hocam senin ekiminde hayırlı olsun öncelikle. araştırma dersen 3-4 yıldır ara ara sürekli araştırdım yaşın 30 a gelmesini bekledim istanbulda ikamet ediyorum burda ünlü sayılabilcek doktorlarla gittim görüştüm
koray erdoğan 2.5 euro graft başı (4.500 graft gibi yapılacağını söyledi ama bu alan için fazla olduğunu düşündüm ve fiyat yüksekti)
ilhan serdaroğlu 3.500 tl (2.200 le iyi bir iş çıkarırım dedi)
estetikinternational 7000 tl ( 2.500 graft. şu organik saç muhabbeti )
esteworld 5000 tl ( 2800 graft ekeriz dedi )
handan açıkgöz 4000 tl ( ne çıkarsa ekeriz dedi )
hlc ankara 1.5 euro graft başı vs...
işin detayına indikçe sarışın ve ince telli saç yapım ve beyaz tenli olduğum için minimum zararla ekim sürecinden çıkmak istedim istenmiyen yan etki olması açısından çekincelerim vardı. manuel ekim yaptırmaya karar verdim araştırmalarımda açılan kanalların daha küçük olması ve daha küçük alana sık ekim yapılabilmesi benim için artı nedenlerden biriydi. daha süreç erken ama ilhan serdaroğlunun 2.200 le iyi iş çıkarırım lafı geldi aklıma muhtemelen saçlar komple çıksa bile tatmin edici olmayabilirdi. ve geriye benim için hlc ve asmed kalmıştı manuel ekim olarak asmed pahalı ve çok yüksek graft söyledi bana göre. başka bir çekincesi vardıda ondanmıdır bilmem internettte baktığımızda benimle aynı açıklıktaki kişilere 2500-3000 le güzel işler çıkarmış. sonuç olarak ankaranın yolunu tuttuk 3 günde ektiler. bu aşamaya gelene kadar herhangi bir tereddüt yaşamadım. dediğim gibi benim için önemli olan bu aşamaya gelene kadar süreci minumum zararla atlatmak bundan sonrası için artık kişinin kendi yapısı devreye girdiğini düşünüyorum. birde fiyat konsuna tekrar dönersek hocam en ufak birşey için banka kapılarına gıdıp kredi çekiyoruz. bazılarımız saça kullanılan ilçlarda belki bir ekim parası harcamıştır atacak kurşunu sınırlı olanlar falan
baktığımızda ince eleyip sık dokumak lazım diye düşünüyorum şakaya gelmez saç bu hocam