Gönderen Konu: Yaş 21 saç ektirsem mi psikolojim bozuldu  (Okunma sayısı 1853 defa)

baldman

• Hero Member
Ynt: Yaş 21 saç ektirsem mi psikolojim bozuldu
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2022, 17:37:16 »
bu saatten sonra finasterid kullanma bence bir faydası olmaz boşuna yan etki riski alma.önünde 2 seçenek var ya saçları sıfıra vurdurup kimseyi takmadan hayatına devam edeceksin yada saç ekimi ile rskleri göze alıp şansını deneyeceksin.şansını deneyeceksin diyorum çünkü tek atımlık kurşunun var sonuç kötü olursa bir ömür bununla yaşayacaksın üstelik açıklığının üstesinden gelecek ve ektiklerinin çoğunun çıkmasını sağlayacak çok az ekim merkezi var ehil olmayan ellerde çok kötü bir sonuç alma ihtimalin gayet yüksek.

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 08 Ocak 2022, 01:36:38 »
Haklısın dostum ama kazıtmak bana zor gelşyor yaşım gereği herkes genelde saçlı kel olan yok gibi bu yaşlarda ektirsemde dediğin gibi sağlam bir yer şansımı arttırır zaten finasterid yarasa bile işe yarayanlar var ama elbet bırakmam gerekecek bırakıncada eskiye dönecek bana mantıklı gelmiyo

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Mayıs 2024, 12:34:38 »
Haklısın dostum ama kazıtmak bana zor gelşyor yaşım gereği herkes genelde saçlı kel olan yok gibi bu yaşlarda ektirsemde dediğin gibi sağlam bir yer şansımı arttırır zaten finasterid yarasa bile işe yarayanlar var ama elbet bırakmam gerekecek bırakıncada eskiye dönecek bana mantıklı gelmiyo
Hocam ne yaptıınız

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Mayıs 2024, 12:43:05 »
merhaba yaşım 24 e geldi saçlar daha da incelei fin kullandım yan etki aldım minox dutasterid yaptım yanetki oldu xpecia kullandım işe yaradı gibi ama 3-4 ay slnra oda yan etki vermeye başladı bu yazın saç ekimi yapıcam ya vanity estetik ramazan hoca da ya akl klinikte iki ekim diyor hocalar zaten tek ekimde kapanmaz açıklık artık ekime geçicem ne cıkarsa ortaya ona göre ilerliyicem arkadaşlar temmuzda ekim yaptırıcam genç yaşta saçsızlık çok kötü

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Mayıs 2024, 12:49:59 »
merhaba yaşım 24 e geldi saçlar daha da incelei fin kullandım yan etki aldım minox dutasterid yaptım yanetki oldu xpecia kullandım işe yaradı gibi ama 3-4 ay slnra oda yan etki vermeye başladı bu yazın saç ekimi yapıcam ya vanity estetik ramazan hoca da ya akl klinikte iki ekim diyor hocalar zaten tek ekimde kapanmaz açıklık artık ekime geçicem ne cıkarsa ortaya ona göre ilerliyicem arkadaşlar temmuzda ekim yaptırıcam genç yaşta saçsızlık çok kötü
Anladım hocam canınızı sıkmayın ekimle hâla bir şansınız var elinizden geleni yapın umarım iyi olur saçlarınız

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 12 Mayıs 2024, 13:05:42 »
sağolun hocam sizde durumlar nedir 19 yaşından beri böyle saçlar ister istemez üzüyor insanı baktım ilaçla olmuyor en azından kapanabildiği kadar ekimle yapacagım

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 12 Mayıs 2024, 15:40:21 »
şu anki saçın durumu için görsel atabilirmisniz acaba 2 senede nasıl bir değişim yaşamış donör ve geri kalan

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2024, 16:01:27 »
uzamış hali böyle oluyor

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2024, 17:57:29 »
sağolun hocam sizde durumlar nedir 19 yaşından beri böyle saçlar ister istemez üzüyor insanı baktım ilaçla olmuyor en azından kapanabildiği kadar ekimle yapacagım

