Gönderen Konu: 20 yaş saç dökülmesi için tavsiyeler?  (Okunma sayısı 9944 defa)

techcrunch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
20 yaş saç dökülmesi için tavsiyeler?
« : 24 Ağustos 2017, 01:02:42 »
Merhabalar,

Öncelikle tüm forum üyelerine selamlar,

20 yaşındayım ve son 2 yıldır saçımın ön bölgesinde ciddi bir saç dökülmesi yaşamaya başladım ve bunu beni çok rahatsız ediyor.

Elimi saçlarıma attığımda sürekli saç teli geliyor veya laptop ile çalışırken klavye üzerine saç tellerinin düştüğünü görüyorum.

Saçım çok ince ve güçsüz. Bugüne kadar hiç bir ilaç vs. kullanmadım. Bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var?

avcı93

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 20 yaş saç dökülmesi için tavsiyeler?
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2017, 02:39:02 »
Dostum bende forum da yeniyim ,daha kıdemli arkadaşlar yorum yapacaktır ancak ben fikrimi belirteyim. ailende kellik varmı? var ise genetik olabilir.  yok dersen  kan tahlili yaptır vitamin değerlerine baktır .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2017, 07:34:28 »
genetik gibi duruo bir dermotologta tehşisi koydur ona gore tedavi yaparsın genetikse insallah o en bastaki hızlı ilaçların zor fayda ettiği agresif sureci yasamazsın bunu yasayıp yasamayacağın genetik dokulmenin kodlanmasına bağlı sanırım genetik saçındada minyaturleşme daha yoksa yanı ufalarak yok oluş dokuleni yerine her seferidne bir inecsinin gelip kaybolması ona ekimci bakar sorunlu yerlere çok ufak bir ekimle sorunu halledersin genetiğin agresif olmasın geresi kolay
saçları ekmeydi dersin

techcrunch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2017, 10:02:11 »
genetik gibi duruo bir dermotologta tehşisi koydur ona gore tedavi yaparsın genetikse insallah o en bastaki hızlı ilaçların zor fayda ettiği agresif sureci yasamazsın bunu yasayıp yasamayacağın genetik dokulmenin kodlanmasına bağlı sanırım genetik saçındada minyaturleşme daha yoksa yanı ufalarak yok oluş dokuleni yerine her seferidne bir inecsinin gelip kaybolması ona ekimci bakar sorunlu yerlere çok ufak bir ekimle sorunu halledersin genetiğin agresif olmasın geresi kolay

Dostum bende forum da yeniyim ,daha kıdemli arkadaşlar yorum yapacaktır ancak ben fikrimi belirteyim. ailende kellik varmı? var ise genetik olabilir.  yok dersen  kan tahlili yaptır vitamin değerlerine baktır .

Yorumlarınız için çok teşekkürler. İşin ilginç tarafı baba ve kardeşlerde kellik yok. Bende bu şekilde bir problem var.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2017, 10:45:51 »
genelde anne tarafına bakar bu iş 5 kardeşten 4 ü saçlı 1 i kelde olabilir veya terside olabilir sülale sırma olup kel olanlarda var daha gerilerden alırlar genleri  sen tehşisi koydur genetk dokulme değilse gerisi çok kolay bir hapla gecer genetilkse mucadele vermen gerekir
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2017, 16:17:12 »
o kadar acı bir durumki sorun 3 kuruşluk hani kucuk bir yer sorun 50 yasında olsa sorun olmaz ama genclikte o kucucuk sorun yuzunden dunyaya kusmek sinek kucuk ama mide bulandırır derler ya oyle bir durum ekimci saçtaki minyaturleşmee gore eker dutasa gerek yok finasterid dokulmeyi erteler genetik agresif değilse
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2017, 19:25:34 »
dar alanların kazancıda az oluyorda ondan
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2017, 08:56:10 »
muttalip kesere resim atıp bu saçın ekimini ve minyaturleşmesini sorsana
saçları ekmeydi dersin

techcrunch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Kasım 2017, 23:12:41 »
14 Kasım Güncelleme; Herkese tekrar merhabalar,

İlginiz için sonsuz teşekkürler. Yoğun okul temposu arasında nihayet bugün devlet hastahanesinde bir cildiye uzmanına gittim.

Kan tahlili yaptırmamı istedi ve tahlil sonucunda B12 değerimin çok düşük olduğunu; 210 civarında olması gereken değerin bende 120'lerde olduğunu söyledi.

Bunun yanı sıra sprey tedavisi ile başlayacağız diyerek; Minoxil Forte sprey yazdı.

Doktorun yanından ayrılırken yaşadığım mutluluk, eve gelip yaptığım küçük araştırma sonucunda hüzüne dönüştü. Minoxil kullanıp kalp çarpıntısı yaşıyorum diyen, saçlarım daha fazla döküldü diyen ve bir tarafta ise çok faydalı diyenler var.

Herkesin ortak noktası ise; Kullanmayı bıraktığın anda geri gidiyor. Bazı kişiler ise, pahalı ama kaliteli diyerek Kerastase saç serumu önerdiler. Bu konuda sizlerin görüşlerini almak istedim?

Not: Doktor spreyi sadece alında saçların döküldüğü yan kısımlara sık dedi.

huseyin26

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2017, 00:28:21 »
Minox kullanma kardeşim, o okudugun seyler gercekten dogru yada kullanacaksan sadece saçını yıkamadan bir saat once 3 4 fıs sık o bölge kan akıs hızı artsın sadece ne derinin ph degeri etkilensin ne de kafa derin alışsın. Zaten minox kanlanmayı artırır ve sac cıkısı olur bırakınca yada saçlar alısınca ne olur ? O çıkardıgı saclar (zaten normalde o saclar olmayacaktı) ve minox kullandıgın süre zarfında cıkan saclar çok hızlı dökülür aslında bu senin sadece normalde olan dökülmendir ve şimdi hepsi kısa bir sürede gidince daha kötü etkilenirsin, bu yüzden bırakamazsın hatta. Benim tavsiyem bunlar gecmiş olsun kardeşim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2017, 07:14:50 »
minoxidil tepede etkili yanlarda saç çıkarca bir urun yok gibi bişi
saçları ekmeydi dersin

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2017, 20:58:49 »
hocam yaş 22, senin yaşlarında aynı şekilde saçlarım açıldı, minoxidil kullandım baya bi süre, hatta 3kutu 100 lira kampanyası falan vardı kyk kredisiyle almıştım hatırlıyoruman seboreik . sonuç işe yarıyor cidden hani yavaşlatıyo, tüylenme yapıyor evet ama bana seboreik dermatit gibi bi hastalık kazandırdı bu ilaç. indermatitin sıkıntı da saç dökülmesiyle eş değer boktan bi durum. ben önermiyorum, yol belli usul usul ekim yaptıracağım günü bekliyorum kabullenmesi çok çok zor olsa da. kolay gelsin

techcrunch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2017, 23:40:53 »
Minox kullanma kardeşim, o okudugun seyler gercekten dogru yada kullanacaksan sadece saçını yıkamadan bir saat once 3 4 fıs sık o bölge kan akıs hızı artsın sadece ne derinin ph degeri etkilensin ne de kafa derin alışsın. Zaten minox kanlanmayı artırır ve sac cıkısı olur bırakınca yada saçlar alısınca ne olur ? O çıkardıgı saclar (zaten normalde o saclar olmayacaktı) ve minox kullandıgın süre zarfında cıkan saclar çok hızlı dökülür aslında bu senin sadece normalde olan dökülmendir ve şimdi hepsi kısa bir sürede gidince daha kötü etkilenirsin, bu yüzden bırakamazsın hatta. Benim tavsiyem bunlar gecmiş olsun kardeşim.

minoxidil tepede etkili yanlarda saç çıkarca bir urun yok gibi bişi

hocam yaş 22, senin yaşlarında aynı şekilde saçlarım açıldı, minoxidil kullandım baya bi süre, hatta 3kutu 100 lira kampanyası falan vardı kyk kredisiyle almıştım hatırlıyoruman seboreik . sonuç işe yarıyor cidden hani yavaşlatıyo, tüylenme yapıyor evet ama bana seboreik dermatit gibi bi hastalık kazandırdı bu ilaç. indermatitin sıkıntı da saç dökülmesiyle eş değer boktan bi durum. ben önermiyorum, yol belli usul usul ekim yaptıracağım günü bekliyorum kabullenmesi çok çok zor olsa da. kolay gelsin

Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler. Hiç kullanmama kararı aldım, ancak büyük bir sıkıntı var.

Benim saç dökülmem devam ediyor, bu konuda ne yapmam gerekiyor?

Yan etkileri nedeniyle bu ürünlerden uzak dururken, saçlarımın dökülmesine seyirci kalmak istemiyorum.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 16 Kasım 2017, 17:29:38 »
valla kardeşim açıkçası bu forumda kullanan var mı yok mu bilmiyorum ama geminis diye bir ürün var  ben yaklaşık 16-17 aydır kullanıyorum bu ürünü saçlarımdaki dökülmeyi durdurdu açıkçası ama ürün pahalı biraz  100 tl  hergün 2-3 fıs kullanırsan 45-50 gün  gidiyor

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2017, 19:42:36 »
tedavide 2 yol vadır bir saçı dokejn hormon olan dht ile mucadele etmek bu hap ile oluyor 2 saç kokunu dhtye karsı guclu hale getirmek buda damar acısı minoxille falan oluyor ama tepede etkili urunler tepede etkildir şakkalrı kurtarmak çok zordur ama şunu yapabilirsin mumkun olduğunca onlerde az zahiyat  verp ilerde ekim yaptırabilirsin dht ile mucadelede hap kafar etkili lmaan bloker losyonlarda var çou idda eder biz ondede etkiliyiz diye ama etkili olamazlar onde fazla ru falan var dısardan millet toplu halde alıyor losyon hazırlıolar hammaddeyi alıp cakma spiro deneyebilrisn oda onde nekadar etkili bilmem folixir onde ne kadar etkili olur aga losyon oyle sorun zor yerde tedavide kolay iş deil  ama şakaklarda sonuc alanlarıda arastır diğer saç sitelerinde sırf ilaçlı tedaviye yonelik sitelerde
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram