayal edip, bir huri ile dans ederken, ekimciler 90 dakikaya varmış olacaklardır bile.
Hayallerin yarım kalacak. Huri ile ancak sözleşip nişan yapacaksın. Düğün bile olmadan seni indirirler greft tahtından.
Bana iğne vururlarken, o karıncalanmalardan gülüyordum. Enseme biri dokununca gevşeyip sıkışıyorum.
Belki anestezi iğnesi seni de gıdıklar
Merhaba