Gönderen Konu: ARENAMED 29.05.2017 6500 Graft  (Okunma sayısı 34924 defa)

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 29.05.2017 6500 Graft
« Yanıtla #61 : 14 Şubat 2018, 02:00:51 »
Kolpa yA reklam tamamen..

Sende yaptir sende reklam.yap ozaman kardes 🙂 ciger misali 🤣
kesinlikle reklam ben yaptırdım pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum 9. ay bitti daha ensemdeki keklikler gitmedi sana donörümü getirdikleri halin fotosunu atıyorum iyi bak dünyada arenamed den başka kimse donörü bu hale getiremez sonuçta Türkiye bin en iyi saçekimi uzmanının ekibi 😂😂😂

Anlamadim bisey var burda basarli bir ekim oldugu zaman reklam basarisiz bir ekim oldugu kötü bu nasil bir anlayis arkadaslar? Ozaman ben sunu anliyorum bende gideyim kafadaki ekilen saclarimi aldirayim bagri bu nedir nasil bir zihniyet dir bu hala cözmüs degilim. Demek ki ben sansli birisiyim ki benim ekimim basarili gecti.. donör bölgesine gelince benkiside kötüydü ve kulandim donöd bölgesi icin minoxildil ise yaradi ve sunu diyorum reklam diyen sahizlar yorum yapmayin gerek yok !!!

dtdodi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 14 Şubat 2018, 02:26:23 »
Kolpa yA reklam tamamen..

Sende yaptir sende reklam.yap ozaman kardes 🙂 ciger misali 🤣
kesinlikle reklam ben yaptırdım pişmanım kimseye tavsiye etmiyorum 9. ay bitti daha ensemdeki keklikler gitmedi sana donörümü getirdikleri halin fotosunu atıyorum iyi bak dünyada arenamed den başka kimse donörü bu hale getiremez sonuçta Türkiye bin en iyi saçekimi uzmanının ekibi 😂😂😂

Anlamadim bisey var burda basarli bir ekim oldugu zaman reklam basarisiz bir ekim oldugu kötü bu nasil bir anlayis arkadaslar? Ozaman ben sunu anliyorum bende gideyim kafadaki ekilen saclarimi aldirayim bagri bu nedir nasil bir zihniyet dir bu hala cözmüs degilim. Demek ki ben sansli birisiyim ki benim ekimim basarili gecti.. donör bölgesine gelince benkiside kötüydü ve kulandim donöd bölgesi icin minoxildil ise yaradi ve sunu diyorum reklam diyen sahizlar yorum yapmayin gerek yok !!!
KARDEŞ BU ÇOK ÖVDÜĞÜN ADAMLAR BANA SÖZLÜ OLARAK YARIM AĞIZ DONÖRE DÜZELTME OPERASYONU YAPALIM DEDİLER VE SONRA MESAJLA DONÖRE DÜZELME YAPMAK İÇİN Mİ BENİ ÇAĞIRIYORSUNUZ DEDİĞİMDE MESAJ YAZAMADILAR ADAMLAR RESMEN ENSEME SAÇ EKMEYE ÇAĞIRDILAR BENİ BUNLARDAN BAŞKA DONÖRE MİNOXİL KULLANDIRAN BİR EKİM ÖERKEXİ DAHA VAR MI ACABA ?

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 14 Şubat 2018, 02:42:50 »
arkadaşlar reklam falan değil arenamedin iyi ekimleri var bu forumda.  tüm fotolarda gerçek ekstrem bir durumda görmüyorum. hintellden ricam su reklam denen yorumları silmesi ekim yaptıran adama hakarete kkadar giden yorumlar var. adam burda ekimini paylaşmış saldırıyosunuz. bir ekimcinin kötü ekimleri olabilir iyi ekimleri olabilir. ama bu ekim iyi neyi tartışıyosunuz hala. dönor bölgesi bu arkadaşında haşat edilmiş toplamış sonra gayet ekim yani bu.

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 07 Mayıs 2018, 23:49:02 »
Slm arkadaslar buda 11 aylik halimiz  :)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 08 Mayıs 2018, 00:08:55 »
Super sonuc

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 08 Mayıs 2018, 01:36:08 »
Iyi olsun da, isterse reklam olsun. Sonucta görüntü muazzam. Youtube´da eklemissin. Süper olmus, sevincini doya doya yasa derim.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 08 Mayıs 2018, 18:36:46 »
Hocam hayırlı olsun, saç probleminiz kalmamış. Lakin ben bu ekimi merkez yönünden başarılı bulmuyorum sayet 6500 greft ekilmiş ise. Ekim öncesi fotografarınız içerisinde saçınız tepeden tam olarak görüntüsü yok, önden çekmiş olduğunuz resimde de çok az bir şakak gerilemesi mevcud. Yani açıkçası 6500 greft tam olarak nereye ekmişler pek anlayamadım. Saclariniz kaliteli ve kalın telli yarısını bile ekmişler ise bu sonucu almanız lazım.

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 08 Mayıs 2018, 23:25:02 »
Budami iyi cekilmemis kardes ? robie_fowliver

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 08 Mayıs 2018, 23:43:29 »
Artık instagramda sizden baya reklam yaparlar hayırlı olsun saçlarınız ama ekimi güzel olan x merkez tarafından nadir kişilerdensiniz galiba :)
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 08 Mayıs 2018, 23:46:34 »
Artık instagramda sizden baya reklam yaparlar hayırlı olsun saçlarınız ama ekimi güzel olan x merkez tarafından nadir kişilerdensiniz galiba :)

instegramda ve facebookda var zaten

Talion

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 08 Mayıs 2018, 23:56:48 »
Slm arkadaslar buda 11 aylik halimiz  :)

Baştan sona okudum sayfanı hocam.
Saçma sapan yorumlara cevap vermekten yorulmuşsun gördüğüm.
Bu sitede ne yazıkki (yönetimi tenzih ederim) arenamed'de ektirdiysen ağız tadıyla süreci bile paylaşamıyorsun. Sonuç kötü çıkması için dua eden tipler var. Sonuç iyiyse de insanlara Arenamed'in adamı olmadığını ispat etmekle uğraşıyorsun.

Sonuç gerçekten muazzam olmuş. Güle güle tara ve tadını çıkar bence...

GaziTurgay

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 09 Mayıs 2018, 00:09:25 »
Sonuç gayet güzel hayırlı olsun. Bende şu anda donör bölgesinde aynı sorunları yaşıyorum sizi gördükten sonra biraz moralim düzeldi )) paylaşımlar için teşekkürler :)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 09 Mayıs 2018, 00:16:12 »
Budami iyi cekilmemis kardes ? robie_fowliver
Hocam yanlış anladınız beni galiba saçlarınız gayet de güzel ve doğal cıkmış. Ama şimdi paylaştığınız fotoda ki kadar açıklığınız var ise yine benim yorumumda abes bir durum yok sadece sakaklariniz açılmış 6500 greft herhalde sadece şakaklara ekilmedi. Ekim öncesi vertex kısmındaki dökülmeniz nasıldı goremedigimden bunları yazıyorum. Aranamed ile ilgili bir önyargım yok açıkçası biraz daha özenli çalışsalar, dönör alımlarını dikkatli yapsalar f/p oranına göre çoğu firmadan daha başarılılar. Ben asla ektirmem o ayrı mesele. Nedenleri çok açık bir kere planlama adına esame okunmuyor. Yaşınızı bilmiyorum ama saç yapınızdan insallah ilerde dökülme olmayacağını tahmin ediyorum. Lakin herkesin saçı sizin gibi değil ama bu firma benzer acikliklara yine aynı greft sayıları ile çalışıyor. Şimdi 20-35 yaş aralığında birine bu kadar yüksek greftlerle çalışıp, yolunmuş kaz gibi 4-5 ay dönor mahvedip ekim yaparsanız haliyle insanlar sizi eleştirir. Sizin ekiminiz çok güzel sonuçlanmış ama herkesin saçı sizinki gibi olmaz. Ekim sadece bugünü düşünerek yapılmaz. Çok çok uzun oldu amacım sizi rahatsız etmek veya karalamak değil eğer alındıysanız kusuruma bakmayın.

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 09 Mayıs 2018, 18:58:04 »
Sonuç muhteşem olmuş acaba serkan aydının kendi yaptığı bir ekimmi bu.ordaki ekiplerden böyle bir sonuç henüz görmedim.

Facebook Twitter Instagram