Gönderen Konu: Öğretmen maaşlarına yapılan ultra MEGA zam  (Okunma sayısı 1505 defa)

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
Ynt: Öğretmen maaşlarına yapılan ultra MEGA zam
« Yanıtla #15 : 31 Aralık 2021, 02:17:55 »

SEN NASIL PTT'DE ÇALIŞAN EMEKTARI GÖRÜYORSAN BEN DE SAYDIĞIM KURUMLARDAKİLERİN ÇALIŞMALARINI GÖRÜYORUM, BİLİYORUM.

SENİN O TÜKETİCİ MAHKEMESİ DEDİĞİN YERDE SEN 1 HAFTA ÇALIŞAMAZSIN.

ÖYLE HAFTALIK 20 SAAT DERSE GİRİP DE BURAYA GELİP AHKAM KESEMEZSİN.

BU ÜLKEDE YATAN BİRİLERİ VARSA ONUN KİM OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR.
HELE HELE ŞU SON 2 SENE İÇERİSİNDE, PANDEMİ DÖNEMİNDE KİMİN YAN GELİP YATTIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR, GÖRÜYOR. SEN RAHAT OL.
Ya dayi pttyi de yedim memurlarinda yedim alayi bos beles. Memur ne abi ya donen vergilerle sacma sapan icinde kast olan degisik bir suru kurum var. Alayi israfkar Devletin yaptigi is  = israf

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2021, 08:09:27 »
Okul kantininde çalışan çaycıdan 400-500 TL fazla alacak olması çok manidar.. birisi çamdemlikten , çayın deminden, ve 50kuruşluk karton bardaklardan sorumlu.. diğeri bir neslin ahlakından, eğitiminden koca bir ülkenin geleceğinden sorumlu… 3 çocuk babası olan birisi olarak öğretmen olup  bu kadar çocuğun sorumluluğunu almaktansa kantinde çaycı olmayı tercih ederim..

Öğretmenler ülkenin geleceği yapılabilecek en kutsal mesleklerden biridir.

Eğitim bu ülkenin tek çıkış yolu münhasır medeniyetler seviyesine yükselmek için olmaz ise olmazlardan biridir.. nasıl olurda bu durumlara düşürülür inanamıyorum..

mhmtsbh

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 31 Aralık 2021, 09:11:10 »
Ya dayi pttyi de yedim memurlarinda yedim alayi bos beles. Memur ne abi ya donen vergilerle sacma sapan icinde kast olan degisik bir suru kurum var. Alayi israfkar Devletin yaptigi is  = israf

Ne kadar gördün ne kadar biliyorsun bilmiyorum kardeşim ama şunu bilmende fayda var memur, devletin işini yöneten işçi kesimidir aklına ne gelirse artık asker,polis,doktor, hemşire, şoför illa ki aralarından birine işin düşmüştür. Eğer dersen ki memura ne gerek var hepsi özel sektörde olsun o zaman Osmangazi köprüsü gibi önünü alamazsın özel ne diyorsa ona boyun egersin bu da halkın belini daha çok büker

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #18 : 31 Aralık 2021, 12:38:14 »
Okul kantininde çalışan çaycıdan 400-500 TL fazla alacak olması çok manidar.. birisi çamdemlikten , çayın deminden, ve 50kuruşluk karton bardaklardan sorumlu.. diğeri bir neslin ahlakından, eğitiminden koca bir ülkenin geleceğinden sorumlu… 3 çocuk babası olan birisi olarak öğretmen olup  bu kadar çocuğun sorumluluğunu almaktansa kantinde çaycı olmayı tercih ederim..

Eğitim bu ülkenin tek çıkış yolu münhasır medeniyetler seviyesine yükselmek için olmaz ise olmazlardan biridir.. nasıl olurda bu durumlara düşürülür inanamıyorum..

Ha tam yerine bastın abi. İşte bu yüzden öğretmen maaşlarından bahsettim. Çünkü bu iş farklı bir psikoloji ve sorumluluk getiriyor. Maaşına bakınca da cücük kadar. Kirada oturan bir öğretmen nasıl geçiniyor merak ediyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Aralık 2021, 17:50:18 »
 deveye sormuşlar boynun neden eğri nerem doğruki demiş.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2021, 20:24:30 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Ocak 2022, 19:47:31 »
boşverin tartışmayı gülle girmiş top çıkmış zaten .eskiden bir evden bir kişi calısıyor kira oduyur 2 cocuk okutuyor arsa alıp ev yapıp araba oduyordu tek maasla.şimdi cocuklar okudu buyudu karıda calısıyor adamın kendinde gene yetiremiyorlar.bir asgari maaşla 14 15 ceyrek altın alınırdı şimdi 3 tane alırsın.soba daha pahalıydı fakir bile yakardı şimdi orta direk bile yeri geliyor doğalgaz yakamıyor gıdım gıdım.millet sigara alamıyor luks olmuş kaçak tutune yoneldi insanlar.kafayı cekemiyorlar kaçak içkiye yoneldiler içkide sigara gibi zengin işi oldu.zararlı şeler ornek olmaz ama eskiden ortadireğin yaptığı keyifleri şimdi orda diren yapamıyor.200 liraya eşofman altı alırdım şimdi 1 lira.2  3senede nasıl bindi bu kadar.6 liraya kahve alırdım 14 lira.3 ay once alırdım.ee gene yarın obur gun yeni zamlar diyorlar.millet sinir harbi oldu piskolojiyi bozdu sokaklarda insanlar birbirinin gozunu oyuyor toplumca pandemi zamlar derken iyice delirdik.maddi cokuntu dunyanın her heryerinde manevi cokuntuyude getirir.bosanan bosanana.gencler sapıtmış calıyorlar cırpıyorlar madde alıyorlar muptezel genclik yetişiyor yarınlar bugunlerden çok daha kotu bu saatten sonra duzelme olucağını sanmıyorum.malesef

