Gönderen Konu: Ekim Öncesi Kararlar  (Okunma sayısı 7054 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Ekim Öncesi Kararlar
« Yanıtla #30 : 20 Ekim 2017, 14:44:10 »
Öncelikle arkadaşın dönor bölgesi bana iyi geldi açıkcası ben aynı durumda olsam finans kullanıp saç ekimini Koray Erdoğan'da yaptırırdım. Çok karamsar bir sonuç alacağınıda açıkcası düşünmüyorum.

Koray Erdoğan'ın fiyat politikasını eleştirenler içinse ülkemizdeki alım gücünün az olduğunu hesaba katarak pek haksız bulmuyorum. Benim maddi açıdan problemim yok rahatlıkla saç ekimine bu paraları verebilirim ama olaya tek taraflı bakmamak lazım. Maddi durumu el vermeyen insanlarında saç ekimini en iyi yerde yaptırmaya haklarının olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ekonominin bozuk olması da bu insanların suçu değil. Bence Koray Bey Türk hastalarına en azından sabit bir kur fiyatı belirlerse bana göre insanlar bu fiyat politikasını daha az eleştirir. Avrupa'da ortalama bir vatandaş gelip rahatlıkla ülkemizde saç ekimi yaptırıyorsa, bizim ülkemizin vatandaşlarınında buna hakkı olduğunu düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

akın Harman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 20 Ekim 2017, 19:31:01 »
Bence Özgür Nalbant ve Esma&Serkan'a fikirlerini sorsan iyi olur

bir rüya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 20 Ekim 2017, 22:43:31 »
Öncelikle arkadaşın dönor bölgesi bana iyi geldi açıkcası ben aynı durumda olsam finans kullanıp saç ekimini Koray Erdoğan'da yaptırırdım. Çok karamsar bir sonuç alacağınıda açıkcası düşünmüyorum.

Koray Erdoğan'ın fiyat politikasını eleştirenler içinse ülkemizdeki alım gücünün az olduğunu hesaba katarak pek haksız bulmuyorum. Benim maddi açıdan problemim yok rahatlıkla saç ekimine bu paraları verebilirim ama olaya tek taraflı bakmamak lazım. Maddi durumu el vermeyen insanlarında saç ekimini en iyi yerde yaptırmaya haklarının olduğunu düşünüyorum. Sonuçta ekonominin bozuk olması da bu insanların suçu değil. Bence Koray Bey Türk hastalarına en azından sabit bir kur fiyatı belirlerse bana göre insanlar bu fiyat politikasını daha az eleştirir. Avrupa'da ortalama bir vatandaş gelip rahatlıkla ülkemizde saç ekimi yaptırıyorsa, bizim ülkemizin vatandaşlarınında buna hakkı olduğunu düşünüyorum.
dostum bu konular o kadar çok konuşuldu ki... hala daha serbest piyasa falan diyenler var. ne kadar karşı olsam bile diğer ülkelerle kıyaslandığında bu ülkedeki serbest piyasa düzeni sahiden serbesttir :D :D :D kim kimi tutarsa... :P  kanun , düzenlemeler sadece firmaları korumak için. ucuz iş gücü, düşük rekabet , silinen hatta olmayan vergiler  sermaye için bulunmaz hint kumaşıdır. bu yüzdendir  ki firmalar  sana hizmet vermezler ama bu ülkeyi çok severler :D

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Ekim 2017, 22:03:04 »
Bence Özgür Nalbant ve Esma&Serkan'a fikirlerini sorsan iyi olur

Özgür Hoca ile görüşmüştüm. 3400 dolaylarında bir ekim ile vertex harici ön ve orta bölgeye ekim önermişti. 1 yıl kadar sonra vertex bölgesine tekrar ekim yapılabilir dedi. Hatta şakakları biraz açık bırakan bir saç çizgisi taslağı da çizmişti fotoğrafın üzerine sağolsun :) Telefonda olduğu için atamıyorum.

Facebook Twitter Instagram