Gönderen Konu: Ekim Öncesi Kararlar  (Okunma sayısı 7055 defa)

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim Öncesi Kararlar
« : 24 Ağustos 2017, 14:12:50 »
Herkese merhabalar,

Forumda bu ve benzeri konuların çok fazla olduğunun farkındayım ancak fotoğraflar üzerinden farklı yorum yapacak arkadaşlar olur belki diye düşünerek konuyu açmak istedim.

Sizin de görmüş olduğunuz fotoğrafları Koray Erdoğan, Zekeriya Kul, İlhan Serdaroğlu ve Hakan Doğanay ile paylaştım.
Koray Erdoğan bu aşamada ekim önermediğini, 6 ay - 1 yıl finasterid kullanımından sonra tekrar bakabileceğini söyledi.
Hakan Doğanay ise bu haliyle sakal dahil en fazla 4000 greft çıkartabilirim bu da sizi tatmin edecek bir sonuç oluşturmaz (8000 - 10000 dolaylarında greft gerekebilir) bence ektirmeyin dedi. Koray Hoca'nın önerisini kendisine sorduğumda işe yarayabilir, eğer isterseniz 3-4 ay kullanıp tekrar fotoğraf gönderin dedi.

İlhan Serdaroğlu ekim yapılabileceğini, yüz yüze randevuya çağırdığını söyledi, Zekeriya Kul ise ilk etapta sadece 3000 greft ile ön bölgeye bakılacağını, tepe için ekimin üstünden bir yıl geçtikten sonra tekrar bakılabileceğini bu esnada farklı tedaviler kullanabileceğimi belirtti. Arenamed'e de fotoğraf göndermiştim onlar ekebileceklerini söylediler. Şu anda HLC ve IOH yanıtlarını bekliyorum, geldiğinde paylaşacağım.

Ancak kafama takılan nokta şu, bazı doktorlar ekim yapılabileceğini söyleseler de ben Koray Erdoğan ve Hakan Doğanay durumu bu şekilde izah ettikten sonra (forumdan takip edebildiğim kadarıyla gerçekten işlerini çok iyi yapan doktorlar) ekim yaptırmaktan biraz soğudum. Şu anda bir süre ilaç kullanmayı düşünüyorum ancak diğer taraftan donör alanımın çok çok kötü durumda olduğunu da düşünmüyorum. Sizler ne dersiniz, fikirlerinizi almak istedim.

Sevgiler,

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim Öncesi Kararlar
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2017, 14:18:31 »
Finas kullanirsaniz donorunuz cok guclenecek gibi vede vertexte tuylesmisler cok canlanicak.koray hocada ekim yapar diye dusunuorum.diger hocalara gelince arenamede gitmeyin bence sonuclari sitede malum iohun sonuclarida sitede malum iyi dusunun bence .maddi imkaniniz elveriosa koray hocanin dedigini yapin ona ektirin

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2017, 14:21:04 »
1-Koray Erdoğan bu işin iyilerinden olabilir ama o adam hasta seçiyor,başarılı olabileceği hastalara yöneliyor genelde ki haklı
2-Arenamed kafanda saç olmasada yoktan var edip ekebilir onu boşver  ;D
3-Bana göre en sağlıklı seçenek ilk önce ön bölgeye 3000 greft manuel olarak ektirip aradan 1-2 yıl sonra verteks bölgeye ekim düşünebilirsin.Bütün kafayı tek bir seferde kapatmak zor olabilir.

Feridun

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2017, 14:23:18 »
Maddi durumunuz elverisliyse direkt Koray Erdoganı tercih edin onun dısında mutallip keserde üst seviyede ekimci ama az acıklık ekiyor genelde dönorunuz fena degil manuelle daha cok verim elde edebilirsiniz dedikleri gibi finasterid kullanırsanız mevcut saclarınız kalınlasacagından daha iyi sonuc elde edersiniz

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2017, 14:24:38 »
Yanıtlarınız için çok teşekkürler. Galiba kullanmaya başlayacağım proscar.