Hocam ben de 24 yaşındayım 1,5 senedir saçlarımda incelme ve seyrelme var kan testi yaptırdım kan değerlerim iyi stres yok herhangi bir hastalığımda yok doktor erkek tipi dedi şakaklarımda açılma yok fakat tam önler seyrek ve ince bende 1 yıldır tedavi uyguluyorum miracle losyon kullandım 6 ay fakat saç çıkılşı yakalayamadım şu an 2 aydır finasterid ve azaelik asit karışımı losyon sürüyorum xpecia içiyorum dermaroller ve masaj yapıyorum şu an ekimlik saçım yok fakat ne olur ne biter bilemiyorum inanılmaz can sıkıcı bu saç olayları

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 12 Mayıs 2024, 18:17:11 »
uzamış hali böyle oluyor

Hocam siz ekstra bir stres veya hastalık yaşadınız mı da saçlarınız böyle bu yaş için erken değil mi saçların böyle olması

admin45

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Mayıs 2024, 18:19:32 »
hım gördüğüm kadarıyla 2 yıl önce bile dökülecek saç kendini beli etmiş ve ekilebilecek  durmdaymış yaşından dolayı ekim yapılmasını uygun görmeyen doktorlar olabiir tabi ama bana göre şu an ekim yapılabilecek bir durumdasın . ha tabiki dediğin gibi saç telerin biraz ince  ama senden daha kötü durumda olup güzel sonuç alan kişilerde var sana önerim bence guruptaki geniş alanda güzel sonuç çıkaran örneğin medeks gibi. birkaç merkez ile görüşüp 3-4 ay fin kullanıp daha sonra ekim yapmak olabilir

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 12 Mayıs 2024, 19:47:46 »
hocam 3 kez mezuna kaldım tıp kazanmak icin sınava 4 deda girdim o ara cok stresliydim genetik dökülmeyi hızlandırdım ama ne minoxilden ne bu forumdan haber vardı o süreçte döküldü saçlarım sınavı kazanmıştım ama aynaya baktışımda saç kalmamıştı hastalığım yok bazen bende sorguluyorum ama değerler temiz doktora cok gittim genetik dökülme stresle birleşimce ve ben hic koruyucu tedavi uygulamayınca böyle oldu acaba bu donörle ne kadar tutar nasıl bir şey cıkar bilmiyorum

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Mayıs 2024, 19:54:59 »
hocam 3 kez mezuna kaldım tıp kazanmak icin sınava 4 deda girdim o ara cok stresliydim genetik dökülmeyi hızlandırdım ama ne minoxilden ne bu forumdan haber vardı o süreçte döküldü saçlarım sınavı kazanmıştım ama aynaya baktışımda saç kalmamıştı hastalığım yok bazen bende sorguluyorum ama değerler temiz doktora cok gittim genetik dökülme stresle birleşimce ve ben hic koruyucu tedavi uygulamayınca böyle oldu acaba bu donörle ne kadar tutar nasıl bir şey cıkar bilmiyorum
Ben de 3 defa sınava girdim hocam anlayabiliyorum stresini geçmiş olsun umarım iyi geçer saç ekiminiz

Yusufklc

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 12 Mayıs 2024, 20:00:12 »
sağolun hocam umarım iyi geçer yeni dökülenlere tek tavsiyem dht sebep değil o inflamaauonu bloklamak icin orada direkt d3k2 4000ıv günlük haftada bir dermaroller ve en önemli şey şekeri ve paketli gıdayı kesmek olur

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Mayıs 2024, 22:41:38 »
sağolun hocam umarım iyi geçer yeni dökülenlere tek tavsiyem dht sebep değil o inflamaauonu bloklamak icin orada direkt d3k2 4000ıv günlük haftada bir dermaroller ve en önemli şey şekeri ve paketli gıdayı kesmek olur
Hocam siz daha iyi bilirsiniz d vitami eksikliği saç döker mi bir de aile hekimliğinde d vitamini testi yaptırabilir miyim bir de bazı besinler acaba bende alerji mi yapıyor hiçbir belirti olmadan da bazıı besinler alerji yapabiliyormuş hangi besinlere alerjim olduğunun testini de hangi bölümde yapıcam acaba

Facebook Twitter Instagram