Gönderen Konu: ARENAMED 29.05.2017 6500 Graft  (Okunma sayısı 34941 defa)

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ARENAMED 29.05.2017 6500 Graft
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2017, 10:31:40 »
Yine bir aranamed tragedya si  yazar ilk perdede çocukluk kahramani olan batman dan etkilenerek on cizgiyi batman yarasa modeli cizerek yapmis ikinci perdede ise donör alana küçüklüğünun idoli olan hitmandan etkilenerek güç bende artik diyerek giris yapmis tabi alim yaparken gözlüklü sirin gibiymis ne plan yapsa tutturamamis ne alim yaparken ne grefti yerleştirirken becerememis sanki icine obur şirin karışmış gibi çünkü en sevdiği yemek donör bölgeyi yolunmuş tavuk haline getirerek döner yapıp yemekmis olmuş . Son sahnede kazazede şirin babaya danismis.sirin baba (forum) lanet olsun gatdemit bu ne perhiz lafana turşusu demis ne donor kapasitesini soylemisler ne plan yapmislar ustelik vertekse yakin kritik bolgeden alim yapmisslar ya bu adam ilerde ekim yapmak isterse ne olacak o imkani niye vermedisiniz demis adamin ilk halini gormediniz ne kadar saci var allah korkusu yokmu sizde 6500 greft ektiniz bu adamin bu sacli haline rağmen anadan dogma haline donusmezse bu is davalik olmali demiş.insan arastirir iki guzel soze kanmaz piyasada gargamel dolu bele vaziyetin isine sıçam demiş

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2017, 12:20:33 »
Arkadaşlar arenamedde her saç ektirene babanızı öldürmüş gibi saldırmak doğru mu?Bu forumun amacı insanlara bulundukları durumda yapılabiliyorsa yardımcı olmak eğer objektif yorum isteniyorsa da objektif yorum yapmak gerekmez mi?Bu adamında moralini düşünelim az.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2017, 12:55:04 »
 herkes oncelikle olarak aranamed firmasinin is guzarligini plansizligini eleştiriyor kisiyi degil ! kisinin eleştirilecek tarafi ise sonucta estetik bir operasyon insan araştırma yapar televizyona hergun yanlis estetik operasyon sonucu durumu kotu olan insanlar çıkıyor sac mi ektirmeye karar verdim örneğin googleye girer yazarim sac ekimi nedir ?yontemleri nelerdir? ekim teknikleri nelerdir ? Sac ekimi merkezlerine bakar sosyal medyalardan takibini yapardim instagram da guzel fotograf paylasmayla ikna olmayip aranemad sikayet yazardim b firmasi sikayet yazardim ve c firmasi ile sikayet yazardim bilgi toplardim sac ektirenlerin yorumları yazardim googleye bilgi sahibi olmaya calisirdim insanlarin ekim sonrasi ne gibi durumlar yasamis ogrenirdim sac ekim merkezlerinin  en az 10 tanesini mail gonderip fikir alirdim karar verirdim bunlari yapmassaniz kandirilma oraniniz yuksektir
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 13:04:26 Gönderen: Martineden1903 »

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2017, 14:10:43 »
herkes oncelikle olarak aranamed firmasinin is guzarligini plansizligini eleştiriyor kisiyi degil ! kisinin eleştirilecek tarafi ise sonucta estetik bir operasyon insan araştırma yapar televizyona hergun yanlis estetik operasyon sonucu durumu kotu olan insanlar çıkıyor sac mi ektirmeye karar verdim örneğin googleye girer yazarim sac ekimi nedir ?yontemleri nelerdir? ekim teknikleri nelerdir ? Sac ekimi merkezlerine bakar sosyal medyalardan takibini yapardim instagram da guzel fotograf paylasmayla ikna olmayip aranemad sikayet yazardim b firmasi sikayet yazardim ve c firmasi ile sikayet yazardim bilgi toplardim sac ektirenlerin yorumları yazardim googleye bilgi sahibi olmaya calisirdim insanlarin ekim sonrasi ne gibi durumlar yasamis ogrenirdim sac ekim merkezlerinin  en az 10 tanesini mail gonderip fikir alirdim karar verirdim bunlari yapmassaniz kandirilma oraniniz yuksektir

arkadasim sen saniyorsun herkez madur degilmi insanlar MAL yerine koyup arasdirmiyorlar denmesi ??? Benim etrafimda bir cok insan var sac ektiren ve ikinci seans yapmasi gerekiyor neden ??? ben Kendim Arenemedi tercih edim Ve konusmada MAXIMUM ekim yapin diye kendim söyledim sundu belirtmisdim Ben birdaha bu islemi yapmam ve bu uzun süreci birdaha yasam bu benim icin bir tecrübeydi VE BUNU SAYGIYLA KARILAMAK DÜSER ben burda tarismak icin bacmadim bu konuyu !!!! bu sürec icerisindede Durumu paylascagim …

Burda kimse kimseyi bisey bilmiyor (SALAK) muamelesi yapmasin….