Açıkçası bir kere yaptıracağım bir şey olacağı için Koray Hoca'ya yaptırmak tercihim. Ancak Hakan Hoca'nın asistanının yaklaşımı da oldukça samimiydi ve kendisinin ekimlerini de forumda genel olarak beğeniyorum.

Arenamed'e gitmeyi pek düşünmüyorum açıkçası ben de, ancak 4-5 ay önce bir arkadaşım ektirdi, şu ana kadar fena gitmiyor gibi görünüyor, tercihlerim arasında olmasa da gözlemleyeceğim. Bir de Ankara HLC merkezinin yanıtını merakla bekliyorum.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2017, 15:43:02 »
Koray erdoğanı nie bu millet protesto etmiyor anlamıyorum gerçktn ekimi aşırı pahalı

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2017, 15:48:00 »
Koray erdoğanı nie bu millet protesto etmiyor anlamıyorum gerçktn ekimi aşırı pahalı
arz talep işte yapılacak bir şey yok sen gitmesen de hastası bitmez olay bu.eleştirsek de boşa adamın başarı oranı yüzde 90 larda yüzdesi çok yüksek

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2017, 15:55:15 »
Arkadaşlar, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
Ancak yorumların odağı Koray Erdoğan yerine benim kelle ve donör alan olursa çok sevinirim  :)

Aldığı fiyat, ederi olup olmadığı vs. farklı. Ben, Koray Erdoğan'a yaptıracağımı da söylemedim, sadece tercih edebileceğim hocalardan birisi olduğunu belirttim. Her konuda önerilerinizi duymak isterim :)

Örneğin 1 euroya yapan çok iyi doktorlar kimler ise, onlara da fotoğrafları gönderip fikir almak isterim, eğer halihazırda bahsettiklerimden farklı doktorlar ise.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 24 Ağustos 2017, 16:21:56 »
sakalla tepenin arkasını kapartırsın prp falan guclendirirler saçı finasterid şu bu donorde guclenir mantıklı bir dağıtımla ekim yapılır bundan daha kotu kafaları ektikleri oluyor ekmem diyen drlarında saçında sanırım kalın olan saçlar kesin gidicek gozuylemi bakıyorlar anlayamadım yada beklentinimi yuksek hissettiler
saçları ekmeydi dersin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2017, 16:40:58 »
Gerçekci olmak gerekirse kimse bu kafayı koray erdoğan kadar  iyi bir hale getıremez. Gerısı senın maddi durumuna kalmış.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2017, 18:58:33 »
arz talep işte yapılacak bir şey yok sen gitmesen de hastası bitmez olay bu.eleştirsek de boşa adamın başarı oranı yüzde 90 larda yüzdesi çok yüksek

koray erdoğan kötü demedik zaten başarı oranı evet yüksek fakat türkiye şartlarında ortalama 2 3 bin tl maaş alan kesim gitmesi bence imkansız . Yani anlamıyorum adam zengin değil diye kel kalmak zorundamı veya kasaptan bozma ekim merkezlerinemi gitmek zorunda keşke ulaşılabilir olsalar diyorum. Sonuçta bu araba ev değil sağlık sektörü malesef ülkemizde estetik diyip özel harcama diyoruz ama aslen öyle değil hastanın pskolojisinden tut yaşam şartlarına hatta forumda biri yazmıştı eski sevgilim saç ektirince geri yazdı diye belki evlenceğiniz insana kadar sizi etkiliyor . Umarım şu saç olayına bi çare bulunur ne diyelim
. Haklısın keske ülke sartlarımız bir avruplı standartlarında. Olsa keske çalışan herkes emeğinin karşılıgını sömürülmedem alabilceği bir sistemde yaşasa  keske paramız onların parası gibi değerli olsa keske eğitim sevıyemız yüksek olsa ve ekonomimiz gelişşse ama malesef. Asmed e gelince Asmed Türk hastalar için kurulmus bir merkez değil sadece Türkleri geri çevirmiyorlar. Eger iç piyasaya yönelseler ve fiyat düşürseler saç piyasası alt üst olur.. oyüzden onları fiyat politakaları için eleştirmek doğru olmuyor. Ama keske  paramız değerli olsa herkes isteği yere gidebilicek ekonomik güce çalışarak sahıp olsa emeğinin karşılığını bir avrupa standardındaki işçi gibi alsa
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2017, 19:05:10 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2017, 19:06:54 »
Koray hoca bu acikligi eminim ki kapatir yani beklentiniz yuksek olmasin ama 1 sene sonra kimse size kelsiniz demez ama dedikleri gibi fiyat konusu biraz dusundurucu

