Gönderen Konu: HLC ekim merkezi 3050 graft 21 ekim  (Okunma sayısı 78942 defa)

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HLC ekim merkezi 3050 graft 21 ekim
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2015, 16:39:36 »
Bende 17 Ekimde 3.000 greft saç ekimi yaptırdım . Ekim yapılan alan senden daha genişti seyrek olma olasılığı yüksek.Belki bir ikinci seans ekime ihtiyacım olucak .
Estethica ya Ben saç ekimi ve 1 seans PRP için 3.500 TL onun harcinde 3 seans Prp Tedavisinede 1.200 TL fiyat ödedim kredi kartına 9 taksitle.
Tekrar bir Ekim söz konusu olduğunda tekrar aynı fiyatı zorlıycam .
Yani senin ekimin biraz pahalı geldi bana nasıl bir fark var ki diğer ekim merkezlerinden ?
Sanırım araştırıp karar vermişsindir.

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2015, 17:58:09 »
hocam senin ekiminde hayırlı olsun öncelikle. araştırma dersen 3-4 yıldır ara ara sürekli araştırdım yaşın 30 a gelmesini bekledim istanbulda ikamet ediyorum burda ünlü sayılabilcek doktorlarla gittim görüştüm

koray erdoğan 2.5 euro graft başı (4.500 graft gibi yapılacağını söyledi ama bu alan için fazla olduğunu düşündüm ve fiyat yüksekti)
ilhan serdaroğlu 3.500 tl (2.200 le iyi bir iş çıkarırım dedi)
estetikinternational 7000 tl ( 2.500 graft. şu organik saç muhabbeti )
esteworld 5000 tl ( 2800 graft ekeriz dedi )
handan açıkgöz 4000 tl  ( ne çıkarsa ekeriz dedi )
hlc ankara 1.5 euro graft başı vs...

işin detayına indikçe sarışın  ve ince telli saç yapım ve beyaz tenli olduğum için minimum zararla ekim sürecinden çıkmak istedim istenmiyen yan etki olması açısından çekincelerim vardı. manuel ekim yaptırmaya karar verdim araştırmalarımda açılan kanalların daha küçük olması ve daha küçük alana sık ekim yapılabilmesi benim için artı nedenlerden biriydi. daha süreç erken ama ilhan serdaroğlunun 2.200 le iyi iş çıkarırım lafı geldi aklıma muhtemelen saçlar komple çıksa bile tatmin edici olmayabilirdi. ve geriye benim için hlc ve asmed kalmıştı manuel ekim olarak asmed pahalı ve çok yüksek graft söyledi bana göre. başka bir çekincesi vardıda ondanmıdır bilmem internettte baktığımızda benimle aynı açıklıktaki kişilere 2500-3000 le güzel işler çıkarmış. sonuç olarak ankaranın yolunu tuttuk 3 günde ektiler. bu aşamaya gelene kadar herhangi bir tereddüt yaşamadım. dediğim gibi benim için önemli olan bu aşamaya gelene kadar süreci minumum zararla atlatmak bundan sonrası için artık kişinin kendi yapısı devreye girdiğini düşünüyorum. birde fiyat konsuna tekrar dönersek hocam en ufak birşey için banka kapılarına gıdıp kredi çekiyoruz. bazılarımız saça kullanılan ilçlarda belki bir ekim parası harcamıştır atacak kurşunu sınırlı olanlar falan :) baktığımızda ince eleyip sık dokumak lazım diye düşünüyorum şakaya gelmez saç bu hocam  :)

kuthan_s

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 02 Kasım 2015, 18:42:52 »
Hayırlı olsun sonuçta güzel görünüyor orası kesin . İşte parasal kısmı biraz düşündürdü hepsi o yoksa haklısın harcanan paralar aynı . Ben şimdiden ikinci ekim için araştırmaya başladım 6.ayı doldurunca boşluklara ilave yaptırıcam ancak bu sefer iğneli yöntem düşünüyorum.

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 02 Kasım 2015, 20:03:19 »
Hayırlısı hocam inşallah güzel bir sonuç alırsın hep beraber :)

exalans

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Kasım 2015, 03:14:23 »
Öncelikle Gecmis olsun  hocam,aciklik Alanina göre ekilen Greft sayisi uyumlu ve ekimin güzel olmus masallah :)
insallah ileriki günlerde güzel bir tablo cikacak  ;)

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 03 Kasım 2015, 09:20:33 »
Ekim işçiliği, saçların açıları, yönleri ve ekim sıklığı çok güzel hakkaten çok şahane bir ekim yapılmış artık esas mesele şu bu saçlar çıkacak mı çıkmayacak mı? zaten şu ekilenin hepsi çıksa neredeyse eski halinize dönersiniz ancak şu an dünyanın en iyi hekimine de gitseniz ekilen saçın hepsi çıkmıyor malesef.. bunun dışında donör bölgede kalan izin çok az olması acayip hoşuma gitti yani ekim sonrası fotoğraflarınıza bakıyorum ne kanlı ekimler yapılıyor, sizinki resmen kafa alerji kapmış gibi gözüküyor ekim şahane, inşallah hepsi çıkar da mutlu olursunuz, ben de ciddi anlamda hlc düşünüyorum saçlarım tam olarak dökülsün gidip konuşacağım inşallah.

Phoenix

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Kasım 2015, 11:30:36 »
Uzamaya başlamış, sanırım bu iyi bir şey. Saçın alttan beslendiğini gösteriyor. Benim hafiften bir dökülme başladı bu arada

Muzdarip

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 03 Kasım 2015, 14:45:57 »
Hlc bence işinin hakkını veriyor ama işte çok pahalı olmasa daha güzel olurdu. Forumda biri daha vardı hlcde ektiren 7-8 ayda süper bir goruntu olmuştu. Bence sizin de aynı olacak inş.

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Kasım 2015, 15:24:39 »
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim gerçekten insana moral oluyo şonuçta hepimiz aynı köyün yolcusuyuz  :) burda bilgiler ve tecrübeler paylaşarak ekim yapmak isteyen birçok insana katkıda bulunmak gerektiğini düşünüyorum. Vincenzo seninde dediğin gibi bundan sonraki süreçte insan yapısınında etkisi olduğunu düşünüyorum saçların çıkması meselesinde beklemekten başka caremiz yok. Phoenix şok dökülme şuan için başlamadı bende bekliyorum şaçlar ilk etapta kısaydı biraz endişelendim açıkcası sonradan biraz uzama yaptılar

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 03 Kasım 2015, 15:47:18 »
Dostum gayet güzel görünüyor. 25. gün oldu ektireli bende 20-22 günden sonra başladı sendede başlamaya yakındır. Şok döklme sırasında canı sıkılıyor insanın biraz ama sabır :)

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 04 Kasım 2015, 18:08:14 »
inşallah hocam önümüz kış vaktimiz var sabredicez :)

karakartal80

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 24 Kasım 2015, 20:04:05 »
Hocam yeni foto atar misiniz

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Kasım 2015, 13:56:09 »
36. gün fotolar duştan sonra hafif nemli saç

ancumahl

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 26 Kasım 2015, 14:04:29 »
burdada 12.gün kabukların döküldüğü zaman ilk fotolar ve 36. gün fotolar. saçların bugune kadar yüzde 20 si gitti diyebilirim ama çok sok dökülme olmuyor saçların uzama hızı fena değil diyebilirim bundan sonra nekadarı dökülür kestiremiyorum.dün aralarda baya uzayan saçlar vardı traş makinasıyla uzunları öbürkülerle aynı seviyeye getirdim çünkü enteresan birşey farkettim digerlerine göre fazla uzayan saçlar yarısı başka diğer yarısı başka kök gibiydi bende onları kısaltttım 

Facebook Twitter Instagram