Gönderen Konu: Arenamed Saç ekim merkezinde saç ektiren Ünlüler  (Okunma sayısı 4124 defa)

murattarum

• Hero Member
Ynt: Arenamed Saç ekim merkezinde saç ektiren Ünlüler
« Yanıtla #16 : 17 Nisan 2022, 23:00:16 »
Yok aq david beckham kimi neye benzetmisler
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 20 Nisan 2022, 08:23:03 »
Bu ünlünün adı neydi güzel olmuş bununda saçlar

Soulfly

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2022, 12:00:57 »
Çok tanıdık biride ismini çıkaramadım onu hocam. baktım ismail balaban da saç ekmişler 6 aylık sonuç sanırım gayet güzel duruyor

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2022, 14:38:02 »
Cok paralari var neden arenamede gidiyorlarda manul eken yerlere gitmiyorlar.biz bile fakir halimizle iti kirparak manuel ekim kovaliyoruz
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2022, 23:40:01 »
Cok paralari var neden arenamede gidiyorlarda manul eken yerlere gitmiyorlar.biz bile fakir halimizle iti kirparak manuel ekim kovaliyoruz

Araştırmıyorlar cunku , bir de hep “ünlülerin gittiği yer” olarak isim yapınca doğal olarak orayı seçiyorlar.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2022, 23:41:47 »
Hepte basarili oluyor unlulerin demekki manuel calisip tek kendi ekse arenamed sinif atlar
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #22 : 28 Nisan 2022, 00:07:30 »
Hepte basarili oluyor unlulerin demekki manuel calisip tek kendi ekse arenamed sinif atlar
Ben beğenmiyorum Arenamed'i. Donör mahvolduktan sonra pek bir şeyin anlamı kalmıyor.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #23 : 28 Nisan 2022, 00:11:31 »
Reklam yaptıkları için siz her ünlünün burada ekim yaptığını zannediyorsunuz. Bence reklamı çok başarılı kullanıyorlar. Öyle bir algı oluşuyor. Ayrıca ben ünlülerin değil merkezin onlara ekim yaptırmayı önerdiklerini düşünüyorum. Ektikleri çıkan bir merkez sonuçta, bu konuda da başarılılar.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Nisan 2022, 00:21:02 »
 reklamı iyi biliyorlar.beyaz futbol izliodum canlı yayındı bjk kel bir hoca getircekmiş kel falan diolar hemen sinan engini aramış arenamed merak etmeyin hoca bende demiş hallederiz saç sorununu falan.sinan engin canlı yayında soledi.arenamed her fırsatı iyi kullanıyor.yonttular milletin donoru unlulerinde yontsalar ya
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Nisan 2022, 00:23:30 »
reklamı iyi biliyorlar.beyaz futbol izliodum canlı yayındı bjk kel bir hoca getircekmiş kel falan diolar hemen sinan engini aramış arenamed merak etmeyin hoca bende demiş hallederiz saç sorununu falan.sinan engin canlı yayında soledi.arenamed her fırsatı iyi kullanıyor.yonttular milletin donoru unlulerinde yontsalar ya
Sinan Engin'i seviyorum ya adam alem adam.
Kameralara mı oynuyor yoksa gerçekten kişiliği öyle mi merak ediyorum.
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Nisan 2022, 00:31:25 »
Hocam ünlüler toppic gibi ürünler kullanıyor. Reklamın amacı zaten bu marka değerinin bilinirliğini yükseltmek. Gidecek insanların kendilerinin araştırması gerekir. Ben dişçiye gideceğim mesela 2 yıldır araştırıyorum. Hatta Hintell Başkana da soruyorum arada. Saç ektirirken de mesela Hintell Başkan, sloocer üstaddan o kadar forumu araştırmama rağmen sordum. Yani kısacası hatayı insanlar yapar ki ben Serkan Aydın'ın sonuçlarının vasat olduğunu düşünmüyorum. Ama ben gidip ekim yaptırmazdım. Sonuçta insanları kandırmıyorlar. Ektikleri çıkıyor. Bu insanlar için yeterli olabilir ama bizim gibi takıntılı insanlar saç konusunda alım, doğallık, donörün kullanımı (2. 3. ekim) bunlara önem verdiğimiz için farklı düşünüyoruz tabii ki.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 28 Nisan 2022, 00:33:00 »

Ben çok o programları izlemem dostum ama derbi günleri youtube'dan tekrarlara bakıyorum. Gerçekten muhabbetleri güldürüyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 28 Nisan 2022, 01:06:31 »
doğal sinan engin oynamaz.futboluda biliyor ama bazen bjk fanatikliğie kaçıyor iyi adam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Nisan 2022, 01:26:07 »
Ben çok o programları izlemem dostum ama derbi günleri youtube'dan tekrarlara bakıyorum. Gerçekten muhabbetleri güldürüyor.
Ben de senin gibi başkan.
Kesitler oluyor onlara göz gezdiriyorum arada.

Facebook Twitter Instagram