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Ağustos 2017, 22:54:21 »

koray erdoğan kötü demedik zaten başarı oranı evet yüksek fakat türkiye şartlarında ortalama 2 3 bin tl maaş alan kesim gitmesi bence imkansız . Yani anlamıyorum adam zengin değil diye kel kalmak zorundamı veya kasaptan bozma ekim merkezlerinemi gitmek zorunda keşke ulaşılabilir olsalar diyorum. Sonuçta bu araba ev değil sağlık sektörü malesef ülkemizde estetik diyip özel harcama diyoruz ama aslen öyle değil hastanın pskolojisinden tut yaşam şartlarına hatta forumda biri yazmıştı eski sevgilim saç ektirince geri yazdı diye belki evlenceğiniz insana kadar sizi etkiliyor . Umarım şu saç olayına bi çare bulunur ne diyelim
. Haklısın keske ülke sartlarımız bir avruplı standartlarında. Olsa keske çalışan herkes emeğinin karşılıgını sömürülmedem alabilceği bir sistemde yaşasa  keske paramız onların parası gibi değerli olsa keske eğitim sevıyemız yüksek olsa ve ekonomimiz gelişşse ama malesef. Asmed e gelince Asmed Türk hastalar için kurulmus bir merkez değil sadece Türkleri geri çevirmiyorlar. Eger iç piyasaya yönelseler ve fiyat düşürseler saç piyasası alt üst olur.. oyüzden onları fiyat politakaları için eleştirmek doğru olmuyor. Ama keske  paramız değerli olsa herkes isteği yere gidebilicek ekonomik güce çalışarak sahıp olsa emeğinin karşılığını bir avrupa standardındaki işçi gibi alsa
Madem ekimi türklere yönelik değil gitsin hangi ülkede ekim yapıyorsa yapsın.türkiyedeyse türkiye standartlarına göre fiyatı ayarlaması lazım

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 27 Ağustos 2017, 00:32:42 »
Hey allam yorumlara bak türklere gore fiyat ayarlasin yoksa gitsin ne demek adamın fiyat sabit 2.5 euro isler tikirinda mı tikirinda adam turklere 1.5 euro dese ne olacak her ekim yaptigi turk hasta icin greft basi 1 euro kaybedecek  ortalama 4000 greft ekse her turk hasta icin 4000 euro dan olacak adam

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 27 Ağustos 2017, 01:18:46 »

Madem ekimi türklere yönelik değil gitsin hangi ülkede ekim yapıyorsa yapsın.türkiyedeyse türkiye standartlarına göre fiyatı ayarlaması lazım
Hey allam yorumlara bak türklere gore fiyat ayarlasin yoksa gitsin ne demek adamın fiyat sabit 2.5 euro isler tikirinda mı tikirinda adam turklere 1.5 euro dese ne olacak her ekim yaptigi turk hasta icin greft basi 1 euro kaybedecek  ortalama 4000 greft ekse her turk hasta icin 4000 euro dan olacak adam

Serbest piyasa isteyen istediği fiyata malını yada hizmetini piyasaya sürer alıcısı varsa satar yoksa batar. Size mi soracak vereceği hizmetin fiyat politikasını?
Gelin size bedavaya eskcem dese sabah 4:00 de kapıda sıraya girersiniz, ekecekse eksin ekmez ise ülkeyi terketsin ne demek?
Ayıptır arkadaşlar adamın ticari politikasına karışmak bir yana dünyanın sayılı Ekim uzmanı bir doktoru Türkiye'nin  gururu demek yerine vatandaşlıktan atacaksınız...

Facebook Twitter Instagram