Gönderen Konu: Saçımındoktoru sitesinden geliyorum.Yaş 21 Şakak+Ön Çizgi Protez Düşüncesi  (Okunma sayısı 4219 defa)

zorhamle

• Jr. Member
  • **
Merhaba 19 yaşımdan beri genetik dökülme ile uğraşıyorum. ilk 7 ay sadece minoxil sürdüm iyi gelmişti,sonraki 6 ay miracle,dut+minox losyon+ azelaik+acnelys+ketoral krem kullandım gerileme hissedince hepsini bırakıp. Miracle Hocadan Setipiprant+Ru58841 alıp bunları DMSO ve minoxil ile çözüp bugüne kadar yani bi 6 ay bunları kullandım. (iğnelemede yapıorum) istediğim gürleşmeyi hala şakaklarda yakalıyamadım.
 Şuan da losyonları bırakma düşüncesindeyim.

Ön+Şakaklarda Saç köklerimin hepsinde çıkış var ama minyatür çoğunluk

Böyleyken Saç ekimi mümkün değil

Sadece ön tarafa Protez yaptırmayı düşünüyorum veya başka medikal fikirleriniz var ise açığım

Oral sadece günlük biotin 5 mg kullanıyorum
Günde 3 kez Yeşilçay ve 1 Avuç Kabak çekirdeği
Haftada 3 kez Ketoral Şampuan
2 Haftada bir dermastamp
Sabah Seti,Akşam minoxlu Ru Sürüyorum

Her türlü öneri,düşünceyi bekliyorum...

zorhamle

• Jr. Member
  • **
Moderatörler konuyu uygun bölüme taşıyabilir mi. teşekkürler
  • Ekim Tarihi: 21/07/2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi Finasterid - Xpecia - L-Arginine - Omega 3 - D3 Vitamini

emekli kel

• Hero Member
 yasın genc ekim ve finasterid için.bolgesel protez doğal durmuyor.finasteridi goze alırsan tabi bu yasta onermem ama kullanan arkadaslar var ondeki cılızları yok sayıp ekerler onlar ekimde ölür zaten cılızlar kim ekerse eksin ölür.sonraki yıllar finasteride rağmende gene ekim gerekebilir.fin ekim sonrasıda aralıklarla igf  falan ilerleyebilirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zorhamle

• Jr. Member
  • **
yasın genc ekim ve finasterid için.bolgesel protez doğal durmuyor.finasteridi goze alırsan tabi bu yasta onermem ama kullanan arkadaslar var ondeki cılızları yok sayıp ekerler onlar ekimde ölür zaten cılızlar kim ekerse eksin ölür.sonraki yıllar finasteride rağmende gene ekim gerekebilir.fin ekim sonrasıda aralıklarla igf  falan ilerleyebilirsin

Cevabınız için minnetarım, nasıl ilerlesem bilmiyorum, bu kullandığım losyonlar belkide (1 sene sonunda verim vereblir ama maddi açıdan zorluyor 500tl aylık)zaten ömür boyu kullanma kısmına girmiyim :D Bıraksam şimdi çıkanların dökülmesini bekleyip 25 yaşına kadar protez kullansam sonra ekim yaptırsam veya dediğiniz gibi sadece finasterid alayım  :( kafa iyice karıştı
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 21

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
Daha düzgün protez yapamiolar bolgesel protezi hic yapamazlar
Edit:Al aga finasteridi bass gitsin 21 yas fda tarafindan onsylsnmis yas zaten
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

zorhamle

• Jr. Member
  • **
Daha düzgün protez yapamiolar bolgesel protezi hic yapamazlar
Edit:Al aga finasteridi bass gitsin 21 yas fda tarafindan onsylsnmis yas zaten
İstanbul'da yaşıyorum buralarda güzel biyer bulup denemek lazım protez,  Finasterid kimse önermiyor diyelimki içmeye başladım bütün cılızlar kalınlaşırmı yani, birde neden dutasterid önermiyosunuz aynı etki mekanizmasında değillermi,senin konun varmı durumunu merak ettim.
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 21

zorhamle

• Jr. Member
  • **
Konu güncel ++ tavsiyelerinizi, yorumlarınızı bekliyorum
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 21

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
İstanbul'da yaşıyorum buralarda güzel biyer bulup denemek lazım protez,  Finasterid kimse önermiyor diyelimki içmeye başladım bütün cılızlar kalınlaşırmı yani, birde neden dutasterid önermiyosunuz aynı etki mekanizmasında değillermi,senin konun varmı durumunu merak ettim.
Dutasteride finasteridenin bi ust basamağı sadece. Finasteride icerden onleri tutamada bile ortayi tepeyi mepeyi tutar. Bi de instagram adlerine cok inanma knk :D benim bi tane var konum iletiler konular diye bak
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Ryan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
finas yan etkileri sonradan ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.
  • Yaşınız 36

slade23

• Hero Member
Kardeşim konumu inceleyebilirsin oral dht engelleyici kullanmadan alabileceğin maks faydayı almışsın bence losyonları kullanmasan saçın çok daha kötü olurdu diye düşünüyorum yaşın itibariyle. Kafana sürülebilecek herşeyi sürmüş gibisin çünkü :)

Kişisel görüşüm olarak yaşı 20-25 olup da agresif dökülme yaşayanlar istikrarlı bir tedavi uygulayamıyorlar çünkü mucize bekliyorlar. Erken yaşlarda Medikal tedavide amaç agresifliği azaltmak olmalı saçınız her türlü dökülecek onu kabullenin ama dökülme seviyesini makul bir yerde tutabilmek olursa amacınız fayda gördüğünüz tedavide devam edebilecek psikolojiye de sahip olabilirsiniz.

Bir diğer kişisel görüşüm de min+dut&fin+düzenli beslenme ya da vitamin takviyesi gayet yeterli bir tedavidir. Belki masaj dermapen filan marjinal olmayan yöntemler eklenebilir. Diğerleri boşa kürek gibi geliyor bana…
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

zorhamle

• Jr. Member
  • **
Kardeşim konumu inceleyebilirsin oral dht engelleyici kullanmadan alabileceğin maks faydayı almışsın bence losyonları kullanmasan saçın çok daha kötü olurdu diye düşünüyorum yaşın itibariyle. Kafana sürülebilecek herşeyi sürmüş gibisin çünkü :)

Kişisel görüşüm olarak yaşı 20-25 olup da agresif dökülme yaşayanlar istikrarlı bir tedavi uygulayamıyorlar çünkü mucize bekliyorlar. Erken yaşlarda Medikal tedavide amaç agresifliği azaltmak olmalı saçınız her türlü dökülecek onu kabullenin ama dökülme seviyesini makul bir yerde tutabilmek olursa amacınız fayda gördüğünüz tedavide devam edebilecek psikolojiye de sahip olabilirsiniz.

Bir diğer kişisel görüşüm de min+dut&fin+düzenli beslenme ya da vitamin takviyesi gayet yeterli bir tedavidir. Belki masaj dermapen filan marjinal olmayan yöntemler eklenebilir. Diğerleri boşa kürek gibi geliyor bana…

kesinlikle haklısınız, ben saç ekimi düşünüyorum artık tahminen kaç greft ister bu saç değerli hocalarım.sağolun
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 21

Facebook Twitter Instagram