Gönderen Konu: DR Kinyas Düşünmez DHI saç+sakal 3100 Greft Saç Ekimi (3. Saç ekimim) 24.12.2021  (Okunma sayısı 9213 defa)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülmen devam ediyor dostum daha sert yıkaya bilirsin artık saçlarını şok dökülme daha hızlı sonlanır sağlıklı ve normal seyrinde saç ekimin.

Teşekkürler dostum,evet şok dökülme devam ediyor, yıkıyorum aslında günlük belirli oranda dökülüyor. Şimdilik sıkıntı yok, inşallah güzel tamamlanır.

Hayırlı uğurlu olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız takipteyim.

Teşekkür ederim, inşallah herkesin sonucu gönlünce olur..

Ekiminiz hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olur. Alim baya düzenleyici ve eşitleyici olmuş ekim öncesi ve sonrası resme göre. Alim sonrası daha düzgün duruyor . Kinyas hocanının ekimlerini forumun haricinde de takip eden biriyim ve gayet başarılı. Sadece saç sakal değil göğüs ve karın bölgesinde de alım yapıyor bildiğim kadarıyla..Genelde kuzey Amerikadan müşterileri. Fiyat olarak şuan nasıl bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun.

3. ekimi yaptırırken en korktuğum şey dönor alandı, 3 ekim olacağı için çıkacak saçtan ziyade dönor alandan korkuyordum, ama şuan dönor bölge için endişe edecek bir durum yok gibi duruyor. Zamanla  görüntü daha da netleşeceği için zamanla dönor alanı da kıyaslayıp bu konudaki düşüncelerimi söyleyeceğim.

Kinyas hoca'yı ekim öncesi çok araştırdım, olumsuz bir bilgiye veya referansa ulaşamadım. Ekim öncesi araştırma yaparken göğüsten de alım yaptığını okumuştum, hatta bende düşünüyordum dönor yetersizliğinden ama ekim öncesi görüşme sağladığımızda göğüsten artık alım yapmadıklarını çünkü pek tutmadığını belirtti. Aynı zamanda göğüsten alımlarda acı oranı yüksek, göğüsten alım düşünüyorsanız alım yapmıyor. Yurtdışı müşterileri çok, genelde dediğiniz gibi kuzey abd tarafı olduğunu belirtmişti. Yerli hastaları da genelde referansla geliyor. Dün PRP için gittiğimde, süreci tamamlanmış ve babasına da ekim yaptırıp dün yıkamaya gelen bir baba-oğulu ve PRP için gelen toplamda 2 kişiyi gördüm, sohbette etme fırsatımız oldu, sonuçları  gayet güzeldi, canlı olarak da sonuç görmek moral oldu. Fiyat konusunda ise ben Aralık'ta yaptırdım ve fiyatların yeni yılda değişeceğini söylemişlerdi. Ortalama 10-12 bin TL bandındadır.

Şok dökülmeden kurtulan varmı doğrusu öncesi sonrası resimlerden çok bir şey anlamadım şahsen .
Galiba çok azı kurtulmuş.

Şok dökülmem devam ediyor, şuan için soracaksan olursanız evet şuan için şoka uğramamış baya saç var, çünkü mevcut saçımla bu kısalıkta bu kadar saçım yoktu.Süreç ilerledikce ve saçlar uzadıkça ve çıktıkca dönor dahil kıyaslamalı eski-yeni fotoğraflar atacağım.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

Karakutu

• Hero Member
İnşallah istediğin saçlara kavuşursun kardeşim. Detaylı bilgilendirmen içinde ayriyeten çok teşekkür ederim.

