Gönderen Konu: Asuman Hair / 3200 greft / 28.12.2021 / yaş 45 / 2. (Tepe) Ekim  (Okunma sayısı 11748 defa)

Mustafa2020

• Jr. Member
  • **
Merhabalar,

Sizlerle, 28 Aralık 2021’de, yine Asuman hair’de gerçekleştirmiş olduğum,
3200 greftlik (Tepe) ekimimi paylaşmak istiyorum.

Bu saç ekimimden 16 ay önce, Asuman hair’de yaptırmış olduğum 1. Saç Ekimimin detaylarına şu linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15799.0

2. Saç Ekimimi özetlemem gerekirse,
Yine aynı ilgi ve alakayla karşılaşmış bulunmaktayım.
Buradan başta Asuman hanım olmak
üzere, Sümeyye hanım, Elif hanım, Nazlı hanım ve Enes bey’e çok teşekkür ederim.

Saat 8 ile 9 arasında, ön görüşme, saç ekim alanı belirlemesi, saç traşı, kan alma vs. yapıldı.
Ardından greft alım işlemi ekip tarafından 9 dan 13e kadar gerçekliştirildi.
Kısa bir yemek molasından sonra, ve Asuman hanım’ın kanalları açmasından sonra, yine ekip tarafından saç ekimine başlandı, ve Asuman hanım tarafından saat 16:30 civarı sonlandı.

Ekim öncesi fotoğraflarım:

Mustafa2020

• Jr. Member
  • **
Ve 6. Günün fotoğrafları:

Mustafa2020

• Jr. Member
  • **
Yine sizlerin değerli yorumlarınızı beliyorum.

LOESS

• Hero Member
Harika bir ekimden sonra, sık bir vertex ekimiyle saç ekim defterini kapatmışsınız artık. 20 yaşınızdaki saçınıza dönüşünüz olur bu ekimle birlikte. 🙏

baldLion

• Hero Member
Ekim öncesi diye bir önceki ekiminin resimlerini koymuş olman bende bir tebessüm yarattı  :) yanlış anlama dostum doğru olanı yapmışsın ama saç ekimiyle elde edilmiş bir görüntüye ekim öncesi demen hoşuma gitti açıkçası.Gerçekten  çok doğal görünümlü mükemmel bir sonuç olmuş umarım bu ekiminde aynı şekilde sonuçlanır.

emekli kel

• Hero Member
 oha ilk ekime baktım oha dedim çok iyi olmuş.bu tepe sonraki ekim gec çıkar 18 ayı bulur ilk ekimden biraz daha gec bekle çıkışları erkende çıkarsa bonus olur.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

heprotar

• Sr. Member
İlk ekimi bu vesileyle 3 numara traşlı sonucunj görmüş olduk nerdeyse kabuk dökümü sonrası görüntünün aynısı buda demek oluyorki sıfır fire ile gerçekleşmiş maşallah diyelim inşallah bu ekimdede aynı başarılı netice olur.

BJKKARA

• Hero Member
hayırlı olsun saç ekimin merkez iyi seçim Asuman hair saç ekim merkezi
ekime gelirsek planalma ekim kalitesi harika

tek sorun saç cinsin çok ince duruyor istenilen sıklık olmaya bilir ince saç olduğu için
tepe için ama ilk ekimin manyak süper olmuş ikinci ekim neden olmasın :)

monsieurvincent

• Full Member
Diğer konuda sormuştum cevap aldım madem yeni konumuz geldi ben de buradan devam edeyim :)

Bu ekimden sonra takviye ürün kullanıyor musunuz yine ?   kullanıyorsanız diğer ekimde olduğu gibi yine belli bir süreden sonra azaltarak bırakır mısınız ?

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun, takipteyiz :)

Bu ara ilk Ekim efsane ötesi efsane olmuş 👏
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Asuman Hair / 3200 greft / 28.12.2021 / yaş 45 / 2. (Tepe) Ekim
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2022, 23:38:15 »
Diğer konuda sormuştum cevap aldım madem yeni konumuz geldi ben de buradan devam edeyim :)

Bu ekimden sonra takviye ürün kullanıyor musunuz yine ?   kullanıyorsanız diğer ekimde olduğu gibi yine belli bir süreden sonra azaltarak bırakır mısınız ?

Ekim hayırlı olsun. İlk ekim kadar başarılı olur inşallah.

Şahsen benim de merak ettiğim bir soru bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2022, 01:03:47 »
Hayırlı olsun ilk sağ çekimin çok başarılı olmuş maşallah zaten takip etmiştik konunu ikincisi de başarılı olacak malum tepe bölgesi biraz zor Ön orta kadar sık olmasını  bekleme ama güzel bir kapatıcılık sağlar hayırlı olsun
Global Moderator

Robert

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2022, 01:08:29 »
İlk Ekim mükemmel sonuçlanmış takviyelere devam edin bence..Asuman hanımin ellerine sağlık ilkinden daha iyi olur inşallah

Mustafa2020

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2022, 08:38:16 »
Harika bir ekimden sonra, sık bir vertex ekimiyle saç ekim defterini kapatmışsınız artık. 20 yaşınızdaki saçınıza dönüşünüz olur bu ekimle birlikte. 🙏

Teşekkür ederim. İNŞALLAH 🙏🏻

Mustafa2020

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2022, 08:46:45 »
Ekim öncesi diye bir önceki ekiminin resimlerini koymuş olman bende bir tebessüm yarattı  :) yanlış anlama dostum doğru olanı yapmışsın ama saç ekimiyle elde edilmiş bir görüntüye ekim öncesi demen hoşuma gitti açıkçası.Gerçekten  çok doğal görünümlü mükemmel bir sonuç olmuş umarım bu ekiminde aynı şekilde sonuçlanır.

😊 Haklısın,  sanırım ilk saç ekim öncesini hatırlamak istemiyorum artık. Bende çok çok memnunum doğal görünümden. Temennin için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram