Gönderen Konu: Ekim Öncesi Kararlar  (Okunma sayısı 7051 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim Öncesi Kararlar
« Yanıtla #15 : 27 Ağustos 2017, 12:10:11 »
Hintell, ruhi mücerret ,sloccer ve diger tecrubeli arkadaslar ,
Arkadaşın donorune bakiyorumda bana o kadar kotu gibi gelmedi Hakan hoca nasıl sakalla birlikte 4000 greft cikar demis ki kendisi manuel ekim yapmakta ben forumda bundan daha kotu donorler de gordum 6000 kapasiten falan var denilen siz ne dusunuyorsunuz bu konuda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 27 Ağustos 2017, 14:02:41 »
Arkadaşın donorune bakiyorumda bana o kadar kotu gibi gelmedi Hakan hoca nasıl sakalla birlikte 4000 greft cikar demis ki kendisi manuel ekim yapmakta ben forumda bundan daha kotu donorler de gordum 6000 kapasiten falan var denilen siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
donör  kötü degil dostum  bencede iyi zaten öyle bisi söylemedım ben  yanlış anlasıldım sanırım.. açıklık çok olduğu için doğru kullanılırsa sonuc güzel olur
Global Moderator

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 27 Ağustos 2017, 15:57:50 »
donör  kötü degil dostum  bencede iyi zaten öyle bisi söylemedım ben  yanlış anlasıldım sanırım.. açıklık çok olduğu için doğru kullanılırsa sonuc güzel olur
Hayır ben zaten sizin icin degil hakan hoca icin yazdim mod oldugunuz icin  sizin goruslerinizi de merak ettim cok anlamam donorden falan ama manuelle 6k ustu rahat cikar diye dusunuyorum ancak hakan hocanin sakalla birlikte 4000 cikar ekmeyin demesi beni sasirtti aciklik benimanlimgenisin acikligina benziyor bu arkadasin sac telleri daha kalin gibi bencede ekim olursa iyi sonuc cikar ama hakan hoca neden ekim yapma demis anlamadim pek

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 28 Ağustos 2017, 00:52:55 »
Açıkçası ben de yazarken daha umutluydum, ancak IOH da aynı şekilde finasterid sonrası ekimin daha başarılı sonuç vereceğini, ilk etapta ancak 3000 dolaylarında çıkartabileceklerini belirttiler.

Sanırım kullanmaya başlayıp bir 3-4 ay sonra tekrar durum güncelleyeceğim, ben de oysa hep donörümün fena olmadığını düşünürdüm smrr hocam.

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Ağustos 2017, 00:56:37 »

Sizce finasteride kullanımı ile ekimi daha olumlu bir noktaya taşıyıp, bende çok sayıda olan zayıf tüyleri de güçlendirerek daha doğal bir görünüm elde edilebilir mi peki?

Onder_1009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Ağustos 2017, 10:21:27 »
Arkadaşlar sizin diyelim bir eviniz var ve değeri atıyorum 1 milyon tl. Satmaya karar veriyorsunuz bende geliyorum diyorumki 200bin tlye verirmisin ülkemizin maaş ortalaması 2000-3000'anca bu kadar çıkıyor. Şimdi arkadaşım sana sorum su kabul edermisin satmayı? O yuzden adam çok pahalı diye eleşirmek çok mantıklı değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Ağustos 2017, 11:40:58 »
Hayır ben zaten sizin icin degil hakan hoca icin yazdim mod oldugunuz icin  sizin goruslerinizi de merak ettim cok anlamam donorden falan ama manuelle 6k ustu rahat cikar diye dusunuyorum ancak hakan hocanin sakalla birlikte 4000 cikar ekmeyin demesi beni sasirtti aciklik benimanlimgenisin acikligina benziyor bu arkadasin sac telleri daha kalin gibi bencede ekim olursa iyi sonuc cikar ama hakan hoca neden ekim yapma demis anlamadim pek
donör e bakılırsa gayet iyi sayılır bu açıklıgı kapatır manuel sakala gerek yok bu ekımde sakal macera olur diye düşünüyorum ben
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 28 Ağustos 2017, 11:44:44 »
Koray erdoğanı nie bu millet protesto etmiyor anlamıyorum gerçktn ekimi aşırı pahalı
arz talep işte yapılacak bir şey yok sen gitmesen de hastası bitmez olay bu.eleştirsek de boşa adamın başarı oranı yüzde 90 larda yüzdesi çok yüksek

koray erdoğan kötü demedik zaten başarı oranı evet yüksek fakat türkiye şartlarında ortalama 2 3 bin tl maaş alan kesim gitmesi bence imkansız . Yani anlamıyorum adam zengin değil diye kel kalmak zorundamı veya kasaptan bozma ekim merkezlerinemi gitmek zorunda keşke ulaşılabilir olsalar diyorum. Sonuçta bu araba ev değil sağlık sektörü malesef ülkemizde estetik diyip özel harcama diyoruz ama aslen öyle değil hastanın pskolojisinden tut yaşam şartlarına hatta forumda biri yazmıştı eski sevgilim saç ektirince geri yazdı diye belki evlenceğiniz insana kadar sizi etkiliyor . Umarım şu saç olayına bi çare bulunur ne diyelim
. Haklısın keske ülke sartlarımız bir avruplı standartlarında. Olsa keske çalışan herkes emeğinin karşılıgını sömürülmedem alabilceği bir sistemde yaşasa  keske paramız onların parası gibi değerli olsa keske eğitim sevıyemız yüksek olsa ve ekonomimiz gelişşse ama malesef. Asmed e gelince Asmed Türk hastalar için kurulmus bir merkez değil sadece Türkleri geri çevirmiyorlar. Eger iç piyasaya yönelseler ve fiyat düşürseler saç piyasası alt üst olur.. oyüzden onları fiyat politakaları için eleştirmek doğru olmuyor. Ama keske  paramız değerli olsa herkes isteği yere gidebilicek ekonomik güce çalışarak sahıp olsa emeğinin karşılığını bir avrupa standardındaki işçi gibi alsa
Madem ekimi türklere yönelik değil gitsin hangi ülkede ekim yapıyorsa yapsın.türkiyedeyse türkiye standartlarına göre fiyatı ayarlaması lazım
Lazım derken böyle bir yasamı var ? Adamın sistemi bu kardeşim ister gidersin ister gitmessin Adam ihtıyacı yok  neden yapsın ? Giden gider gitmeyen gitmez hakkaten bazen çok boş konuşuyosunuz ülkede standartmı var ki ülke standartlarına uyulsun. Ero 1,5 tele ikende adamın fiyatı buydu simdide bu şimdi senın paran yerlerde bunun sorumlusu kim bunun hesabı soruluyomu hayır ee ozaman kimse kusura bakmıcal işine gelen gider gitmeyen içinde yapcak bisi yok
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 11:54:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Ağustos 2017, 13:00:35 »
Koray erdoğanı nie bu millet protesto etmiyor anlamıyorum gerçktn ekimi aşırı pahalı
arz talep işte yapılacak bir şey yok sen gitmesen de hastası bitmez olay bu.eleştirsek de boşa adamın başarı oranı yüzde 90 larda yüzdesi çok yüksek

koray erdoğan kötü demedik zaten başarı oranı evet yüksek fakat türkiye şartlarında ortalama 2 3 bin tl maaş alan kesim gitmesi bence imkansız . Yani anlamıyorum adam zengin değil diye kel kalmak zorundamı veya kasaptan bozma ekim merkezlerinemi gitmek zorunda keşke ulaşılabilir olsalar diyorum. Sonuçta bu araba ev değil sağlık sektörü malesef ülkemizde estetik diyip özel harcama diyoruz ama aslen öyle değil hastanın pskolojisinden tut yaşam şartlarına hatta forumda biri yazmıştı eski sevgilim saç ektirince geri yazdı diye belki evlenceğiniz insana kadar sizi etkiliyor . Umarım şu saç olayına bi çare bulunur ne diyelim
. Haklısın keske ülke sartlarımız bir avruplı standartlarında. Olsa keske çalışan herkes emeğinin karşılıgını sömürülmedem alabilceği bir sistemde yaşasa  keske paramız onların parası gibi değerli olsa keske eğitim sevıyemız yüksek olsa ve ekonomimiz gelişşse ama malesef. Asmed e gelince Asmed Türk hastalar için kurulmus bir merkez değil sadece Türkleri geri çevirmiyorlar. Eger iç piyasaya yönelseler ve fiyat düşürseler saç piyasası alt üst olur.. oyüzden onları fiyat politakaları için eleştirmek doğru olmuyor. Ama keske  paramız değerli olsa herkes isteği yere gidebilicek ekonomik güce çalışarak sahıp olsa emeğinin karşılığını bir avrupa standardındaki işçi gibi alsa
Madem ekimi türklere yönelik değil gitsin hangi ülkede ekim yapıyorsa yapsın.türkiyedeyse türkiye standartlarına göre fiyatı ayarlaması lazım
Lazım derken böyle bir yasamı var ? Adamın sistemi bu kardeşim ister gidersin ister gitmessin Adam ihtıyacı yok  neden yapsın ? Giden gider gitmeyen gitmez hakkaten bazen çok boş konuşuyosunuz ülkede standartmı var ki ülke standartlarına uyulsun. Ero 1,5 tele ikende adamın fiyatı buydu simdide bu şimdi senın paran yerlerde bunun sorumlusu kim bunun hesabı soruluyomu hayır ee ozaman kimse kusura bakmıcal işine gelen gider gitmeyen içinde yapcak bisi yok
Avrupa bizi kiskaniyor ondan Euro yu degerli kıldılar hüloğh dış mihraklarin oyunu bu fetocu bunlar hülogh sakayi bir kenara birakirsak yillardir adamin fiyati sabit hintelin dedigi gibu bakis acimizi degistirmemiz gerekiyor en son eleştirilecek nokta fiyat politikasi bence
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 15:13:17 Gönderen: Martineden1903 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Ağustos 2017, 15:05:37 »
Vallahi nediyim halk olarak okadar iyi niyetliyizki bizi sömüren politikayı  ayakta alkışlıyoruz hala Kendimize zerre kadar deger vermiyoruz hepimiz 1 er ekmege mecbur bırakılmış çırpınıyoruz ama güçlü Türkiye yeni Türkiye  masaları ile fanatıklık yapıyoruz.  Ero/dolar  paramızın kazancımızın 5 katı olmuş ağlanıcak halimize Destan yazıp kahramanlık masalları ile övünüyoruz. Nediyim Allah vatanımızı milletimizi bayragınızı ülkemizi bu karanlık gidişten kurtarsın.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2017, 15:07:31 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Ağustos 2017, 15:15:15 »
Yillar boyu hep euro 2 civarlarinda idi hatta 2000 in yilinin basindaki ekonomik krizde bile euro 4 katina çıkmamıştı simdi sozde ekonomimiz cok iyi alim gücümüz düştü paramiz deger kaybetti

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2017, 13:22:10 »
https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/results/dr-koray-erdogan-7213-grafts-fue-2-operations-169
Hocam suna bak bi koray hoca su elemana 7213 greft ekmis acikliginiz nerdeyse ayni donoru sizden iyi degil bence

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 31 Ağustos 2017, 18:29:49 »
https://www.hairtransplantfue.org/asmed-hair-transplant-result/results/dr-koray-erdogan-7213-grafts-fue-2-operations-169
Hocam suna bak bi koray hoca su elemana 7213 greft ekmis acikliginiz nerdeyse ayni donoru sizden iyi degil bence
Fiyat konusunda diyeceğim su
Bizim ülkede kişi başına düşen milli hasıla çok düşük normal olarak sac ekim ücreti insanlara fazla geliyor ama dedigim gibi biz az kazanıyoruz.
Sac konusuna gelirsek koray hocanın neyi düşünerek reddettiğini anlamiyorum bazen bizim görmediğimiz imi görüyor acaba
Yani sitesinde bu arkadaşın dökülmesine benzer dökülmeler mevcut ve ekim yapmış. arkadaşın sac tellerinin ince olduğunu falanmi düşünüyor.
Bende ikinci ekim için fikrini almak istedim bana da ret cevabı verdi donorden dolayı
Hastanın beklentisine göremi hareket ediyor çünkü sitesinde norwood 5-6 lara 2bin 3bin ekimleri var

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Eylül 2017, 15:36:24 »

Teşekkürler hocam, gerçekten çok çok güzel ve başarılı bir sonuç. Ancak benim durumum ne yazık ki Koray Hoca'ya 7200 greft ektirmeyi kaldırmaz, hele de şu anki kur üzerinden :)

Fotoğrafları Muttalip Keser, Serdar Gökrem ve Jale Şenyurt ile de paylaştım.
Muttalip Hoca, (keşke forumda daha önce okumuş olsaydım), bu kadar büyük bir açıklığa ekim yapamayacağını söyledi.
Serdar Hoca, 8 ay içerisinde iki kere ekim planlayarak ilerleyebiliriz dedi, kendisi donörün gayet yeterli ve hatta gerekirse üçüncü bir ekimi bile çıkartabileceğini belirtti.

IOH ise finasterid ile daha iyi olabileceğini, ön bölge ve orta bölgeye operasyon yapılıp, sonrasında tepe durumuna bakılabileceğini söyledi.

Bu arada finasterid kullanmaya başladım. Tepe bölgesinde etkili olabileceğini ve oralardaki cansız tüyler ile orayı kapatabileceğini umuyorum. İlk planda, hem burada okuduklarım hem de gözlemlediklerimden hareketle tepe bölgesini ekim dışında bir yöntemle, idare edecek şekilde kapatmak tercihim.

Jeddite

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 20 Ekim 2017, 13:47:46 »
Selamlar herkese,

Bir kaç hafta önce fotoğrafları Hasson & Wong'a iletmiştim. Gerçekten orada ekim yaptıracağımdan değil tabii, ancak meraktan diyeyim :)
Yöntemleri vs. hakkında da epey soru sordum, belki ilgisini çeken olur diye paylaşmak istiyorum.

- Beni en çok şaşırtan nokta, az da olsa hala FUT yapmaya devam ediyorlarmış, bu şekilde daha fazla greft çıkartabildiklerini söylediler. Benim durumum için FUE ile 4.000 dolaylarında ancak FUT ile 5.000 üzeri graft alabileceklerini belirttiler.
- Mikromotor mu yoksa manuel mi alım yaptıklarını sordum, çok uzun yıllar hem mikromotoru hem manueli kullandıklarını ancak artık mikromotor tekniğini çok geliştirdikleri için manuel alımı tamamen bıraktıklarını, mikromotorun daha az yorucu olduğunu ve doğru kullanıldığı taktirde (operasyonun kısa sürmesi, doktorun enerjisini daha az tüketmesi vb. sebepler nedeniyle) mikromotor ile daha iyi sonuç aldıklarına inandıklarını belirttiler.
- Merak edenler için ilk 2000 greftte, greft başı fiyatları 8 $, 2000 greftten sonra ise greft başına 6$ şeklinde. Ekstradan bir 400$ karşılığında havaalanından karşılama, otel vb. gibi hizmetleri de sağlıyorlar.
 - Finasteride kullanımını destekliyorlar ve öneriyorlar. Özellikle benimki gibi vakalar için önerdiklerini belirttiler.

Sürekli doktorların yöntemleri ve fikirleri hakkında tartışıyoruz, herhangi bir yorum katmadan iletiyorum, dediğim gibi belki ilgisini çeken olur :)

« Son Düzenleme: 20 Ekim 2017, 13:51:32 Gönderen: Jeddite »

Facebook Twitter Instagram