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2017, 15:46:56 »
Martineden sizin ekiminiz varmi bu forumda?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 26 Ağustos 2017, 15:52:58 »

Şansın var ise bu siteyi görürdün, arenamedi tercih etmezdin, bu siteye denk gelmeseydin 10 yıl araştırsan yine gidip bir kasabın koltuğuna yatıyor olmam ihtimaller arasında.
Arenamed Ci degilim, ama bu denli bir eleştiri üslubu hiç uygun degil, amaç üzüm yemekten çok bağcıyı dövmek ise eywalla ama eleştiriyi doğru cümleler ile yapıp bilgi paylaşmak forumada SiZede saygınlık katar.
Siz Ekim yaptrmadınız sanırım o yüzden bol keseden atıyorsunuz ama Ekim sonrası özellikle ilk 5 ay hastaların psikolojilerini göz önünde bulundurarak yorum yapmanızda fayda var.
Emin olun zeka seviyeniz yada araştırmacı kişiliğiniz Arenamed e Ekim yaptıranlardan çok çok üstün olduğu için bu bilgilere sahip değilsiniz.Suanda Türkiye'de Ekim konusunda bu bilgilere sahip olacağınız tek platform olan bu siteye denk geldiniz ve bu bir şans. Bunu bilip o şekilde yorum yapınız
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 15:55:47 Gönderen: sloocer »

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Ağustos 2017, 16:15:24 »
Kesinlikle sloocer arkadasima katiliyorum. Kendi acimdanda bakcak olursak bende arenamed magduruym. Ekim oncesinde keser hocaya gorundm bu acikliga ekim yapmayacagini soyledi. O aralar koray erdogannda fazla acikligi olanlara ekim yapmadigini gordum. Ama sonradan yapmaya baslamisti treni kacirdik. Zekeriya hoca sadece one ekeriz 3000 dedi tepenin acik kalmasini istemiyordum. Sonrada arenamede baktim komple ekeriz resmlerimz bunlar 2 tanede canli ornek gordm memnun etti ektrdim. İnternette 6 ay oncesine kadar arenamedle ilgili sikayette hicbir yerde yoktu. Unlulerde gittigine gore gidilir diye dusundum. Pismanmym evet pismanim. Arenamedi en cok elestrenlerden biriyim ama bu kisilere boyle yorum olmaz. Suda var burda bir arkadas vardi arenada ektiren  ustte 3-5 tel cikmis 8. Ayda mutlu oluordu bide abim eline saglik diye resim atmis sayfalarinda paylasmislardi. Ters isiktan karanliktan atilmis resimlerle insanlari kandirior bunlar resmen buda olmamali.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 26 Ağustos 2017, 17:19:20 »
Arkadaslar ekim yaptirmadim arastirirken bu forumu buldum forumu bulmam zor olmadi bilgilendigim için erteledim hatta vazgectim ayrica baska sayfalardaki  siyaketden dolayi yaptirmaktan vazcaydim suan hala bilgi edinmekteyim ve tercih kararimi maddi birikim yaparak karar verecegim türk insani olarak reklamlara cok kolay kanan bir milletiz bundan muzdarip olmamak icin arastirmanin onemine deginmek istedim amacim da işini yanlış yapan kurumu elestirirken işten etkilenen kisilerin daha arastirma icerisinde olmasini dile getirmekti.sizler de uyardiktan sonra Konu sahibindende uslubumdan dolayı ozur dilerim.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2017, 17:36:23 Gönderen: Martineden1903 »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 26 Ağustos 2017, 18:06:50 »
Yine aynı manzara haşat edilmiş bir donör geçmiş olsun inşallah saçlarınız çıkar .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Ağustos 2017, 18:14:09 »
Ya nasıl 2-3 tel çıkıyor bir ara hastaneye gitmiştim prp yaptırmaya 9-10 kişi vardı gözümle gördüğüm birebir konuştuğum hepsininde saçları çıkmış ve memnunlardı yüz yüze kaç insanla canlı görüştünüz De bu yorumları yapıyorsunuz pes yani

