Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar;
2 yıl önce düşünmeye başladığım saç ekimi işlemi hakkında bu forum sayesinde çok fazla bilgi edindiğim için tecrübelerimi sizlerle paylaşmayı bir borç bilirim.
Saçlarım lise döneminden beri stabil olarak dökülmekte. Hiçbir zaman agresif bir dökülme hissetmedim ancak yavaş yavaş sinsi sinsi son 15 yılda döküldü saçlarım
Saç ektirmeye her zaman ön yargılı yaklaştım. Ancak hem çevremde başarılı operasyon geçirenlerin sayısının azımsanmayacak ölçüde olması Forum benim ön yargılarımı fazlasıyla kırdı.
15 kasım tarihinde 3 ekim merkezi ile whatsap üzerinden görüştüm. piyasada ismi olan ekim merkezleri idi. Bunların arasında bana en Samimi ve güven veren geen ASUMAN HAİR’di ve nitekim 3 ocak tarihine operasyon günü oluşturduk. Sümeyye hanımın samimiyeti ve forumdaki başarılı sonuçlar Asuman hanımı tercih etmemdeki en büyük etkenlerdi.
Randevu oluşturduktan sonra 1 buçuk au kadar ¼ PROSCAR ve sabah akşam olmak üzere xpecia vitamin hapı kullandım. Bu ilaçların hem tepe bölgesindeki hemde donör bölgedeki saçları kalınlaştırdığını düşünüyorum. Ve operasyondan 1 gün önce merkeze 15 dk yürüme mesafesinde olan DİVAN OTELE yerleştim.
Operason günü sabah saat 8de ekim merkezine geldiğimde Sümeyye hanım gayet güler yüzlü karşıladı ve daha sonra bekleme odasına geçtik. 10 dakika sonra Asuman hanım geldi. Biraz sohbet ettikten sonra donör bölgemi kontrol etti ve benimde görüşümü alarak ön çizgimi belirledi.
Daha sonra ekim odasına geçtik. Elif Hanım ve Nazlı Hanım alım işlemini gerçekleştirdiler. Şunu da belirtmeliyim ki her ikisi de işinin ehli insanlar. İlk andan itibaren o güveni fazlasıyla veriyorlar. Bu süre zarfında Asuman Hanımda ara ara gelip kontrollerini gerçekleşirdi.
Alım işlemi bittikten sonra tüm kanal açma işlemini Asuman Hanım gerçekleştirdi. Kanal açma işlemi bittikten sonra yemek molası verdik ve yemekten sonra ekim işlemine devam ettik. Ekim işleminin büyük çoğunluğunu elif hanım ve nazlı hanım gerçekleştirdi. Son 1-2 saat gibi asuman hanım geldi ve titizle kontrollerini ve son düzeltmeleri gerçekleştirdi. Saat 8 de girdiğim ekim merkezinden 19.30 gibi çıktım ve operasyon yaklaşık 11 saat sürdü. Çok yerimde duramayan bir insan olarak benim için tek olumsuzluğun bu 11 saat olduğunu söyleyebilirim
Operasyondan 1 gün sonra ilk yıkamayı gerçekleştirdik. Gerekli ilaçları ve bilgilendirmeleri aldıktan sonra da ayrıldım. Şimdi 10 gün istirahat edip olumlu sonuç almayı bekleyeceğiz Bu süreçte tecrübeli arkadaşların olumlu yahut olumsuz görüşleri benim için önemlidir.
Saygılar sunuyorum.
EKİM ÖNCESİ FOTOĞRAFLAR
EKİM SONRASI FOTOĞRAFLAR
EKİMDEN 1 GÜN SONRA İLK YIKAMAKullanmakta oldugum ve ilerleyen günlerde kullanacagım takviyeler. Bunlarla birlikte finasterid de kullanacagım. Çünkü başarısız bir sonuç hayal bile edemiyorum