herkes oncelikle olarak aranamed firmasinin is guzarligini plansizligini eleştiriyor kisiyi degil ! kisinin eleştirilecek tarafi ise sonucta estetik bir operasyon insan araştırma yapar televizyona hergun yanlis estetik operasyon sonucu durumu kotu olan insanlar çıkıyor sac mi ektirmeye karar verdim örneğin googleye girer yazarim sac ekimi nedir ?yontemleri nelerdir? ekim teknikleri nelerdir ? Sac ekimi merkezlerine bakar sosyal medyalardan takibini yapardim instagram da guzel fotograf paylasmayla ikna olmayip aranemad sikayet yazardim b firmasi sikayet yazardim ve c firmasi ile sikayet yazardim bilgi toplardim sac ektirenlerin yorumları yazardim googleye bilgi sahibi olmaya calisirdim insanlarin ekim sonrasi ne gibi durumlar yasamis ogrenirdim sac ekim merkezlerinin en az 10 tanesini mail gonderip fikir alirdim karar verirdim bunlari yapmassaniz kandirilma oraniniz yuksektir
Şansın var ise bu siteyi görürdün, arenamedi tercih etmezdin, bu siteye denk gelmeseydin 10 yıl araştırsan yine gidip bir kasabın koltuğuna yatıyor olmam ihtimaller arasında.
Arenamed Ci degilim, ama bu denli bir eleştiri üslubu hiç uygun degil, amaç üzüm yemekten çok bağcıyı dövmek ise eywalla ama eleştiriyi doğru cümleler ile yapıp bilgi paylaşmak forumada SiZede saygınlık katar.
Siz Ekim yaptrmadınız sanırım o yüzden bol keseden atıyorsunuz ama Ekim sonrası özellikle ilk 5 ay hastaların psikolojilerini göz önünde bulundurarak yorum yapmanızda fayda var.
Emin olun zeka seviyeniz yada araştırmacı kişiliğiniz Arenamed e Ekim yaptıranlardan çok çok üstün olduğu için bu bilgilere sahip değilsiniz.Suanda Türkiye'de Ekim konusunda bu bilgilere sahip olacağınız tek platform olan bu siteye denk geldiniz ve bu bir şans. Bunu bilip o şekilde yorum yapınız