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Ağustos 2017, 22:19:52 »
Yuz yuze 15 kisiyle gorustum en az 6.7. Aylari olan halada gorusuorm arkadasim yalan soylicek halim yok bende orda ektrdm pismanim. Senn gordgn adamlarin onceki hallerini gordnmu merak ediorm. O prpye gittikten sonra bile fikrinn degsmesi lzm. Ensemdeki yaralar icin gittim aciklik icin degil yara icin bize gelmediniz demesinler diye 3. Ayda zaten oraya prpye giden insanlar genelde 2-6ay arasi insanlar gelenlerdede muthis sonuclar gordum diyemezsin zaten surec hemen hemen ozmn baslior. Zaten prpleri bile saka gbide anlatmiorm artik. Gidip gormssndr! Burda dusmanca yorumlar yapilior olabilirde orada ektrdk diye cok iyi arenamed dicek halim yok!

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ağustos 2017, 22:22:20 »
Ckn92 sadece tek sorum var surecin basina donmus olsan ekim merkezi olarak arenamedi tercih edermiydin tek sorum bu? 7000 greft ekiolar 3000 lik sonuc aliosn sonrada aa saclarim cikti guzel deyip gezmekte kisinin mukemmeliyetcligne bagli bana 7000 ekiosa ben en az 5000 lk sonuc beklerim. Alamiosam tabiki elestrrm.

ckn92

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 26 Ağustos 2017, 22:42:03 »
Kardeşim düşünürdüm belki ektirirmiydim diyede ne biliyim benim sürecim devam ediyor daha 1 yıl dolmadan bu kadar karalamak istemiyorum bekliyorum sabırla ve bu yorumları gördükçe hevesim kırılıyor açıkcası tedirginlikle bekliyorum 120.gün resimleri; kötümü 120 güne göre flashlı ve flashsız

efe20

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 27 Ağustos 2017, 01:18:34 »
Yine bir aranamed tragedya si  yazar ilk perdede çocukluk kahramani olan batman dan etkilenerek on cizgiyi batman yarasa modeli cizerek yapmis ikinci perdede ise donör alana küçüklüğünun idoli olan hitmandan etkilenerek güç bende artik diyerek giris yapmis tabi alim yaparken gözlüklü sirin gibiymis ne plan yapsa tutturamamis ne alim yaparken ne grefti yerleştirirken becerememis sanki icine obur şirin karışmış gibi çünkü en sevdiği yemek donör bölgeyi yolunmuş tavuk haline getirerek döner yapıp yemekmis olmuş . Son sahnede kazazede şirin babaya danismis.sirin baba (forum) lanet olsun gatdemit bu ne perhiz lafana turşusu demis ne donor kapasitesini soylemisler ne plan yapmislar ustelik vertekse yakin kritik bolgeden alim yapmisslar ya bu adam ilerde ekim yapmak isterse ne olacak o imkani niye vermedisiniz demis adamin ilk halini gormediniz ne kadar saci var allah korkusu yokmu sizde 6500 greft ektiniz bu adamin bu sacli haline rağmen anadan dogma haline donusmezse bu is davalik olmali demiş.insan arastirir iki guzel soze kanmaz piyasada gargamel dolu bele vaziyetin isine sıçam demiş

Arkadasim bu nasil bir yorum Gargamel falan heralde siz gargamele bir baglantiniz var .. Ben Serkan Aydini bekcisi falan degilim bekide sizden fazla arasdirdim bu durumu kafa benim donör benim !!! Insallah siz en iyisini en güzeli sizin olsun su anda 89 günümdeyim ve simdilik beni tatmin ediyor forumda cok donör gördüm berbat kizan hakaret eden sürec sonunda cok memun olanda var BEN SABIR VE BEKLEMEK DIYORUM 12 ay sonra toparlamasa sonuc iyi olmasa ozaman bakariz bir caresine

saysgilar

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Ağustos 2017, 08:25:39 »
Ckn suan icin fena gozukmuor ama onemli olan 6.7.ayda bakalm dolcakmi orasi mevcut saclarin kaliteli yanlar siritabilir biraz 5. Aya dogru guzel atklar oluor ins daha iyi olur

Facebook Twitter Instagram