Şok dökülmen devam ediyor dostum daha sert yıkaya bilirsin artık saçlarını şok dökülme daha hızlı sonlanır sağlıklı ve normal seyrinde saç ekimin.
Teşekkürler dostum,evet şok dökülme devam ediyor, yıkıyorum aslında günlük belirli oranda dökülüyor. Şimdilik sıkıntı yok, inşallah güzel tamamlanır.
Hayırlı uğurlu olsun umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız takipteyim.
Teşekkür ederim, inşallah herkesin sonucu gönlünce olur..
Ekiminiz hayırlı olsun inşallah sonuç güzel olur. Alim baya düzenleyici ve eşitleyici olmuş ekim öncesi ve sonrası resme göre. Alim sonrası daha düzgün duruyor . Kinyas hocanının ekimlerini forumun haricinde de takip eden biriyim ve gayet başarılı. Sadece saç sakal değil göğüs ve karın bölgesinde de alım yapıyor bildiğim kadarıyla..Genelde kuzey Amerikadan müşterileri. Fiyat olarak şuan nasıl bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun.
3. ekimi yaptırırken en korktuğum şey dönor alandı, 3 ekim olacağı için çıkacak saçtan ziyade dönor alandan korkuyordum, ama şuan dönor bölge için endişe edecek bir durum yok gibi duruyor. Zamanla görüntü daha da netleşeceği için zamanla dönor alanı da kıyaslayıp bu konudaki düşüncelerimi söyleyeceğim.
Kinyas hoca'yı ekim öncesi çok araştırdım, olumsuz bir bilgiye veya referansa ulaşamadım. Ekim öncesi araştırma yaparken göğüsten de alım yaptığını okumuştum, hatta bende düşünüyordum dönor yetersizliğinden ama ekim öncesi görüşme sağladığımızda göğüsten artık alım yapmadıklarını çünkü pek tutmadığını belirtti. Aynı zamanda göğüsten alımlarda acı oranı yüksek, göğüsten alım düşünüyorsanız alım yapmıyor. Yurtdışı müşterileri çok, genelde dediğiniz gibi kuzey abd tarafı olduğunu belirtmişti. Yerli hastaları da genelde referansla geliyor. Dün PRP için gittiğimde, süreci tamamlanmış ve babasına da ekim yaptırıp dün yıkamaya gelen bir baba-oğulu ve PRP için gelen toplamda 2 kişiyi gördüm, sohbette etme fırsatımız oldu, sonuçları gayet güzeldi, canlı olarak da sonuç görmek moral oldu. Fiyat konusunda ise ben Aralık'ta yaptırdım ve fiyatların yeni yılda değişeceğini söylemişlerdi. Ortalama 10-12 bin TL bandındadır.
Şok dökülmeden kurtulan varmı doğrusu öncesi sonrası resimlerden çok bir şey anlamadım şahsen .
Galiba çok azı kurtulmuş.
Şok dökülmem devam ediyor, şuan için soracaksan olursanız evet şuan için şoka uğramamış baya saç var, çünkü mevcut saçımla bu kısalıkta bu kadar saçım yoktu.Süreç ilerledikce ve saçlar uzadıkça ve çıktıkca dönor dahil kıyaslamalı eski-yeni fotoğraflar atacağım.