Bakalim nasil bir kararma olucak ben yurt disi forumlari baz aliyorum burdan cok ekimi var yurt disi forumlarinda.bazi ekimler benim ekime yakin 4.ayda bu kadar cikmis ama bazi ekimleri burda goruyorum 4 ayda kararma da olmus baska ekimcilerin.ama finans minox kullananlar genelde.hocanin ekimlerinde oyle ilk aylardan cosan cok yok gibi muttalip hocanin.ama ilerleyen zamanlarda olmus.az greft cok greft konusuna gelince.soyle oluyor dostum .ben hocanin yanina 4.000 ekicek kadar para ile gittim parayida emanet gibi ona verdim kac ekerse o kadar alicakti.benim donore bakti sac kalinligina bakti.greftleri alirkenki cektiklerinde gelmesine bakti.acikligima bakti.2400 yeter dedi ama cm2 hesabi yapmadan ekeriz dedi ama verilen acilarla mevcut saclarini uzatinca tarayacak kapartacak iyi bir gorunum olur dedi.istese o parayi lupletebilirdi.gecen burda asmedin gormustum 5.000 ekmisti az acikliga banada asmed 5.000 arti finans demisti.sibel ulusan zaten kapiyi 5.000 den aciyor.donorum suan iyi kaldi 2400 den sonra.6.000 7000 civari.benim amacimda kapaticilik .olur olmaz zaman gosterecek.ama bazi ekimcilerin ezbere greft sayisindansa az grefti yeglerim.seyrek olursa uzulurum ancak 5.000 ekipde cikmayanlara daha cok uzulurum.mesela benden once bir hasta gelmis ispanyadan greftlere asilmis gelmemis manulde sonra bakmis demiski bu greftleri alirsam parcalanir.ucak parasinida odemis.ekmeyi reddetmis .belkide simdi dusunebilirsinki lan boyle drmu olur zoru gorunce kaciyor o ayri bir konu .mikro motorda o grefrlerin alinisini hayal et manulde zor gelen.yani bazen hastalari ekimdeyken iptal ettigide oluyor kendi tarzi demekki.