BurakE

• Jr. Member
  • **
Bence şuan için her şey yolunda görünüyor. İnşallah istediğin gibi sonuçlanır sürecin. Benim de donör bölgem sorunlu ilk ekime rağmen. 3. ekimde ne kadar toparlanır donör bölge cidden merak ediyorum bunu bu yüzden takipte kalacağım :)
  • Ekim Tarihi: 25/11/2021
  • Ekim Merkezi ismi Arenamed / Serkan Aydın
  • Greft Miktarı 5200
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi GB Graft Booster Multi Plus, GB Graft Booster Hair Serum, Solgar Biotin 5000, Voonka Multi Collagen Powder, Amway Nutriway Daily

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, 90. gün dönor alan fotoğraflarım ektedir.
  • Greft Miktarı 3100

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Bugün itibariyle 90. günümü tamamladım. En korktuğum durum 3. ekim öncesi dönor alanımdı. Dönor bölgem düzgün ve dengeli alımla birlikte 3. ekim öncesi halinden bile görüntü olarak daha iyi bir hale geldiğini düşünüyorum. Artık dengeli bir seyreklik görüntüsü var. Dönor konusunda memnun olduğumu söyleyebilirim.

Cumartesi günü 84. günümde 2.kez PRP işlemi yaptırdım. Ekim öncesi saçlarım bir zarar görmedi, tamamıyla çıktı diyebilirim. Dipten yeni çıkan kökleri son zamanlarda görmeye başladım. Bundan sonrası artık çıkışların olacağı dönem, umuyorum güzel bir sonuç ortaya çıkar.

Oda ışığında, açık havada ve ön bölgeyi gün ışığında gösteren üç fotoğraf ekliyorum.
  • Greft Miktarı 3100

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Dediğiniz gibi ekim öncesi saçlar zarar görmeden güzelce yeniden çıkmışlar.
Bana soracak olursan şuan bile çok güzel görünüyor ki daha sürecin en başı.
Mutlu ayrılırsınız inşallah.

2015... Dile kolay. O zamandan bu zamana kadar o kadar her şey değişti ki. Taa o senede bu siteyi bulmanız ne güzel.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim yorumunuz için, inşallah mutlu bir sonuç ortaya çıkar, tek temennim o :)

7 sene geçti, zaman çabuk geçiyor,. Bundan sonra gelişmelerin olmaya başlayacağı döneme gireceğiz, gelişme oldukça fotoğraf eklerim. Sonucu bende merak ediyorum.
  • Greft Miktarı 3100

Alpha

• Hero Member
Ekim öncesi durumdan saçlar daha iyi şu anda yalnız dhi ekim olduğu için aynı paralelde ilerleme olurmu bu yönden normal slit ekime göre her zaman bir soru işareti oluyor.
Bana göre sıklaştırma ekimlerini dhi ike yapmamak gerekiyor bu konuda genelin tersini düşünüyorum çünkü yeterli kanlanma sağlamıyor dhi ve süreç uzadıkça çıkış oranları düşüyor umarım dhi nin bu olumsuzlukları sizi bulmaz ve çıkışlar artarak devam eder.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben araştırmalarımda DHI tekniğinde hem saç çıkış oranının daha yüksek olduğunu hem de sıklaştırma ekimlerinde daha etkili olduğunu gözlemledim. Zaten daha önce 2 kere FUE Yaptırdım. Dönor zayıflığından dolayı tek kurşunluk hakkım kalmıştı, DHİ ile değerlendirdim. DHI'de kötü sonuçlara pek rastlamadım. İnşallah benimki de olumlu sonuçlanır.
  • Greft Miktarı 3100

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Başkan bir son durum gelir mi?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Karakutu

• Hero Member
Başkan bir son durum gelir mi?
👍Benimde merak ettiğim ekimlerden biri. Bekliyoruz güncellemeyi.

Eddi.43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güncelleme beklioruz 🤣

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Bugün ekimin 135. günü. Son durum bu şekildedir. Erken sonuç alabilen bir bünyem yok, diğer ekimlerimde de süreç normal şekilde işlemişti. 6-8 ay arası durum netleşecektir.

Diplerde siyah noktalar ve çıkan ufak tüyümsü saçlar görünüyor, göstermek adına bu şekilde de fotoğraf yükledim, gelişmesini bekliyoruz. İnşallah güzel olur..
  • Greft Miktarı 3100

Karakutu

• Hero Member
Gayet güzel duruyor.👍👍👍

Facebook Twitter Instagram