Gönderen Konu: saç analizi  (Okunma sayısı 592 defa)

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
saç analizi
« : 05 Ocak 2022, 22:52:27 »
23 yaşımdayım saçım 22 yaşında dökülmeye  başladi ilk ay agresif döküldü sonradan ön bölgelerim açıldı ve seyreldi şuan dökülmem yavaş ve sizlerden tavsiye almak istiyorum

irak

• Yeni üye
  • *
Ynt: saç analizi
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2022, 00:15:06 »
Bence şu an saç ekimine ihtiyacın yok

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 06 Ocak 2022, 00:32:48 »
Bence şu an saç ekimine ihtiyacın yok

+1

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2022, 00:47:56 »
peki daha fazla ilerliyip ilerlemiyeceğini nasil anliyabilirim.bu fotomda 7 ay öncesinden

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Ocak 2022, 14:10:43 »
peki daha fazla ilerliyip ilerlemiyeceğini nasil anliyabilirim.bu fotomda 7 ay öncesinden

Bence ilerleyecektir. Ama şu an tam açılma olmadan ekim yaptırırsan, ön tarafa ektirdin diyelim. Ekilenler dökülmedi diyelim, gerisi seyreldikçe yine ekim ihtiyacın olacak. Her 2 senede bir ekim yapmayı hem cebin hem bünyen hem donörün kaldırmayacaktır. Yaşın biraz ilerlemesini ve dökülmenin oturmasını beklemek mantıklı olur diye düşünüyorum. Yaşın çok genç olduğu için böyle düşünüyorum.

Mesela ben 29-31 arası deli gibi döktüm, o zamana kadar epeyce iyiydi halbuki. Dökümenin nasıl ilerleyeceği biraz da genetik mirasa bağlı.

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 06 Ocak 2022, 15:07:48 »
haklısıniz teşekür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Ocak 2022, 15:51:53 »
şu an için ekim için bekle henüz dökülmen oturmamış saçların iyi durumda bence koru ya da kökhücre tedavisi yaptır akl clınıkte güçlendiriyor ama ekim için erken finasterid de araştıra bilirsin
Global Moderator

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2022, 16:01:53 »
hintell hocam ne zaman ekime müsait olur çünkü son 1 haftadir saç dökulmem baya yavaşladı
« Son Düzenleme: 06 Ocak 2022, 16:12:09 Gönderen: Xx.mn.rt »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Ocak 2022, 16:15:46 »
dökülme durumuna bağlı şimdilik fena durmuyor saçlar acele etme
Global Moderator

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 06 Ocak 2022, 20:33:59 »
peki hocam saolun

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #10 : 15 Ocak 2022, 22:46:07 »
Yaşınız genç ama dökülmeyi durdurmak için medikal destekler gerekiyor. En azından Aga - E içerikli vitamin içerikli tabletleri araştırabilirsiniz. Belki arginine içerikli topikal solüsyonları da araştırabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 15 Ocak 2022, 22:49:17 »
 medikaller kalınlaştırır bu seni ne kadar tatmin eder yada finasterid kullanırsın dokulme tamamen durursa ufak bir ekim olursun sadece sorunlu alanlara ileride gene ekim gerekebilir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 16 Ocak 2022, 12:35:39 »
medikaller kalınlaştırır bu seni ne kadar tatmin eder yada finasterid kullanırsın dokulme tamamen durursa ufak bir ekim olursun sadece sorunlu alanlara ileride gene ekim gerekebilir
amcalarim ve babamin hepsi nw 6 ve 7 onlarin da bu yaşlarda dökülmüş bu medikal tedavilerle nw 7 gitmesine engel olabilir miyim

Xx.mn.rt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 16 Ocak 2022, 12:36:42 »
Yaşınız genç ama dökülmeyi durdurmak için medikal destekler gerekiyor. En azından Aga - E içerikli vitamin içerikli tabletleri araştırabilirsiniz. Belki arginine içerikli topikal solüsyonları da araştırabilirsiniz.
bunları araştıricam hocam saolun

Facebook Twitter Instagram