Gönderen Konu: ESTEWORLD SAÇ EKİMI  (Okunma sayısı 14500 defa)

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
Ynt: ESTEWORLD SAÇ EKİMI
« Yanıtla #60 : 17 Temmuz 2022, 22:01:09 »
Doğru söylüyorsun herşeyin farkındayım her türlü yoruma açığım:)

Aslında saç ekimi 30 yaşından önce yapılmamalı donör bölgesinde bile dökülen saçlar oluyor,ekim yaptırdığım yer iyi bir yer değil ekilen greft sayısıda fazla değil sonuç çok kötü değil ama iyide değil.Dediğiniz gibi var olan saçlarım dökülürse durum vahim proscar 5 ay boyunca kullandım yan etki gördüm bıraktım şuan xpecia ile devam ediyorum,var olan saçı korumak ve güçlendirmek için PRP yaptırdım şuanlık 3-4 seans yaptıracağım.
PRP den sonra 1 yıl boyunca birşey kullanmayacağım saçların dökülme durumuna göre 2.ekimimi sakal destekli yaptıracağım inşallah.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #61 : 17 Temmuz 2022, 22:32:43 »
Prp şu aşamada faydalı olabilir çünkü henüz sürecin tam olarak bitmiş sayılmaz yalnız bence xpeciaya ara verme kullanmaya devam et.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #62 : 18 Temmuz 2022, 00:09:30 »
xpecia ile devam ediyorum 1 yıl boyunca devam edeceğim.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #63 : 27 Ekim 2022, 22:30:10 »
10.ay güncel fotoğraflar

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #64 : 27 Ekim 2022, 22:33:34 »
sadece xpecia ile devam ediyorum, 3 seans prp yaptırdım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 27 Ekim 2022, 22:43:04 »
 şakaklar kapalı ekilmiş.yaradılış erkeğin şakakları az açık olur.tabiki surece daha var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #66 : 27 Ekim 2022, 22:51:52 »
şakaklar kapalı ekilmiş.yaradılış erkeğin şakakları az açık olur.tabiki surece daha var.

şakaklar kapalı ekilmiş derken hocam tam anlayamadım,şakaklara girmelerini istemedim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 28 Ekim 2022, 00:51:59 »
 hocam on çizgi çok duz olmuş şakaklar biraz daha geriden ekilebiirdi önde gibime geldi
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 28 Ekim 2022, 03:18:40 »
Öncelikle saç ekimi sürecinizi dürüst ve tarafsız olarak paylaştığınız için size teşekkür ederiz
Bşr çok insanla bu dürüst paylaşımınız yol göstesterecek doğru karsrlar almadına yardım olacak
Çok daha iyi saç ekim sonucunu hak eden birisiniz nazarımda en en azımdan sizin için benim kalbimden geçen bu.

Saç ekiminiz kötü değil ama daha iyi bir sonuç vr  iyi bir ön çizgi olamlıydı . Sonuç olarak ekim öncesi saçlarınız da vardı.

Artık ikinci ekimle çok harika olacaktır.

Biraz daha hacim kazanır süreç sonuna kadar.
Global Moderator

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #69 : 28 Ekim 2022, 08:02:03 »
hocam on çizgi çok duz olmuş şakaklar biraz daha geriden ekilebiirdi önde gibime geldi

çizgiyi başta farklı çizdiler ben müdahale ettirerek ancak bu şekile getirtebildim hocam, çok profesyonel olmadıklarını anlamıştım iş işten geçmişti şakaklara bu yüzden girdirmedim.

sahin0397

• Full Member
  • sahin0397
« Yanıtla #70 : 28 Ekim 2022, 08:09:06 »
Öncelikle saç ekimi sürecinizi dürüst ve tarafsız olarak paylaştığınız için size teşekkür ederiz
Bşr çok insanla bu dürüst paylaşımınız yol göstesterecek doğru karsrlar almadına yardım olacak

Çok daha iyi saç ekim sonucunu hak eden birisiniz nazarımda en en azımdan sizin için benim kalbimden geçen bu.

Saç ekiminiz kötü değil ama daha iyi bir sonuç vr  iyi bir ön çizgi olamlıydı . Sonuç olarak ekim öncesi saçlarınız da vardı.

Artık ikinci ekimle çok harika olacaktır.

Biraz daha hacim kazanır süreç sonuna kadar.

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler,bu forum sayesinde sürecin nasıl ilerlediğini ,neler yapmam gerektiğini ve hangi kliniklerin nasıl sonuçları olduklarını çok iyi öğrendim bu yüzden bu forum için yapılacak çok şey var.Kendi sürecimi paylaşıp bu kliniğin iyi bir yer olmadığı göstermek istiyorum.Saç ekiminde önemli olan sadece saçların çıkması değil alınan donör bölgedeki görüntü ön kısımdaki doğallık çok önemli maalesef bunu yapan bir yer değilmiş orası onu anladım vertex bölgesi içinde 1.5 yıllık sonuca bakacağım 1.5 yıl boyunca süreci paylaşacağım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 28 Ekim 2022, 10:43:11 »
 sokerek ayarlarlar ekim sonucu on çizgiyi yada yeni on çizgi az one çekip  hele once sonuc bir gelsi

Antifav

• Full Member
« Yanıtla #72 : 28 Ekim 2022, 14:13:45 »
Saçların çoğu çıkmış bu iyi bir sonuç ama ön çizgi daha doğal olabilirdi hayırlı olsun şahin hocam
  • Ekim Tarihi: 12.01.2022-18.02.2023
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS
  • Greft Miktarı 5300+3000
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi xpecia

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 28 Ekim 2022, 14:30:31 »
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler,bu forum sayesinde sürecin nasıl ilerlediğini ,neler yapmam gerektiğini ve hangi kliniklerin nasıl sonuçları olduklarını çok iyi öğrendim bu yüzden bu forum için yapılacak çok şey var.Kendi sürecimi paylaşıp bu kliniğin iyi bir yer olmadığı göstermek istiyorum.Saç ekiminde önemli olan sadece saçların çıkması değil alınan donör bölgedeki görüntü ön kısımdaki doğallık çok önemli maalesef bunu yapan bir yer değilmiş orası onu anladım vertex bölgesi içinde 1.5 yıllık sonuca bakacağım 1.5 yıl boyunca süreci paylaşacağım.

Teşekkürler hocam bu bahsettiğiniz durumları insanlar maalesef saç ektirmeden önce anlayamıyor her gördükleri çıkan saçı kapanan alanı başarılı sayıyorlar ön çizgi iyi mi kötümü bunu ayırt edemiyorlar  siz şimdi ekim öncesine göre bizim uyardığımız söylediğimiz anlatmaya çalıştığımız durumları daha net anlıyorsunuz ama ekim öncesi olsa pek sallamazsınız tabi sizi tenzih ederim genel olarak diyeyim istiyoruz ki kimse bu durumları yaşamasın bilmiyorlar bari bilenleri dinlesinlesinler
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 28 Ekim 2022, 14:31:58 »
çizgiyi başta farklı çizdiler ben müdahale ettirerek ancak bu şekile getirtebildim hocam, çok profesyonel olmadıklarını anlamıştım iş işten geçmişti şakaklara bu yüzden girdirmedim.

Çizgiyi bile hasta müdehale edip düzelttiriyorsa bunlar nasıl kafalar yaşayıp saç ekiyorlar anlamış değilim siz gene iyiki müdehale etmişsiniz yoksa çok daha vahim olabilirdi.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram