Valla kral fikrin için teşekkürler hintell hocamın fikirleri önemli ama inan ne sosyal hayat kaldı ne özgüven yaşım 25 olsa yine tamam diyicem ama 21 daha üni 1 im evden cıkamaz oldum
Dostum herkesin başlı başına sorunları var, dertler bitmiyor imtihan dünyası işte, o yüzden bazı şeyler durumlar şer gözüküp hayırda olabilir. Dışarıdaki bir çok insananın yüzüne bak mutlu değiller kendi, kendine konuşan mı ararsın, yere bakıp yürüyen mi ararsın. Arkadaşların alay ediyor onlarda belli bir zaman sonra kel olucaklar. Asosyal oldum dersen asosyal olursun, asosyalliğin belki derslerinde ivme kazandırır kendini bu yöne kanalize edebilirsin. Forumdaki ekim örneklerine bak senden daha kötü donörde olanlar bile sırma saçlı oldular o yüzden senin sorunun ömür boyu sürmeyecek. Sana tavsiye vereyim bir tane makine sipariş et haftada bir donör bölgeni al, üst yok yanlar var böyle bir imaj yapma komple makineyle vur. Sonra bir iki sene boyunca xpecia kullan haftada bir keterol kullan,2 haftada bir yağ karışımı kullan stresini minimuma indir donör bölgen güçlenir 2 sene sonrada ekim yaptırırsın. Saçını haftada bir makineye vur 3 günde bir dermoller al 1 mm kanat 2 sene boyunca bu dediklerime harfiyen uyu, senden mutlusu olmayacak ben buna mı kafaya taktım diyeceksin. Hem saçların gelişim göstericek, hem donör güçlenecek yan etki görmekten çekinmiyorsan iki sene finansterid kullan, ektirdikten sonra xpecia ya dönersin. O yüzden moral bozma bi an önce dediklerimi yap.