Gönderen Konu: Ne yapmalıyım Finasteridi bıraktım Yaş 20  (Okunma sayısı 1008 defa)

Atibbaba

• Full Member
Ne yapmalıyım Finasteridi bıraktım Yaş 20
« : 29 Aralık 2021, 03:15:45 »
Yaklaşık 1 yıl finasteride ve minoxil kullandım ama forumda yaşımın küçük olduğu için bırakmamı söyleyen çok abim ve arkadaşlarımında aynı şeyleri söylemesi sonucu fini bıraktım.Şimdi rogaine sipariş ettim gelsin onu kullanıcam ve xpecia tablete başladım.Alnım çok geriledi Yaş 20 ne yapıcam saç hacmim yarı yarıya düştü(fin kullanırkende öyleydi)
Finasteridte çok yan etki görmedim ama bırakınca sabah ereksiyonları ve özgüven arttı ne yapmalıyım.Saçımı gördükçe elim ilaca gidiyor.Çok üzgünüm

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
Ynt: Ne yapmalıyım Finasteridi bıraktım Yaş 20
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2021, 03:49:00 »
Ben de 20yim bi ara birakmistim ama haftada 3mg olacak sekilde yeniden basladim Finasteride sanirsam %70 plasebo. Yurtdışında 17 yaşında kullananlar var. Türklere zaten dalin t***gin de hemen tedirgin olurlar. Bence daha az miktarla geri basla. Ama hemen baslama biraz dinlendir vücudunu.
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

such

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2021, 23:46:35 »
vay ki bi plasebo diye bir kelime duymuşlar heryerde söylüyorlar,zaten finasterid yararları diye saçma başlık açılınca plasebo olmuyor ama zararları plasebo oluyor dimi

BlackPill©

• Full Member
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2021, 23:51:07 »
vay ki bi plasebo diye bir kelime duymuşlar heryerde söylüyorlar,zaten finasterid yararları diye saçma başlık açılınca plasebo olmuyor ama zararları plasebo oluyor dimi
It's just plasebo bro goo prrrrr
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

BlackPill©

• Full Member
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2021, 23:54:55 »
Kardesim antiandrojene alternatif güzel bi ilaç varsa söyler misin Ru123sovyet nükleer prototipini söyleme daha düzgün minoksil temin edemiyoruz. Ne kalıyor geride ? Finasteride. ... ...  Hee bi de  çan çin çonlar son dakika golü atıp etkili bi ilac çıkarmazsa geriye bu kaliyor.. .. ..
  • Yaşınız 20

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2021, 17:39:41 »
Ben de 20yim bi ara birakmistim ama haftada 3mg olacak sekilde yeniden basladim Finasteride sanirsam %70 plasebo. Yurtdışında 17 yaşında kullananlar var. Türklere zaten dalin t***gin de hemen tedirgin olurlar. Bence daha az miktarla geri basla. Ama hemen baslama biraz dinlendir vücudunu.

Ula harbi güldürdün usta eline sağlık 🤣🤣
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 31 Aralık 2021, 12:00:23 »
Nosebo etkisi olarak da adlandırılabilir. İlacı çük düşürücü olarak görüp öyle kullanamaya başlarsan korkup nosebo etkisi yaşarsın.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Facebook Twitter Instagram