Gönderen Konu: Saç ekimine uygunmuyum?  (Okunma sayısı 1078 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimine uygunmuyum?
« Yanıtla #15 : 01 Mayıs 2022, 01:41:08 »
 finasterid ekim daha garanti olur

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 01 Mayıs 2022, 12:10:01 »
Abi finasterid ve minoxil kullanmiyicam kendi kararim, o zaman ekim yolu gözüktü galiba sizce 2000 greft yeterli olur mu?

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 01 Mayıs 2022, 12:12:41 »
Kendi kararim disinda sac ektirmek istedigim doktorun yanina gitdigimde gecen yil ekim icin hala erken oldugunu soyledi, fin ve minoxili de onermedigini soyledi

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2022, 14:20:03 »
 baska drada gitsen belki baska şeyler soler.az sayıda greft yeterli aman iyi yere ektir kotu yer olanıda doker onler doğal olmaz ektirmeden oncesini arasın.fin minox kullanmıcaksan arada bir prp yaptırırsın saçına 6 ayda bir falan ekimden sonra.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2022, 20:52:43 »
baska drada gitsen belki baska şeyler soler.az sayıda greft yeterli aman iyi yere ektir kotu yer olanıda doker onler doğal olmaz ektirmeden oncesini arasın.fin minox kullanmıcaksan arada bir prp yaptırırsın saçına 6 ayda bir falan ekimden sonra.
Tamam abi cok teşekkür ederim yorumlarin icin ,son bir sey sorucam bu saca ekim yapmadan prp ve mezoterapi yaptirsam toparlarmi iyi bir sonuc alirmiyim?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 11 Mayıs 2022, 21:10:20 »
 rica ederim bu konuda drlar son 1 senede dokulduyse saçlar yasıyordır olmemiştir tedavi ile toparlar derler ama toparlıcak tedavi kaç sene olursa olsun fayda ediyor.mezo prp falan ekimsiz seni tatmin edip etmemesine bağlı .biraz gelişir ama sanki ortada kalır ne ölür ne güldürür gibime geliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Mayıs 2022, 22:14:50 »
Dostum daha net konuşmak gerekirse,genç yaşta genetik saç kaybı ileride devam edecektir bu yüzden ektirsen ileride kendi saçın muhtemelen dökülür,ekilen kısım kalır kafan tuhaf durabilir..bunun için dökülmeyi durdurmayı denesen finansterid,dutasterid kullanman gerekir ki düşük oranda da olsa bunlarla ciddi yan etki görme durumun var gördüğünü söyleyenler var etki olarak ise saç ta çıkarabilir saç dökülmeni durdurmayadabilir yani kullanmayı tercih etmiyorsun zaten ama kullansan da kesin dökülmen durcak diye bişey de yok maalesef..Genetik saç dökülmesi bu yani kardeş hesabını buna göre yap,büyük beklentilere de girme bence.
  • Yaşınız 31

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 12 Mayıs 2022, 20:32:46 »
 genetikte agresifliğini biz bilemeyiz.şimdilik hafif gozukuyor ilerde atak yaparmı hepmi bole kalır az yada normalmi zarar verir noward kaç olur biz bilemeyiz.şimdilik dokulce gibi durmuyor saçın geneli iyi

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 12 Mayıs 2022, 22:55:27 »
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim

Facebook Twitter Instagram