Herkese merhabalar,
Forumda bu ve benzeri konuların çok fazla olduğunun farkındayım ancak fotoğraflar üzerinden farklı yorum yapacak arkadaşlar olur belki diye düşünerek konuyu açmak istedim.
Sizin de görmüş olduğunuz fotoğrafları Koray Erdoğan, Zekeriya Kul, İlhan Serdaroğlu ve Hakan Doğanay ile paylaştım.
Koray Erdoğan bu aşamada ekim önermediğini, 6 ay - 1 yıl finasterid kullanımından sonra tekrar bakabileceğini söyledi.
Hakan Doğanay ise bu haliyle sakal dahil en fazla 4000 greft çıkartabilirim bu da sizi tatmin edecek bir sonuç oluşturmaz (8000 - 10000 dolaylarında greft gerekebilir) bence ektirmeyin dedi. Koray Hoca'nın önerisini kendisine sorduğumda işe yarayabilir, eğer isterseniz 3-4 ay kullanıp tekrar fotoğraf gönderin dedi.
İlhan Serdaroğlu ekim yapılabileceğini, yüz yüze randevuya çağırdığını söyledi, Zekeriya Kul ise ilk etapta sadece 3000 greft ile ön bölgeye bakılacağını, tepe için ekimin üstünden bir yıl geçtikten sonra tekrar bakılabileceğini bu esnada farklı tedaviler kullanabileceğimi belirtti. Arenamed'e de fotoğraf göndermiştim onlar ekebileceklerini söylediler. Şu anda HLC ve IOH yanıtlarını bekliyorum, geldiğinde paylaşacağım.
Ancak kafama takılan nokta şu, bazı doktorlar ekim yapılabileceğini söyleseler de ben Koray Erdoğan ve Hakan Doğanay durumu bu şekilde izah ettikten sonra (forumdan takip edebildiğim kadarıyla gerçekten işlerini çok iyi yapan doktorlar) ekim yaptırmaktan biraz soğudum. Şu anda bir süre ilaç kullanmayı düşünüyorum ancak diğer taraftan donör alanımın çok çok kötü durumda olduğunu da düşünmüyorum. Sizler ne dersiniz, fikirlerinizi almak istedim.
Sevgiler,