Bu tablo dogrudur diye bilirmiyiz
Kişinin bünyesine göre değişen bir durum bence. Ama bence kafam sert diye şikayette bulunan kişilerin dolaşımı hızlı bile olsa,
bence alımda kalın punch kullanılmamış ise gelişimleri attığınız fotoğraflardaki gibi ilerliyor. Erken sonuç alanların genelinde dikkat ediyorum ya yaşları çok genç oluyor, ya kan sulandırıcı ya da topikal damar genişletici minoksidil, procapil tarzında takviyeler kullanıyorlar. Kendi hiç bir takviye kullanmadan iyi sonuç alan kişilerde şanslı olup dolaşımı iyi olan kişiler. Yani genel olarak saç ekiminde çıkan saçlar 5. 6. aylarda artık tamamlanmış ve kendini belli etmiş olması beklenir. Ama çıkışların belli bir kısmı olup ufak bir %10 - %20'lik kısımlarda dediğim gibi bence 7. 8. aylarda kendini belli eder. 9. aylarda çıkan saçlar form alıp artık ekilen yapaylıktan kurtuldukları için göze estetik bir görüntü çıkmaya başlamış olur ve dht eğer ekilen saçlara saldırmamışsa yeniden attığınız fotoğraftaki gibi 15. aylarda çok güzel bir görüntü elde edilir. Kısacası saç ekim süreci gerçekten sabır isteyen bir süreç ama iyi bir merkezde yapılan işlemin büyük çoğunluğu sabrın sonunda forum da gördüğüm üzere selamet oluyor. Muttalip Keser Hocanın ekimleri zaten muhteşem ve aksi bir sonuç düşünmüyorum. Alanının en başarılı doktoru bile diyebilirim. Bana göre İstanbul'da Koray Erdoğan neyse Ankara'da Muttalip Hoca odur
.