Gönderen Konu: Saç ekimine uygunmuyum?  (Okunma sayısı 1077 defa)

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Saç ekimine uygunmuyum?
« : 03 Ocak 2022, 18:37:14 »
Merhaba arkadaşlar yasim 26 ,alnim son 1-2 yilda baya acildi beni rahatsiz ediyor. Diger bolgelerde sorun yok.sizce sac ekimine uygunmuyum?

Neo_22

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimine uygunmuyum?
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2022, 18:38:49 »
Özür dilerim resimler ters yuklenmis ,telefonda düz halbuki

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2022, 23:17:45 »
bence ekime uygunsun iyi bir yerde ön tarafa en fala 1500 greftlik bir ekim çehreni değiştirebilir fakat bu işi düzgün ypacak ekim yeri tercih etmen zor olabilir çünkü kafayı bu şekilde teslim ettinmi böyle açıklıklara 3000,4000 bin greft gömüyor çoğu yer o yüzden işini ciddi ve temiz bir şekilde yapacak yere karar vermen lazım.greft katili merkezlerden uzak durman dileğimle  :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2022, 23:22:22 »
 yeni ön çizgi yapılır kotu ekim kellikten beter ondan sitedeki yeni on çizgi ekimlerini arastır
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2022, 00:01:34 »
Peki arkadaşlar , operasyon mevcut saclarimi doker mi ?

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2022, 00:22:58 »
Peki arkadaşlar , operasyon mevcut saclarimi doker mi ?

ön çizgiden içeriye doğru geniş bir alana ektirirsen döker ama senin ihtiyacın olduğu kadarı ile yani bir iki parmak eninde ön tarafa ufak bir ekim yaptırırsan dökmez.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2022, 00:38:09 »
 aralara girildiği yerdeki cılızları döker dandik yer ekerse aralardaki hepsini döker
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Ocak 2022, 01:26:25 »
Şöyle izah edeyim ekim yaptiracagim yer cok iyi canli gorduklerimde var orada ektiren ,hepside cok iyi sonuc almis. Bende istiyorum ama tek korktugum kaş duzeltecek iken vurup goz cikarmak ),yani mevcut saclarimi kaybetmek. o yuzden sizlerin görüşleri benim icin cok onemli ektireyimmi yoksa ektirmeyim mi..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Ocak 2022, 05:06:28 »
Saç ektirebilirsiniz ancak varolan saçlarınız dökülmeye muhtemelen devam edecektir. Bu yüzden ekim yaptıracaksınız birden fazla ekimi göze alarak ekim yaptırın derim. Hele ki tedavi desteği olmadan ekime girerseniz, zamanla kendi saçlarınızı kapatacak kadar greft imkanınız olmayabilir. O zaman da ekim yaptırdığınıza ileride pişman olabilirsiniz. Bu nedenle iyi karar vermelisiniz. Yoksa açıklığınız az ve güzel bir merkezde sizi mutlu eden sonuca şuan için kavuşursunuz diye düşünüyorum.

Ekim yaptırmadan önce mutlaka saç ekimini araştırın. Yaşınız halen genç sayılır en azından saç ekimi nedir öğrenmiş olursunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 04 Ocak 2022, 10:17:57 »
Anladim abiler tesekkurler, peki medikal tedaviler ne önerirsiniz finasterid dışında ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Ocak 2022, 22:04:11 »
 önde sonuc zor.ilaçlarda yeni kazanım genelde tepede.minoxidili çok az bir miktar falan deneyebilirsin ama onde zor.birde işe yararsa saçlar bir iyi bir kotu olur dongulerle uğraşırsın.en mantıklısı olanı finasteridle korumaya alıp ufak bir ekim tabi iyi bir yerde ön ekimi daha dikkatli olmak gerek.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 04 Ocak 2022, 22:17:58 »
ön çizgini korayarak üzel bir sıklaştırma yapabilirsin ama bu saça ekim yapcak merkezi iyi seçmelisin herkes yapamaz saçlarını maffede bilir
Global Moderator

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 04 Ocak 2022, 22:30:09 »
Emekli kel, abi ben finas ve minoxu arastirdim her ikisini birakinca saclar eski haline donuyor hatta bazi yerler daha fazla dokuldugunu soyluyor.Bu yuzden bu 2 ilaci kullanmak istemiyorum su an icin medikal olarak xpecia mantikli geliyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2022, 22:36:23 »
 önler ufak bir ekim ister.finasterid kullanmazsan ilerde bir ekim daha isteyebilir saçın şimdiden belli olmaz

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 01 Mayıs 2022, 00:36:39 »
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,forumda dolasirken kök hücre tedavisi konusunu gordum bir arkadas da olumlu sonuç almış.Onun icin sizlerden bilgi almak istedim saclarim için bu islemi yaptirsam nasil olur sizce?

Facebook Twitter Instagram