61. Gün
Merhaba arkadaşlar. Süreci takip edenler için 61. Gün fotoğraflarını paylaşıyorum.
Günde 2 defa xpecia, 1 redoxon D vitamini, prozinc plus şampuan ve 2 defa prozinc sprey kullanıyorum.
ayın sonuna kadar her gün proscar 1/5 kullanıyordum ancak tahminimden daha fazla yan etki gördüğüm için 3 günde 1 defa almaya devam ediyorum. Yan etkiler tamamen geçti ancak bu şekilde kullanım işe yarar mı emin değilim.
Şoktan kalan saçlar oldu. Bununla beraber şok dökülme sürecinde deri altından değil de kırılarak dökülen saçlarım oldu. Kırıldıktan sonra 1 mm kadar dipte duran epey saç görüyorum. Bu durumun da olumsuz bir durum olup olmadığını bilmiyorum açıkçası. Umarım zamanı geldiğinde alttan gelen saçlar ile birlikte uzarlar. Merkeze durumu sorduğum da orantısız dökülmelerin olabileceğini ve durumun normal olduğunu söylediler. Zaman gösterecek.
50. Günden sonra ekim bölgesinde büyük sivilceler oluştu. Tabiri caizse çiban gibi. Birini fotoğraflarda görüyorsunuz. Çok patlatılmaya müsait olmadığı için onları kendi haline bıraktım.
Saygılar.