Aynen. Dünler bu günlerden daha iyi olacak.
Yarın kötü olarak yaşanmış bile.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Ocak 2022, 22:04:57 »
Benim için bu ülkede en iyi maaşı alması gereken ilk mesleklerin başında öğretmenlik gelir hepimizin heleceğini öğretmenler kurar bu ülkenin geleceğinide

Ama maalesef ülke deki durum belli ne diyelim.
Global Moderator

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #22 : 01 Ocak 2022, 22:18:46 »
Ne kadar gördün ne kadar biliyorsun bilmiyorum kardeşim ama şunu bilmende fayda var memur, devletin işini yöneten işçi kesimidir aklına ne gelirse artık asker,polis,doktor, hemşire, şoför illa ki aralarından birine işin düşmüştür. Eğer dersen ki memura ne gerek var hepsi özel sektörde olsun o zaman Osmangazi köprüsü gibi önünü alamazsın özel ne diyorsa ona boyun egersin bu da halkın belini daha çok büker
Valla askere polise suana kadar isim düşmedi, doktora bi rapor yazdirdim hemsire de aşı vurdu. Şoför degil ama makiniste işim düştü o da ehliyeti alinca son bulacak ins.
Son olarak
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

snn016

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 02 Ocak 2022, 00:01:55 »
Maaşinizi bğenmiyorsaniz istifa edebilirsiniz zorla ögretmenlik yaptirmiyorlar size 5553 tl bugunlerde pek iyi para olmasada Türkiyenin kaçta kaçi bu parayi aliyor biliyormusunuz ?
  • Yaşınız 34

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 02 Ocak 2022, 11:32:58 »

Ben ücretli öğretmenim, yarım sigorta, 2300 lira ortalama maaş ile çalışıyorum. Resmî tatiller, kar/fırtına tatilleri gibi günlerde param da kesiliyor. Uzun uzun yazıp şikâyet eder gibi görüneceğimi biliyorum ama inanın ona bile mecalim kalmadı. Bir de gençler evlenmiyor, geç evleniyor vs. diyenler var! Bir öğretmen olarak utanıyorum, vicdanım sızlıyor.

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 02 Ocak 2022, 11:36:20 »
Maaşinizi bğenmiyorsaniz istifa edebilirsiniz zorla ögretmenlik yaptirmiyorlar size 5553 tl bugunlerde pek iyi para olmasada Türkiyenin kaçta kaçi bu parayi aliyor biliyormusunuz ?

İğrenç, tiksindirici, erdemsiz ve ahlaksızca bir yorum olmuş. 16 sene boyunca eğitim almış, bu mesleği yapmayı hayal ederek yetişmiş bir insana bu sözleri söyleyecek aymazlığı kendinizde n'asıl buluyorsunuz? Okumuş-eğitim almış insanlar bile böyleyse cahili, eğitimsizi varın siz düşünün ey arkadaşlar.

xshot

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 02 Ocak 2022, 11:49:52 »
Büyük bir şehirde tek başına yaşıyorsun birazda iyi bir semtte öğretmenlik yapıyorsun okuluna yakın bir yerde oturmak istiyorsun aldığın para ancak kira elektrik su vs masraflara gidecek karnın bile doymayacak, sonra bu insanlardan çocukları iyi eğitmesini bekleyeceksin.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #27 : 02 Ocak 2022, 12:39:18 »
İğrenç, tiksindirici, erdemsiz ve ahlaksızca bir yorum olmuş. 16 sene boyunca eğitim almış, bu mesleği yapmayı hayal ederek yetişmiş bir insana bu sözleri söyleyecek aymazlığı kendinizde n'asıl buluyorsunuz? Okumuş-eğitim almış insanlar bile böyleyse cahili, eğitimsizi varın siz düşünün ey arkadaşlar.

Ben görmezden geldim o arkadaşı zumredaş. Özellikle "telefonunu çıkar" diyenleri istememiştim ama daha bir üst modeli geldi. Ses etmezsek belki gider.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 02 Ocak 2022, 12:47:44 »
Kıçı kırık bir telefonun bile 30 bin tl olduğu ülkemizde öğretmen maaşımı gözünüze fazla geldi.

Yazık başkaların Hak arayışını geçtim kendinize bile iyi bir yaşamı iyi bir kazancı hak görmeyene ne diyebilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Ocak 2022, 13:34:43 »

Çok az bile olan maaş keşke 4 katını alabilseler . öğretmenlik mesleğinin ülke için ne kadar önemli olduğunu bilmeyenler bunun hesabını tutar, bu para onlara batar, kendileri bir baltaya sap olamadıkları için. insanlar bir kendi çocuğuna bile bakamazken, öğretmenler yüzlerce çocukla ilgilenmekle yükümlüdürler, bu bile tek başına yeterli etken.

özellikle türkiye'deki eğitim sisteminin, kültürün rezilliği düşünülürse öğretmenler her kuruş kazancını fazlasıyla hakketmektedir. 2-3 ay tatil yapmaları bile azdır kanımca,keşke daha fazla yapabilseler böylelikle çocuklara daha iyi bir psikoloji ile eğitim verebilirler.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram