Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba arkaddaslar ben 29.05.2017 sac ekimi yaptirdim 6500 graft ve su anda 88 günümdeyim. Gördüm donör bogeleri gercekden Ürpertici ama ben sunu diyorum sabir gerekdiren ve uzun sürecli bir durum. Resimleri sizle paylascam bu sürec icerisinde Olumlu olumsuz cevaplarinizi bekliyorum
Alıntı yapılan: efe20 - 25 Ağustos 2017, 22:30:04Merhaba arkaddaslar ben 29.05.2017 sac ekimi yaptirdim 6500 graft ve su anda 88 günümdeyim. Gördüm donör bogeleri gercekden Ürpertici ama ben sunu diyorum sabir gerekdiren ve uzun sürecli bir durum. Resimleri sizle paylascam bu sürec icerisinde Olumlu olumsuz cevaplarinizi bekliyorumDonörünüzün benimkinden kötüymüş ve bence iyi kapanmış ben sizden 5 gün sonra arenamedde ektirdim daha kapanmadı ama düzelmeler başladı şapka takmıyorum belli oluyor baya ama çok takmıyorum şimdilik. Bakalım düzelecek mi
Sizinkiyle arada baya fark var ki sizin ilk dönemler benimkinden kötü görünmesine rağmen iyi toplamış gerçekten..
Öncelikle sizin adınıza sevindim. Ancak fotoğraflarda saçınız çok az bir alanı kaplıyor ve ekilen alanları pek göremiyoruz. Saçı ve ekim yapılan alanları ön plana çıkaracak şekilde çekerseniz, daha faydalı olur. Bu arada vertekse ekim yapılmış gibi görüyorum ama kimsede görmediğim bir gelişim sizde 6 ayda gerçekleşmiş gibi duruyor. Rica etsem bir arkadaşınızdan yardım alarak şuradaki https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2513.30 gibi ıslak ve kuru değişik açılardan çekim paylaşabilir misiniz? 10 dakikanızı ayırmanız yeterli. Olmazsa, en azından aynayı kullanmak yerine birkaç deneme yanılma ile telefonu başınızın üstünde tutarak çekebilirsiniz. Donörünüz de şu anki hali ile 6500 greft alınmış gibi görünmüyor. Amerikalıların "too good to be true" dedikleri bir deyim var, biraz öyle duruyor.
Ben baktım fakat yinede göremedim. Ekim öncesi foto
Alıntı yapılan: sloocer - 19 Kasım 2017, 15:22:15Ben baktım fakat yinede göremedim. Ekim öncesi fotosok dökülmede kisa sac var daha nekedar beli olmasi lazim ? anlamiyorum ?