Anket

Saç ekiminiz beklentinizi karşıladımı

Saç ektirdim memnunum
27 (71.1%)
Saç ektirdim pişmanım
11 (28.9%)

Toplam Oy Verenler: 38

Gönderen Konu: Saç ektirdiğiniz için memnunmusunuz?  (Okunma sayısı 8645 defa)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirdiğiniz için memnunmusunuz?
« : 23 Ağustos 2017, 20:03:02 »
 Arkadaslar eski tarihler saç ekimi gelişmemişken abdde yapılan arastırmaya gore ektirenlerin yuzde 95 memnun değilmiş.Şimdi fue tekniği şu bu derken bu iş gelişti .Hiç saç ektirmemiş olsanız bu işe yeniden bulaşırmısınız memnunmusunuz ekim beklentinizi karşıladımı veya şimdi aklım olsa hiç ekime bulaşmammı diyorsunuz?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirdiğiniz için memnunmusunuz?
« Yanıtla #1 : 23 Ağustos 2017, 21:57:19 »
Bna hala doğallıktan uzak geliyor bir türlü ekilen saçları kabullenemiyorum.

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 23 Ağustos 2017, 22:19:36 »
Bazen bu eziyete degermiydi diye düsünüyorum ama eski resimlerime bakinca iyiki ektirmisim diyorum  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 23 Ağustos 2017, 22:24:20 »
Verdiğim en doğru karar :)
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2017, 23:03:10 »
Bugün çok memnunum ama yarınlar beni korkutuyor:)
Kendi saçlarınız ile bir nebze doğal bir görüntü ortaya çıkarsada ilerleyen yaşlarda sac kayıplarının devam ediyor olması durumu zorlaştırıyor.
Hiç ektirmemek daha iyi bir seçim degil ama Ekim tercihide gerçekten uzun vadeli bir planlama ile yapılmalı.
25 li yaşlarda Ekim yaptırıpta "benim döküldü Ve dökülmem durdu artık" diyen arkadaşlar kendilerini kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Sac dökülmesi 28-35 arası ciddi agresif boyutlara gelmekte 45-50 lere kadar devam etmekte.
Durum bu olunca seçici olmakta "hallederiz abi 5000 Ekeriz " diyen ekimcilerin gazına gelmemekte fayda var.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2017, 23:09:06 »
Hayatta yaptığım en doğru şeylerden :)

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2017, 07:38:33 »
bir arkadasın bir lafı vardı biz ölünce ölüm kalkcak derdi bundan 15 sene once boyle sartlar imkanlar yoktu olsaydı daha o zaman memnun olurduk civi gibi futlarla uğraştık bende memnunum ama gecikmeli olarak eskiden ne siteler vardı nede doğal eken drlar cahilce ne derlerse inanıoduk iki bilgi için drun ağzına bakıoduk dandik ilaçlar solerlerdi dimdik ekerlerdi
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 24 Ağustos 2017, 09:41:31 »
birde arkadslar memnun olanlar noward kaçta ektirdi saçları kalınmı ilaç kullandımı kime ektirdi memnun olmayanlarda bunu yazarsa daha net sonuclara ulaşırız
saçları ekmeydi dersin

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2017, 00:08:23 »
birde arkadslar memnun olanlar noward kaçta ektirdi saçları kalınmı ilaç kullandımı kime ektirdi memnun olmayanlarda bunu yazarsa daha net sonuclara ulaşırız
Bence saç ekiminde diklik hala devam ediyor sadece fotolarda bu belli olmuyor en alttan çekilen fotolarda bu görülecektir.zekeriya hocada ektirdim ekim öncesi doğru dürüst analiz yapmadı ön bölgeye kalın ve çiftli greftler ektiği için doğallıktan biraz uzak.aslında önceden araştırıp bilen biri olsaydım doğal olması için hepsini tek tek söylerdim.neyseki bir dahaki ekimde ön taraftaki kalın saçları çıkartıp yerine tekli ve ince saç ekmesini söyleyeceğm.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2017, 00:28:51 »
Bence saç ekiminde diklik hala devam ediyor sadece fotolarda bu belli olmuyor en alttan çekilen fotolarda bu görülecektir.zekeriya hocada ektirdim ekim öncesi doğru dürüst analiz yapmadı ön bölgeye kalın ve çiftli greftler ektiği için doğallıktan biraz uzak.aslında önceden araştırıp bilen biri olsaydım doğal olması için hepsini tek tek söylerdim.neyseki bir dahaki ekimde ön taraftaki kalın saçları çıkartıp yerine tekli ve ince saç ekmesini söyleyeceğm.
Ben senin ekimi beğeniyorum kapaticilik açısından on bölge kapanmış .Acikligin benimkiyle aynı senin sacin önce telli ve 3000 greftle iyi kapanmış benim on bölgeye 3500 elinde on bölge kapanmadı benim saçlar kalin bide...
Şu söylediğinde katılıyorum burda şeffaf paylaşımında yapsak fotoğraf tek açıdan çekiliyor sen canlı canlı 3 boyutlu görüyorsun
Ben de bu fotografi eklesem herkes mükemmel olmuş der ama gel gorki gerçek öyle değil

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2017, 00:31:17 »
Şu anki halimden memnun degilim.Daha iyi ellerde çok daha iyi sonuçlar alırdım geriye dönme sansim olsa baska bi doktora yaptırırım ve eminim iyi bu sonuç olurdu.

SümüklüSülo

• 2014 yilinda sac ekimi yaptirdim
  • Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2017, 01:48:05 »
En cok memnun kaldigim bir kac gelismelerden bir tanesi sac ektirmem olmustur. Hatta keske bes alti yil önce ektirseymisim bosu bosuna sacsiz gezmisim.
- Ekim 2014
- Norton 6
- Tek seans

Sonuc göründügü gibi

Kiskanmayin sizinde olsun 🙂

joshua

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2017, 02:50:33 »
Benim merakımda bazı ektirenlerin saçları tekrardan dökülüyor, acaba bunun nedeni ne olabilir?
Mesela herkesin bildiği Rooney'in saçları.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2017, 07:48:40 »
ahmer dr kul bence doğal ekmiyor kalın ekiyor
kovan resimler bu işte inanılmaz yanıltır
joshua ekilenler çıkıyordur kendi saçları dokuluyord kişi saçlar dokulmeye basladığında ekime basvuruo mevcut dokulmeyi frenlemeden ektiriyor ondan onlar ilaçta içemez finasterid içse kasları zayıflar diğer tedaviilerde doping sayılabilir içine damar açıcı şeler katıolar tedavilerin vitamin falanda var doping korkusu ile tedaviden faydalanamıo olabilirler
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2017, 11:42:23 »
10 sene once abddede yuz 95 memnun değildi bizde 12 kişiden 10u memnun insallah katılım daha çok olur
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram