Gönderen Konu: ESTEWORLD SAÇ EKİMI  (Okunma sayısı 14503 defa)

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTEWORLD SAÇ EKİMI
« Yanıtla #75 : 28 Ekim 2022, 14:37:28 »
Geçmiş olsun çok nazik ve karakterli yorumlarınız olduğu için saç ekim sürecinize açıkcası olumsuz bir yorum yapmak istemezdim. Keşke çok daha güzel bir sonuç olsa idi size çok yakıştırırdım geçmiş olsun umarım çok daha iyi bşr ekimle çok daha iyi seviyeler de olur saçlarınız. Bu saç ekmim merkezinin saç ekmeden önce öğrenecek çok şey var bu işlemde

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #76 : 28 Ekim 2022, 16:21:52 »
Saçların çoğu çıkmış bu iyi bir sonuç ama ön çizgi daha doğal olabilirdi hayırlı olsun şahin hocam

Evet doğallık önemli dediğiniz gibi yorum için teşekkürler.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #77 : 28 Ekim 2022, 16:24:33 »
Geçmiş olsun çok nazik ve karakterli yorumlarınız olduğu için saç ekim sürecinize açıkcası olumsuz bir yorum yapmak istemezdim. Keşke çok daha güzel bir sonuç olsa idi size çok yakıştırırdım geçmiş olsun umarım çok daha iyi bşr ekimle çok daha iyi seviyeler de olur saçlarınız. Bu saç ekmim merkezinin saç ekmeden önce öğrenecek çok şey var bu işlemde

sonuca göre yorum yapılması daha iyi olur hocam,ekim yaptıracak kişilerin bunları görmesi bakımından hertürlü yoruma açığım teşekkür ederim yorumunuz için.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #78 : 28 Ekim 2022, 16:30:09 »
Çizgiyi bile hasta müdehale edip düzelttiriyorsa bunlar nasıl kafalar yaşayıp saç ekiyorlar anlamış değilim siz gene iyiki müdehale etmişsiniz yoksa çok daha vahim olabilirdi.

Maalesef hocam onların kendilerini geliştirmeleri için ekimden hariç protez üzerinde çalışmalar yapmaları lazım  bu kliniğin ekimleri böyle devam eder benden söylemesi.

2.Ekim için Asmed ile görüşeceğim,olmaz ise Serkan Aygın veya Asuman Hair var aklımda.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #79 : 29 Aralık 2022, 22:54:45 »
365.gün güncell fotoğraflar.

DmitriAhmedov

• Sr. Member
« Yanıtla #80 : 30 Aralık 2022, 05:27:17 »
Daha iyi olabilir miydi olurdu ama buda güzel durmuş ben beğendim siz nasıl hissediyorsunuz memnunmusunuz
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 30 Aralık 2022, 08:21:06 »
 sayıda az ekilmiş 3500.15 saya kadar kalınlaşır resimlerde ışık altında belli bir sonuç almışsın.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #82 : 30 Aralık 2022, 17:27:33 »
Daha iyi olabilir miydi olurdu ama buda güzel durmuş ben beğendim siz nasıl hissediyorsunuz memnunmusunuz

elbette daha iyi klinik veya daha fazla greft ekimi ile iyi olabilirdi,açık alan fazla ekilen greft miktarı söyledikleri ,3500 ne kadar doğru veya yanlış bilemiyorum memnuniyet olarak orta seviyedeyim ön kısım çok sık değil.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 30 Aralık 2022, 17:29:14 »
Güle güle tara dostum bir sıklaştırma düşünebilirsin
Normalda iyi bir kılınığe giden biri buna direk forumda Revize revize derlerdi senin neyin eksik?
Sonucun kötü değil ama daha iyi olabilirdi
Global Moderator

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #84 : 30 Aralık 2022, 17:30:25 »
sayıda az ekilmiş 3500.15 saya kadar kalınlaşır resimlerde ışık altında belli bir sonuç almışsın.

değerli yorumun için teşekkürler abi  ekim başından  sonuna dek takip edip yorum yaptın sağolasın.Evet ışık altında çektim fotoğraflar net belli olsun diye.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #85 : 30 Aralık 2022, 17:36:41 »
Güle güle tara dostum bir sıklaştırma düşünebilirsin
Normalda iyi bir kılınığe giden biri buna direk forumda Revize revize derlerdi senin neyin eksik?
Sonucun kötü değil ama daha iyi olabilirdi

Doğru diyorsun hocam klinik görüşmeye çağırdı müsait olduğumda gideceğim.Revize olarak aynı kliniği tercih etmeyeceğim parası önemli değil,şuan finasterid kullanamayacağım için biraz daha dökülmesini beklemek istiyorum. 2.ekim yaptırırsam ortaya giremeyecekler var olan saçlarımdan dolayı öne ve birazda tepeye ekilecek diğer kalanlar dökülürse donörde yetmez ise durum vahim olur :) biotin ve dermoroller kullanıp bekleyeceğim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #86 : 30 Aralık 2022, 17:42:15 »
 rica ederim boyle kalırsa ne denir tartışılır sayıda az zaten.3 ay daha kalınlaşır o zaman karar verilir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 31 Aralık 2022, 12:38:51 »

Doğru diyorsun hocam klinik görüşmeye çağırdı müsait olduğumda gideceğim.Revize olarak aynı kliniği tercih etmeyeceğim parası önemli değil,şuan finasterid kullanamayacağım için biraz daha dökülmesini beklemek istiyorum. 2.ekim yaptırırsam ortaya giremeyecekler var olan saçlarımdan dolayı öne ve birazda tepeye ekilecek diğer kalanlar dökülürse donörde yetmez ise durum vahim olur :) biotin ve dermoroller kullanıp bekleyeceğim.

Anladım bende senin gibi düşünürdüm
Merkez durumuna karışmadığım için buna sen karar vermen bencede doğru bir karar
Global Moderator

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #88 : 03 Nisan 2023, 00:51:34 »
15.ay güncel fotoğraflar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator