Selam arkadaslar yaşım 24 on taraflarimda acilmalar mevcuttu git gide sac sekil almamaya ve bildigin kellige dogru yol aliyordum
sac ektirmeye karar verdim toplam 4850 civari greft sac ekildi on bolgeye 3 bin kusur arka ve tepelere dogruda 1850 kusur kok ekildi arka taraflarim acik degildi amac siklastirmakti onlar onerdi gittigim yerin en memnun kaldigim kismi sac koklerini secerken 2 li ve 3 lu greft kok secmeleriydi yani 1 kokten 2 veya 3 sac teli olanlar bunuda orda ogrenmis oldum
gittigim yerin ismi (bank of hair )genelde avrupalilarin ektirmeye geldigi yer sac ekiminden once ekecek olan ekip 2 kisiydi onlara 100 er lira harclik verdim ve gercekten cok ilgilendiler size de tavsiyem gizli de olsa ekecek kisilerin ceplerine koyun onlar emin olun verdiginiz harcligin 10 katini alirdir 1 ekimden ama yinede onlari mutlu eder ve daha cok ilgilenir ve oyle de oldu her neyse sonuclari atıyorum tam 30 gün oldu suan
kullandığım ürünler ilk 20 gün biotin 5000mcg ve merkezin verdigi evocapil sampuan 20 gunden sonra xpecia tb sabah aksam toplam 2 , bioxcin forte sampuan, ve her yikarken saca 5 dk masaj uyguluyorum şok dökülmedeyim suan en son resimde dökülen saclar resimdekinden 2 3 kat daha fazla gorunsun diye spanç da gosterim dedimdi.